canım o uzmana sormuşsundur mutlaka nişantaşındaki bir çözüm yolu sunmadı mı sana? ben derimki hiç girme yeniden lazere. hiç olmadı aklıma gelen şu, zeynep hanımı arayıp acil bir randevu alabilirsin belki. bu kadar dert çektin bir de lazerle daha da canın sıkılmasın ya.
Canım zaten lazer kötü yapmıştı. Rengi de tam düzelmedi, daha kötü olmasın? Belki bir seferlik jiletle alabilirsin. Ama tenin hassas, birşey tavsiye etmeye de korkuyorum o yüzden.
willingness seninde dediğin gibi henüz çok erken
karar için biraz zaman vermen gerekir diye düşünüyorum benımde ilk seansımdan sonra 2 ayın üzerine çıkan bir tüy olduğu gibi hemen bi hafta sonra çıkanda oldu ama sonuca ulaştım Gül Hanım'la
biraz sabır lazım
acı olayı kişiye göre çok farklılık gösterebilir ben yüzüme gayet rahat yaptırırken
bıyık bölgesi için Gül Hanıma giden bir arkadaşım anca emla krem kullanarak yaptırabildi sonuçta aynı kişiye gidiyoruz yani ağrı eşiği durumu
Çok sağol, inşallah. İzmir'e değil de bir kişi daha tavsiye ediyorlar, Üsküdar'daymış. Belki o olabilir. Ama şimdilik memnunum çok şükür.
siz şu an Mecidiyeköy'e Zeynep Hanım'a mı gidiyorsunuz? Üsküdar'daki kimmiş bu arada nereden duydunuz? Ben de baya bir zaman para, zaman ve sabır harcadım hala yeterli bir uzman bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
canım jilet değdiremem çünkü iğneli yüzümde sivilce yaptı. eğer sivilceler kesilirse iz kalma olasılığı çok yüksek.
Evet, şimdi Mecidiyeköy'e gidiyorum. O Üsküdar'lı hanımı bu forumdan duydum. 191. sayfada melikekorca isimli arkadaş bahsetmiş. Telefonunu da yazmış ama sonra silinmiş. Özelden yazarsanız telefonunu verir herhalde.
Ben tavsiyede bulunmayı çok isterim. Ama daha 3 seans gittim. Hepsi de farklı bölge için. Sonrasında işe yarıyor mu, iz kalıyor mu vs. daha görme şansım olmadı. Ama şu ana kadar hiçbir olumsuz tecrübem olmadı. Şimdilik memnunum. İsterseniz gidip bir deneme seansı yaptırın. O Üskadar'daki yere veya başka burada yazılan yerlere de gidip deneme seansı yaptırabilirsiniz. Tecrübelerinizi buradan da paylaşın lütfen.
Canım maalesef uzman bir çözüm sunmadı. kökünden almamam gerektiğini söyledi. Zaten o zaman böyle bir aciliyet yoktu. şu günden sonra iğneli de yaptıramam çünkü yüzümde herhangi bir iz olmaması lazım. Çok çaresiz kaldım.
Hay Allah. İnşallah çözersin canım.
çok fazla belli olur mu acaba bilemiyorum ve ne kadar zamanda geçer taylor'a soralım. bundan baska yaptıracagın herhangi bir şey senin açından iyi olmaz gibi ya..
Galiba yarın tek seans lazer yaptıracağım. Tüyler çıkana kadar da nişantaşındaki yerde koluma test atışı yaptıracağım. emin olduktan sonra da yüzüme başlarım artık. Başka çözüm ylou bulamadım.
çok fazla belli olur mu acaba bilemiyorum ve ne kadar zamanda geçer taylor'a soralım. bundan baska yaptıracagın herhangi bir şey senin açından iyi olmaz gibi ya..
Merhaba arkadaşlar,
Açıkcası uzun süredir forum 'a girmemiştim,yazılan bazı yazıları görünce yazmak istedim.
2010 nisandan beri yüz bölgem için gidiyorum Gül Hanım 'a 2 kere ara vermem gerekti seyahat sebebiyle yoksa şimdiye kadar tamamen bitmiş olucaktı.
Şu ana kadar kesinlikle kabuklanma ,morarma ,yara vs . gibi bir sorun olmadı .
