Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Ama sanki çoktan adet görmeniz gerekiyordu. Çünkü ovitrelleden sonra adet gebelik yoksa gecikmez. Benim normalde adetim hep gecikmeli olurdu ovitrelle vurduğum ay tam gününde oldu. Ovitrellenin 14.günü çoğu kadında böyledir. Sizin gecikme hayırlara vesile olur inşallaaaahhhh

Çoğu kadın çatlamadan 14 gün sonra regl oluyor
Çatlamadan 12- 16 gün sonra beklenen regli aralığı ama çoğunluk 14 gün sonra oluyor
Doktorlar da çatlamadan 14 gün sonrasını beklenen regl olarak hesaplıyor
Arkadaşın 28- 29 Kasım’da çatlamış dediğine göre yani genellemeye göre beklenen reglisi bu cuma cumartesi
Maalesef bazen iğne etki etmiyor yumurta kiste dönüşüyor o zaman da regli gecikiyor
Progestan gibi ilaçlar da regl geciktirebiliyor

Ama sanki çoktan adet görmeniz gerekiyordu. Çünkü ovitrelleden sonra adet gebelik yoksa gecikmez. Benim normalde adetim hep gecikmeli olurdu ovitrelle vurduğum ay tam gününde oldu. Ovitrellenin 14.günü çoğu kadında böyledir. Sizin gecikme hayırlara vesile olur inşallaaaahhhh
İnşallahhh

Çoğu kadın çatlamadan 14 gün sonra regl oluyor
Çatlamadan 12- 16 gün sonra beklenen regli aralığı ama çoğunluk 14 gün sonra oluyor
Doktorlar da çatlamadan 14 gün sonrasını beklenen regl olarak hesaplıyor
Arkadaşın 28- 29 Kasım’da çatlamış dediğine göre yani genellemeye göre beklenen reglisi bu cuma cumartesi
Maalesef bazen iğne etki etmiyor yumurta kiste dönüşüyor o zaman da regli gecikiyor
Progestan gibi ilaçlar da regl geciktirebiliyor
Bnde progestoron geciktirmedi hiç

Bnde progestoron geciktirmedi hiç

Çatlamadan 14 gün sonra hesaplanan beklenen reglinize göre mi geciktirmedi
Her ay ayın 20 sinde oluyorum gibi döngü hesaplayınca geciktirmemiş gibi gözükebilir ama doktorlar da söylüyor burada da başına gelen çok var çatlamaya göre gün hesaplayınca ilaç gecikme yapıyor ama tabii herkeste yapmayabilir
Gecikme olunca Progestan kullanılıyorsa o da direkt sebep mi diye düşünülüyor
Stres ve hava değişimi gibi sebepler de gecikme yapıyor
Bir sürü şey etkileyebiliyor döngüyü

Her ay ayın 20 sinde oluyorum gibi döngü hesaplayınca geciktirmemiş gibi gözükebilir ama doktorlar da söylüyor burada da başına gelen çok var çatlamaya göre gün hesaplayınca ilaç gecikme yapıyor ama tabii herkeste yapmayabilir
Ya diğer iki iğne benm ovitrelle değildi

Regl olup böyle bi gün sonra falan olan ağrılardan var bugun

Yarın regl olmazsan kan ver istersen canım
Bu belirsizlik biter en azından
Kaset test hiç kullanmadım ama onlar yüksek beta algılıyor, en erken regl gününde doğru gösteriyor diyorlar
Bilemiyorum şu an ne kadar doğru gösteriyor
@nurahu

Yarın regl olmazsan kan ver istersen canım
Bu belirsizlik biter en azından
Kaset test hiç kullanmadım ama onlar yüksek beta algılıyor, en erken regl gününde doğru gösteriyor diyorlar
Bilemiyorum şu an ne kadar doğru gösteriyor
@nurahu
Öyle yapcam sanırım kaset test evet baya bi fazla olan netayı algılıyor

Kızlar selam 1 aralıkta çatlatma iğnesi yaptırdım 9. Ve 10. Gün yaptığım testleri ekledim. Görüntü kalitesi düştüğü için görünmemiş ama iki çizgi var ikisinde de silik. İğne etkisi olabilir mi yoksa kan testi mi yaptırayım

