Arkadaslar az önce tv de izledim ve bana cok mantikli geldi.
Kolumuzdan alinan kanin plazmasini ( üstünde biriken sari sivi) kullandiginiz herhangi bir kreme karistiriyorsunuz ve dilediğiniz zaman yuzunuzune boynunuza suruyorsunuz.
Yalniz buzdolabinda saklanacakmis ve kremin icine el sokulmayacakmis. TaHta çubuk la alinacakmis.
Yapilan prp enjeksiyonuyla ayni etkiyi gösteriyirmus.
Ben cuma günü bunu deneyeceğim. Herhangi bir saglik kurumunda kanimizi aldirarak yapabiliriz.
Kanal 7 deydi doktorum programi varya.
Saglik ocaklarida olur tabi ama ugrasacaklarini sanmiyorum.
Bu islemi yapan klinikler var dedi.
Kani santrofuj denen aletle dinduruyorlar. Sari sivi ysgli plazma üstte kaliyor. Enjektore cekip veriliyormus.
Tahlil yaptirir gibi. 5_ 10 cc yeter.
Kendi hucrelerimiz var içinde trombosit falan var. Canli yayinda yaptilar 2 dk sonra kadin ışıl ışıl oldu. Kirisikliklar geriliyormus zamanla
Kisiye özel krem oluyormus ve dunyanin en pahali kreminden bile degerli dedi. Denemekta fayda car. Görünce hemen paylaşmak istedim. Cuma yapicam ben. Yazarim burdan gelismeleri.
Ben hastanede aldiricam. Ucretsiz olmali alttarafi bir kan alicaklar. Kullandığımız kreme ekleyecegiz plazmayi. Özel hastanelerde aldiririz kani. Labratuardaki kisiden rica edicez.
Kanal 7 deydi doktorum programi varya.
Saglik ocaklarida olur tabi ama ugrasacaklarini sanmiyorum.
Bu islemi yapan klinikler var dedi.
Kani santrofuj denen aletle dinduruyorlar. Sari sivi ysgli plazma üstte kaliyor. Enjektore cekip veriliyormus.
Tahlil yaptirir gibi. 5_ 10 cc yeter.
Kendi hucrelerimiz var içinde trombosit falan var. Canli yayinda yaptilar 2 dk sonra kadin ışıl ışıl oldu. Kirisikliklar geriliyormus zamanla
Aldirdim arkadaslar ben nöbetciydim zaten. 112 de calisiyorum bende.
Dolapta sakladim u sabah göz alti kremime ekledim
Goz alti kremim monteil. Acayip bi parlama geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?