• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Kızlar merhaba ben de 26 kasımda saat 22.00 de iğneyi vuruldum son 2-3 gündür ara ara kasılarıma ve belime ağrı giriyor cumayı,cumartesiyi beklesem mi yoksa gidip kan versem çıkar mı sizce idrar testi yapmaya elim varmıyor her defasında negatif görmekten 🥺🥺😭

Merhaba
Yumurta zamanında çatladıysa beklenen regliniz yarın
Varsa kanda çıkar bence

Canm sen nasıl öğrenmiştin

Benim iki yumurtam vardı canım, ikisi aynı anda çatlamadı
2. yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra direkt kan verdim
Öncesinde hiç idrar testi yapmadım
Belirti olarak da ara ara kasık, karın ağrım oluyordu
Bir de midem yanıyordu
Çok büyük belirtiler yaşamadım
O gün de zaten hiç pozitif çıkacağını düşünmemiştim kan verirken

Bir de midem yanıyordu
Ya benm de bugun sabah bi yanmayla uyandım midemde bişeyler atıştırınca bi rahatladım bugun de bel ağrım var ama dünki gibi değil bi rahatlık geldi bana ama ragl olcam sanırım kafasına girdim ben hala olmadım bide dün yaptığım test bir saat olmadan böyle sararmıştı her yeri sanırım sıkıntılı mıydı bilmiyorım

Bir de midem yanıyordu
İkinci yumurtanın farklı çatladağını nasıl anladınız. Benim de iki yumurtam var pazartasi iğne oldum en son cuma ovülasyon yaptım hep pozitifti

İkinci yumurtanın farklı çatladağını nasıl anladınız. Benim de iki yumurtam var pazartasi iğne oldum en son cuma ovülasyon yaptım hep pozitifti
Ya o test bence iğneden dolayı öyle çıkıyor bende iğne günü ipneden sonra ve ından sonraki gün ağrınoldu kasıklarımda bende eedim ki heralde yeni çatladı cumartesi günü ağeıdan eser kalmadı dedim heralde cuma gece akşam falan çatladı

Ya benm de bugun sabah bi yanmayla uyandım midemde bişeyler atıştırınca bi rahatladım bugun de bel ağrım var ama dünki gibi değil bi rahatlık geldi bana ama ragl olcam sanırım kafasına girdim ben hala olmadım bide dün yaptığım test bir saat olmadan böyle sararmıştı her yeri sanırım sıkıntılı mıydı bilmiyorım

Bugün tekrar test yaptın mı

İğne vurulduktan sonra iki yumurta da çatlayana kadar her gün ultrasona gittim o yüzden ikisinin de tam çatladığı günleri biliyorum

Back
X