Ben yapılmaması gerekenleri yapmama rağmen sabah epilasyona gidip akşam havuzda yüzmek gibi, makyaj yapmak gibi birascık pudra yani
Kısacası Gül Hanım 'ın elleri sihirlidir .Şu anda tek tük kalanlar için gidiyorum.Her zaman dost abla gibi davrandı.
Kendisine buradan tekrar tşk ederim.
Negatif düşüncelere gelirsek kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum.
EMEĞE SAYGI LÜTFEN ,İŞİNİ İYİ YAPANLARIN HAKKINI VERELİM
GİDİN TANIŞIN VE BİR DENEME SEANSI YAPTIRIN ONDAN SONRA BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM .
MUTLU OLUN ,MUTLU EDİN ....
Olumsuz ve gerçek olmayan yorumları yazan kimlermiş, yazın biz de bilelim. Bir de o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz, o bilgiyi de ekleyin. Mesela orada mıydınız? Olanlara şahit oldunuz mu? Olanlara şahit olmadan, o insanların ne yaşadığını bilmeden yazıyorsanız, iftira atıyorsunuz demektir ve bu yaptığınız kanunen yasaktır. Burasının sanal ortam olması bu gerçeği değiştirmez. Suç heryerde suçtur. Siz sadece kendi yaşadığınızı yazabilirsiniz, başkalarının ne yaşadığı konusunda iftira teşkil eden cümleler yazamazsınız.
Mesela ben Gül Hanım'a gidip hiç memnun olmayan biriyim. Ama kalkıp memnun olanlar için "Yalan söylüyorlar" demiyorum. Çünkü benim memnun olmamam, onların yalan söylediği anlamına gelmez.
Bu arada, böyle körü körüne yazanlar, şahsıma iftira atanlar olursa, ilgili kişiyi şikayet etmek üzere hukuki mercilere başvurmakta bir saniye tereddüt etmem. Burası sanal ortam diye yazanlar gizli kalır sanmayın, yargıya intikal ettiğinde bir kişiyi IP adresinden bulmak çok kolay.
Öncelikle sizi tanımıyorum ,ne yaşadınız bilemem ayrıca sormamda sizin özeliniz .Mesajım sizin hakkınızda değildi,neden bu kadar üstünüze alındınız ??
Sadece yaşadığım deneyimi anlattım ,sitedeki bazı olumsuz yorumlardan farklı olduğunu belirttim .
Nasıl siz olumsuz düşüncenizi yazabiliyorsanız bende olumlu düşümcemi yazabilirim .Bunun bu kadar rahatsızlık vereceğini düşünmedim kimseye ,medeni ortamlarda herkes fikrini söyler.
"yalan "kelimesi o mesajda hiç geçmiyor .Sanırım bilinçaltınızda bu kelime yer etmiş,yazmayan bir metinde bile gördüğünüze göre .
Hakkında yorum yaptığım kişi GÜL HANIM kendisi iftira yada kişiliğine saldırı olduğunu düşünüyorsa yazdıklarım için beni mahkemeye verebilir tabikide .
EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa; Gül Hn hakkında her olumsuz yazı yazanı mahkemeye verebilir.
Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek .Biliyorsunuz Ip adresi bulmak çok kolay ...
Herkese Mutlu Hafta Sonları
fragman çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, bende senin yorumlarına dayanarak ayten hanımı denemeyi düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim, inşallah yeni gittiğin yerden memnun kalırsın.bende herhalde mecidiyeköydeki zeynep hanımı denicem şu anda.
bir arkadaş bahçelievlerde bir yere gittiğini ve memnun kaldığını yazmış acaba bu yer neresi paylaşabilir mi? evime yakın olduğu için eğer cidden iyi bir yerse mecidiyeköye gitmemden çok daha iyi olur
Teşekkür ederim. Umarım memnun kalırım. Bende şu an için yüz bölgesine kesinlikle nişantaşındaki yere gitmeyi düşünüyorum. Ücreti biraz yüksek olduğu için sadece yüz bölgesini yaptırabilirim. ama kol ve bacak bölgesi için de Zeynep Hanım'ı deneyecğim. memnun kalmazsam da artık paraya kıyıp nişantaşından devam edeceğim :) Umarım sende istediğin gibi bir uzman bulursun. Bu arada yüzümdeki izlere bir de sivilce eklendi. 10 gün daha bekleyeceğim eğer izlerimde gözle görülür bir azalma hissetmezsem hukuki yollara başvuracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?