- Konu Sahibi EstetikEditor
-
peki sen hiç gittin mi iğneli epilasyona yüz için? Eğer gittiysen iz kaldı mı ve ne kadar sürede bitti canım?
ben yuzumdeki açık renk seftali tuyleri için gidiyorum.bir ara da kaş için gittim. Ikisinden de çok memnunum.iğneli epilasyonun acısı alıştıkça azalıyor.katlanılmaz bir acı değil. Ama yüz bolgesi için kaş çevresini önermem çünkü çok tehlikeliymiş ben de sonradan anladım. Ve gunesten koruyun. Bepant.l ve madecass.l kremi karıştırıp surun uygulama sonrası. Bol su için. Problem olmaz.
arkadaşlar merhaba,,,
ben zaten çok fazla tüylü bi yapıda değilim,,,genital bölge yarım bacak ve koltuk altı için 2 seans
lasere gittim..çok faydasını gördüm..yarıdan fazlası gitti diyebilirm..ancak hamile olduğum için ara verdim..
bıyık bölgemede 4 yada 5 sefer iğneli yaptrıdım..
kuaföre gittiğimde bıyık derdinden ebediyen kurtuldum çok memnunum açıkçası,,,
şimdi benim merak ettiğim şu var
iğnelide daha çok ince tüylerde başarı sağlanıyor değil mi
benim sadece genital bölgedekile nispeten kalın,,,
oyzden ben şöyle düşünüyorum sadece genital için laser yaptrıym
diğer yerler için de iğneliye gideyim doğumdan sora
siz ne dersiniz?
laserin dah ince tüyleri gören çeşidi var mıdır ki
seçenek ve alternatif olarak,,,?
çene altı ve gıdık bölgesine iğneli yapılabiliyor mu? yani benim sarı sarı ama çok fazla belirgin yüze yaptırmıştım baya acıyor yapılabiliyorsa orası daha mı çok acır ki:18:
ben de yaptırdım oralara, çene altı yüzden farklı değil ama gıdı biraz acıyor
kızlar bu sorunu en mükemmel şekilde ayrıntılarıyla tunalı hilmi cad. doktor yanında bu işi yıllardır yapan.ticari kaygısı olayan,işini önemseyen sonuç odaklı bir bayan var ona danışabilirsiniz. birçok kişi gönderdim şikayet sıfır. zaten önce herşeyi işin hilesini hurdasını ve olması gerekeni anlatıyor ve size bırakıyor tercihi asla ikna etmeye çalışıp zorlamıyor. hatta ilk gittiğimde inamamamıştım ben fazla tedirgin ve sorgu yapınca bıkmadan anlattığı gibi birde başka yerler önerdi çok güvenilirlerdir isterseniz onlarla görüşün diye. ayrıca orda lazerde var. doktor olmasıda ayrıca güvenli. isteyene özelden adresini verebilirim.
Bence diyerek ifade etmiş olduğunuz bu düşüncenizin, kıl folikulü yapısını incelediğiniz taktirde doğru olamayacağını inanıyorum ki siz de kabul edeceksinizdir.
bende bunu merak ediyorum aslında..çünkü ailemde çok fazla kanser hastası var ..bu kanser illetinden vefat edenlerde cabası.. sonra düşünüyorumda şu zamana kadar kanser olanı duymadım ben.. sanırım bi zararı yok kimbilir.Merak ediyorum epilasyonun yada lazerin kanser vs bi hastalık yapma riski var mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yüze iğneli epilasyon yaptıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?