merhaba arkadaşlar size epilasyoncu olarak iğneli epilasyon hakında şunu belirtmek isterim iğneli epilasyonda en önemli şey işi ve tekniği iyi bilmektir bitmiycek kıl da olamaz her kıl kökü bir defada biter en fazla iki defada yani genel olarak vucudunuzdaki bütün bölgelere eğer iğne ile yakılmışsa en az 6 ay en fazla 1yıla kadar tabi bu söylediğim zaman ve süreler ağda veya kökten çekmiş iseniz eğer hiç müdahale edilmediyse daha kısa sürede biter sizlere bu konuda çok dikkatli olmanızı öneririm doğru yer olup olmadığına emin olmadan lütfen yaptırmayın paranız ve zamanınıza yazı ayrıca iz kalma riskide olabilir .iyi günler diliyorum herkese mutlu kalın .
ne açıdan göğüse yaptırmak iyi değil? çok fazla yok zaten toplasan 10-15 tane tüy var beni rahatsız eden diğerleri ufak ufak ben toptan hepsini aldırayım diyordum ama zararlıysa beni rahatsız edenlerden kurtulsam bana yeter yerimseniben
iyileşme açısından da malum tatil güneşlenilcek deniz suyu fln zararlı olur mu açısından sormuştum bikini altında kalıcak ama tuzlu su zararlı denmiş bikaç mesajda önceden ondan merak etmiştim kafamçokkarıştı
bi de annemin bi arkadaşı çenesinin altına eskiden iğneli yaptırmış ve şimdi sakal gibi kıllar çıkmış çenesinin altından diyor ben korktum açıkçası iğneli kesin çözüm değil miydi?
selam arkadaşlar ben iğneli epilasyoncu olarak sizlerin sorularına yanıt vere bilirim sormak istediğiniz sorularınızı benim le paylaşabilirsiniz nerelere yapılır kimlere yapılmaz bütün sorularınıza yanıt verebilim sizlere yardımcı olmayı çok isterim lütfen doğru yerleri araştırırken daha dikkatli olun size ilk tavsiyem bu iğneler hakında makinalar hakında yapılacak bölge hakında nasıl acısız olur ne kullan malıyım gibi butün sorularınıza yanıt verebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?