Saç Rengi ve Saç Boyama İgora Royal küllü renkleri

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
Saçlarımı en son igora 9 1/2-1 ile boyadım ama istediğim gibi küllü olmadı. Şimdi de turuncu azaltıcı 0.22 kullanarak boyamayı düşünüyorum ama bu sefer de acaba bi ton koyu mu yapsam diye düşündüm. Okuduğum konularda da turuncu azaltıcının rengi koyulaştırdığını gördüm. Acaba gene 9 1/2-1 mi kullansam bilemedim önerilerinizi bekliyorum

Saçlarımı en son igora 9 1/2-1 ile boyadım ama istediğim gibi küllü olmadı. Şimdi de turuncu azaltıcı 0.22 kullanarak boyamayı düşünüyorum ama bu sefer de acaba bi ton koyu mu yapsam diye düşündüm. Okuduğum konularda da turuncu azaltıcının rengi koyulaştırdığını gördüm. Acaba gene 9 1/2-1 mi kullansam bilemedim önerilerinizi bekliyorum

aslında koyulaştırmıyor ama küllülük eklediği için daha koyu görünüyor yani sonuç olarak evet daha koyu bir saç çıkıyor.. bu sebeple bir üst numarasını kullan 0.22den de her tüp için bir parmak boğumu kadar ekle..

boya numarasını yüksek oksidanı düşük volüm kullanırsanız istediğiniz küllüye ulaşırsınız mesela en son igora 12.2 yle 20 vol.oksidanla karıştırarak boyadım turunculuktan eser kalmadı açık olmayan bi küllü sarı elde ettim hem düşük vol.oksidan saçlarıda yıpratmıyor bide böyle deneyin

hmm ben koyu sarı olsun ıstıyorum cunku kaslarım da sıyah cok sırıtmasın ıstıyorum bu yuzden 8 tonlarında dusunmustum ama dedıgın yontem de degısık geldı ıyıce kafam karıstı hangısını denesem dıye

Bence deneyebilirsin deneyecek olursan 1 ölçüboya 2 ölçü oksidan kullanmanı tavsiye ederim kolay gelsin

bu yöntemi hiç denemediğim için cesaretim yok bu yüzden turuncu azaltıcı ekleyerek boyamayı düşünüyorum ama hala 9 tonu mu yoksa 8 tonu mu alsam boyayı bilemedim :KK64:

Merhaba ben ilk defa igora 022 kullanıcam ve hiç bilgim yok.bir kutu açık küllü sarı boyayla dip boya yapmak istiyorum nasıl kullanayım bilgilendirir misiniz? Ne kadar koyayım igoradan?

Merhaba ben ilk defa igora 022 kullanıcam ve hiç bilgim yok.bir kutu açık küllü sarı boyayla dip boya yapmak istiyorum nasıl kullanayım bilgilendirir misiniz? Ne kadar koyayım igoradan?
1 kutu boyaya, 1 parmağın 1 boğumu kadar 0.22 katıyorsun tatlım..

X