T Tupbebekk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 979 532 53 31 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #1 Kızlar bugün iğneyle beraber 11. Gün de ita test yaptım negatif çıktı. Var mı böyle negatif görüp sonra pozitif dönen?
Kızlar bugün iğneyle beraber 11. Gün de ita test yaptım negatif çıktı. Var mı böyle negatif görüp sonra pozitif dönen?
Minikmucizemmmmmm Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2019 177 132 23 32 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #2 9. Gün korkuyorum test yaptırmaya. 14. Yapın diyorlar canım erken yapmışsın
T Tupbebekk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 979 532 53 31 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #3 Minikmucizemmmmmm .!.: 9. Gün korkuyorum test yaptırmaya. 14. Yapın diyorlar canım erken yapmışsın Genişletmek için tıkla... Tamam da o pozitif çıkanlar için erken olmuyor mu yani iğne etkisi kalsa bile pozitif çıkması gerekmez miydi
Minikmucizemmmmmm .!.: 9. Gün korkuyorum test yaptırmaya. 14. Yapın diyorlar canım erken yapmışsın Genişletmek için tıkla... Tamam da o pozitif çıkanlar için erken olmuyor mu yani iğne etkisi kalsa bile pozitif çıkması gerekmez miydi
Minikmucizemmmmmm Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2019 177 132 23 32 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #4 Etatli .!.: Tamam da o pozitif çıkanlar için erken olmuyor mu yani iğne etkisi kalsa bile pozitif çıkması gerekmez miydi Genişletmek için tıkla... Bazen test yanilabiliyor iğne etkisi geçmiş ama gebelik için idrar testi erken yapılırsa negatif çıkar pozitif yada negatiflik için çok erken
Etatli .!.: Tamam da o pozitif çıkanlar için erken olmuyor mu yani iğne etkisi kalsa bile pozitif çıkması gerekmez miydi Genişletmek için tıkla... Bazen test yanilabiliyor iğne etkisi geçmiş ama gebelik için idrar testi erken yapılırsa negatif çıkar pozitif yada negatiflik için çok erken
T Tupbebekk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 979 532 53 31 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #5 Minikmucizemmmmmm .!.: Bazen test yanilabiliyor iğne etkisi geçmiş ama gebelik için idrar testi erken yapılırsa negatif çıkar pozitif yada negatiflik için çok erken Genişletmek için tıkla... Hala Bi umurit var yani
Minikmucizemmmmmm .!.: Bazen test yanilabiliyor iğne etkisi geçmiş ama gebelik için idrar testi erken yapılırsa negatif çıkar pozitif yada negatiflik için çok erken Genişletmek için tıkla... Hala Bi umurit var yani
Minikmucizemmmmmm Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2019 177 132 23 32 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #6 Var kuzum bende de meraktan şimdi yaptım belki silik de olsa çıkar diye tokat gibi tek çizgi çarptı
Dasmeer Nirvana Kayıtlı Üye 3 Kasım 2019 13.604 28.756 548 38 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #7 Tekcizgiden sonra ertesi gunlerbakin silikcizgi çıkıyormu çıkmıyorsa yoktur
T Tupbebekk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 979 532 53 31 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tupbebekk #8 Minikmucizemmmmmm .!.: Var kuzum bende de meraktan şimdi yaptım belki silik de olsa çıkar diye tokat gibi tek çizgi çarptı Genişletmek için tıkla... İnşallah çift çizgiye döner ben dedim ki 2 günde Bi yaparım bat 17 ŞUBAT değişiklik olursa görürüm
Minikmucizemmmmmm .!.: Var kuzum bende de meraktan şimdi yaptım belki silik de olsa çıkar diye tokat gibi tek çizgi çarptı Genişletmek için tıkla... İnşallah çift çizgiye döner ben dedim ki 2 günde Bi yaparım bat 17 ŞUBAT değişiklik olursa görürüm