İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bende olumlu yazılar okumuştum kendisiyle ilgili hep. Hiç olumsuz yazan yok. Belkide hep kendi tanıdıkları ve kendisi hesap alıp alıp reklamını yapmıştır.

Kızlar İstanbul'da var mı önerdiğiniz klinik? ben de yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bende olumlu yazılar okumuştum kendisiyle ilgili hep. Hiç olumsuz yazan yok. Belkide hep kendi tanıdıkları ve kendisi hesap alıp alıp reklamını yapmıştır.
Evet muhtemelen öyle bizzat bi arkadaş yazmış antalyada iğneli epilasyon başlığına bakarsan Şeyda Hanım kendi reklamını yapıyor burda o yüzden itibar etmeyin kendisi yazıyor sizle ilgilenmek yerine kadınlar klubüne kim ne yazmış ordan devamlı bir takip içinde işini hak yemeden yapan insanlar lazım antalyaya çok az malesef sayı olarak yok denecek kadar

Kızlar bir sorum olacak , iğneli epilasyon siyah noktalara iyi gelir mi acaba

ben taksimde sevinç hanıma gidiyorum sembol güzellik salonu ben bıyık bölgesi ve kaşlara yaptırıyorum ilk zaman daha sık gidiyordum şimdi daha uzun sürede gidiyorum hem de yaptırdığım süre azaldı

numara rica edebilirmyim ?? şuanki sıonuç naısl

Merhaba yüzüme iki seans iğneli epilasyon yaptırdım ama dudaklarımın kenarlarında fazla büyük olmayan çukurlar oldu yada gözeneklerim büyüdü normal mi

Merhaba yüzüme iki seans iğneli epilasyon yaptırdım ama dudaklarımın kenarlarında fazla büyük olmayan çukurlar oldu yada gözeneklerim büyüdü normal mi
Aynı şekilde bende de var bi sürü azalıyor zamanla dediler yüzünüze eğer besleyici değilse tüyleri o konuda net bi fikrim yok kantaron yağını sadece lekelere sürün geçiriyo benim de kocaman leke olmuştu kabul tutmuştu o bile geçtiyse sizinki de geçer

Merhaba. El ve parmaklarımdaki kıllarımdan rahatsızım. Ağda yapıyorum ama o da güçlendirecek diye korkuyorum. Çare iğneli epilasyon olacak. Ama korkuyorum izi kalacak diye. Daha önce ellerine yaptırmış olanlar yardımcı olabilirler mi?

Elime ve koluma yaptırdın 1 seans devam etseydim
iyiydi ama kol maddi olarak zorladı bıraktım belki ilerleyen zamanlarda devam ederim. Ellerde ve parmaklarda nokta nokta yara oluyor is yerinde sormayan kalmamıştı ne oldü diye 1 ay sonra geçiyor yaralar bende oyle olmuştu (telefondan yazıyorum yazım hataların oldu ise kusura bakmayin )

Yüzüme de yaptırıyorum yüzde dediğim yaralar olmadı el daha cok kemik olduğundan midir nedir bilmiyorum daha cok nokta nokta yara oluyor.

Teşekkür ederim soruma yanıt verdiğiniz için. Iki soru daha sorabilir miyim? Birincisi, siz iğneli epilasyon yapmadan önce ellerinizdeki kılları aldırıyor muydunuz? Ikincisi, bir seans sonrasında nasıl bir değişiklik oldu?

Daha önce hiç aldirmamistim elimi ve kollarimi ilk igneli epilasyon ile aldirdim; % 30 civarı azalma oldu bende sadece

Korkmayın cilt yapınızla alakalıdır :) bende bu konuyla ilgili başlık açmıştım düşünün :) hatta yaptırmıcam bidaha dedim. 6 ay sonra hepsi geçti. Bende tüm karına yaptırmaya başladım. Tabi sık gittiğim için ara verince geçicek hepsi. Sizinde cilt yapınızla alakalı bazısı 2 senede anca geçti yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…