Eklentiler

• IMG_489498A8-8022-4190-BD3D-D2AB07DC7E3C.webp
    IMG_489498A8-8022-4190-BD3D-D2AB07DC7E3C.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_8469.webp
    IMG_8469.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar selam 1 aralıkta çatlatma iğnesi yaptırdım 9. Ve 10. Gün yaptığım testleri ekledim. Görüntü kalitesi düştüğü için görünmemiş ama iki çizgi var ikisinde de silik. İğne etkisi olabilir mi yoksa kan testi mi yaptırayım

Selam
İğne etkisi olabilir
İdrar testini cuma yaparsanız daha doğru çıkar
Kan testi için de hafta sonunu bekleyin bence

Kızlar merhaba ben de 26 kasımda saat 22.00 de iğneyi vuruldum son 2-3 gündür ara ara kasılarıma ve belime ağrı giriyor cumayı,cumartesiyi beklesem mi yoksa gidip kan versem çıkar mı sizce idrar testi yapmaya elim varmıyor her defasında negatif görmekten 🥺🥺😭

Ben de aynı tarihte iğne vurundum. 8 aralık akşam kaset test yaptım silikti. Ertesi gün kayboldu. İğnenin etkisi geçti zaten o tarihte çok fazla duygusaldım her şeye ağlıyordum. Sol kasıkta batma ve akıntı çok cumartesiden bu yana bakalım bekliyorum ben de

Kızlar merhaba ben de 26 kasımda saat 22.00 de iğneyi vuruldum son 2-3 gündür ara ara kasılarıma ve belime ağrı giriyor cumayı,cumartesiyi beklesem mi yoksa gidip kan versem çıkar mı sizce idrar testi yapmaya elim varmıyor her defasında negatif görmekten 🥺🥺😭
Senin adet tarihin ne şu an gecikmede misin peki varsa çıkar zaman olarak

Senin adet tarihin ne şu an gecikmede misin peki varsa çıkar zaman olarak
Pkosum var o yüzden net bir adet tarihim yok ama takvime göre çarşamba olmam lazımdı. Bu durum o kadar zor ki ya uyuyamıyorum bile iki gündür aşırı duygusalım hele bugün gözlerim herşeye doluyor 😭😭🥺🥺

Bende aynı yarihte iğne vuruldum sabah 9 da hala regl olmadım ama akıntı yok iki felaket bi bel ağrısı vardı bacaklarım falam regl olcam sandım ama hala beklşyorum bakalım

Merhaba hanımlar, öncelikle her şey gönlünüzce olsun inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim. Bende hikayemden bahsedeyim 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz ama gebelik hiç oluşmadı rahim filmi de çekildi tüpler açıktı fakat olmadı klomen tedavisine başladık geçen ay ama yumurta takibine gidemediğim için çatlama olayını göremedik. Bu ay tekrar klomen kullandım 1 yumurta olgunlaşmıştı ovitrelle verdi doktor zar zor buldum 8 aralıkta iğne yaptırdım. 36 saat sonrasını değerlendirdik. Yaptırdığımdan beri karnım aşırı şiş ve kaşık ağrım çok fazla oldu 36 saat sonra özellikle çok fazlaydı. Şu an ara ara kramp regl ağrısı gibi semptomlar yaşıyorum inşallah tutunma olmuştur çok istiyoruz

Merhaba hanımlar, öncelikle her şey gönlünüzce olsun inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim. Bende hikayemden bahsedeyim 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz ama gebelik hiç oluşmadı rahim filmi de çekildi tüpler açıktı fakat olmadı klomen tedavisine başladık geçen ay ama yumurta takibine gidemediğim için çatlama olayını göremedik. Bu ay tekrar klomen kullandım 1 yumurta olgunlaşmıştı ovitrelle verdi doktor zar zor buldum 8 aralıkta iğne yaptırdım. 36 saat sonrasını değerlendirdik. Yaptırdığımdan beri karnım aşırı şiş ve kaşık ağrım çok fazla oldu 36 saat sonra özellikle çok fazlaydı. Şu an ara ara kramp regl ağrısı gibi semptomlar yaşıyorum inşallah tutunma olmuştur çok istiyoruz
Rabbimden duam hepimiz o güzel haberi alırız inşallah 🥺🤲🏻

Back
X