ignelide dakikasi 1lira oluyo genelde,koltukaltin azaldiysa seansinin da cok uzun surcegini sanmiyorum.bence de igneli yaptirman mantikli,garanti bitiyor bi kac seansta:)slmlar arkadaslar benim bir sorum olacak umarim yardimci olabilirsiniz tesekkurler
6 seans oldu koltuk altina lazer yaptiriyorum ama subata kadar burda olamayacagim o yuzden gitmeden hemen once igneli yaptirsam mi diye dusunuyorum ama 6 seans oldugu icin fiyati cok indirmislerdi 30 ytl bi de 2 ayda bir gittigim icin para konusu sikinti olmuyordu acaba igneli de yaklasik kac dk surer ya da yaklasik ne kadar mallolur sizce bu dedigimi yaptirmak mantikli
cevaplar icin cok ama cok tesekkurler
ignelide dakikasi 1lira oluyo genelde,koltukaltin azaldiysa seansinin da cok uzun surcegini sanmiyorum.bence de igneli yaptirman mantikli,garanti bitiyor bi kac seansta:)
ya lütfen yardım eder misinizzz? ben de 2 aydan beri yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum en son 6. seansıma gittim yüzümde gözenekler oluştu. yani sizlerde yaptırdıktan sonra hiç gözenek oluşmadı mı. kadın belli bi zmn sonra geçeceğini söledi. en son eansıma gideli 2 hafta kadar oluyo ve yüzümde gözenekler var. bu duruma çok canım sıkıldı yanni normal değil mi belli bi süre gözenek olması.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. siz de mi izmir desiniz
önerebileceğiniz bi yer var mı acaba
3.Uzmanın uygulaması süresinde iğne ile akım verilip kıl kökünün tahrip edilmesini müteakip kılın cımbızla alınması esnasında acı hissediyormusunuz? Hissedilmemesi gerekir zira kökü tahrip edilen kılın alınışı yağdan alınıyormuş gibidir. Acı hissediyorsanız o uygulama başarısızdır.
aysepilasyon, acı hissedilmemeli demişsin.Ben yüz bölgemde 2. uygulamama gittim ve acı hissediyorum .
Ama ben iğnenin kıl köküne girişiyle acı oluyor diye düşünüyordum.
İğne acı oluşturur mu? yoksa hissettiğim cımbızın acısı mı?
İkisini nasıl ayırt edebiliriz?
ya yok um benim soruma cvp verebilecek iğneli epilasyon yaptırmış deneyimi olan bi yardımsever arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?