İğrenç başlıklardan midem bulandı..!!!!

aynı yazı içinde 'hiç bu tabiri kullanmadım' deyip tam 5 kere ' zevk suyu' kelimesini kullanmak..:44:

Evet bende fart ettim,ama 'tırnak içerinde bilmem ne suyu' demek daha saçma olmayacak mıydı?
Sırf ne kadar iğrenç bir tabir olduğunu belirtmek için tam 5 kez yazdım arkadaşım...Çok iğrenç geldi değil mi?

Kısmen haklısın; bu tür başlıkların biraz bilgisizlikten olduğunu düşünüyorum. Örneklediğimiz zevk suyu halk arasında kullanılan bir tabir ve aslında ifadesi prostat sıvısı şeklinde olabilir. Forum herkese açık ; düşüncem bu tür konuların cinsellik bölümüne açılması zira BDV nin biraz daha genel konuları içermesi gerektiğini düşünüyorum. Cinsellik forumuna sadece pro üyelerin mesaj yazabilmesi yüzünden oluşan bir sıkıntı var.

Ancak genel olarak ifade edilme biçimleri açısından haklısın ama üye olan herkesin Türkçe'yi kullanma ve ifade ediş şekli açısından farklılıkları var bu yüzden çok fazla bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.

Belki üyelik sisteminde biraz elemeye gidilebilir ve tabi forumun bazı kısımları ziyaretçilere kapalı olabilir. Herhangi bir konuyu google dan aratınca tüm yazışmalar çıkıyor ve bazı üyeler ki buna bende dahilim deşifre olabilecek paylaşımlarda bulunuyoruz. Sitede genel anlamda sıkıntılar var, yüklenen resimlerin kaldırılamaması gibi, forumun üye olmayan herkes tarafından okunabilmesi gibi. Tc kimlik no ile oluşturabilecek bir üyelik sistemi olabilir mi, biraz daha seçicilik yaratılabilir mi bunlar aslında yöneticilere iletilecek şeyler, konu açarak çözüm bulacağımızı sanmıyorum

Son düzenleme:
isteyen istediği konuyu açabilir kimse size danışacak değil saçma yani yazdıklarınız :/ burası herkese açık bir platform. miden bulanıyorsa görmezden gelir ver sende..

siz de masallah igreniyorsunyz ama konunuzda elli kere buyuk harflerle yazmissiniz. bir kez yazsaniz da anlardik

Ne kadar iğrenç durduğunu göstermek yanlış birşey mi?Bana göre değil..

Benim amacım tartışma çıkarmak değil,benim fikirimde olanlar zaten olur,he benim düşündüklerimin yanından bile geçmeyip,kaale almayan lütfen konuyu kaale almasın!!!!

Nasıl ben belirttimse,'konunun içeriği umrumda değil,ama başlık önemli'gibi..

Fikirimi beğenmeyip,kaale bile almayan lütfen tartışma çıkarmasın,yorum yapmak zorunda değiliz ve asla amacım tartışma ortamı yaratmak değil..

Şu saatten itibaren hiç bir şekilde cevap vermiyorum tartışma çıkaracak mesajlara...

Gene söylüyorum,bu iğrenç 'zevk suyu' tabirinden midem bulandı iki gündür..Umarım daha mütevazi başlıklar atmayı öğreneriz bir gün...

Son düzenleme:
siz nasıl bu sitenin üyesi iseniz başlığını beğenmediğiniz kişi de üye
başlığında bi sakınca yada sizin tabirinizle "ahlaksızlık"olsaydı zaten site yetkilileri duruma el atardı
yani kimsenin haddine değil insanların yazacakları başlık bilmem ne

yok canım sadece çelişkiniz komik geldi bana iğrenç geldiği falan yok, dünyada iğrenilecek o kadar çok şey var ki buna gelene kadar... konuyu açan da mutlaka bilmem ne suyu yazamadığı için bu ismi kullanmıştır, ne kadar ahlaklı orası tartışılır, ama kk nın muhtararı gibi davranmanızda size yakışmıyor hanımefendi...

Valla tıbbi sitelerde bile halkın anlaması için bu tabir kullanıldığına göre, başlık niye olmasın.

İçeriği tam olarak anlatan bir başlıktı, başlığı gören içeriği okumaz. Okuyucu için vakit kaybını önleyici.

"Acil, acil ,acil...." yada "Kızlar yardım" denen başlıklar çok mu iyi oluyor ? Açıyorsun birde okuyorsun konu hiç. gereksiz vakit ziyanlığı

haklısın...
bu kadar açık yazmaya ne gerek var..
cinselliğe meraklı bi toplum olduğumuzdan dolayı acaba hamile miyim? diye bi başlık atsa bile aynı şekilde okunurdu yani...
kanlı akıntı konusunda da arkadaşın akıntısında ki kanların damar damar olduğunu yazması çok tuhafıma gitmişti...
o kadar ayrıntıyı doktoruna anlatacaksın..

Çok ilginç ya ben basliga hic takilmam bende bir problem var sanırım. Niye kendinize dert ettiniz bukadar vallahi anlamadım.

Haklı bulduğum noktalar vardı ancak;
"
Sevgilisiyle bir kaç kez birlikte olup,ulu orta bundan bahseden kişilere ne denir bilmiyorum.." bana göre de bu cümle saygısız?
Evli arkadaşlar pozisyonlara kadar burda yazınca bi'şey yok evlilik dışı yaşayınca "ne denir bilmiyorum".
Evlilik dışı beraberliğim olmadığı halde ben rahatsız oldum.
Tartışma çıkmasın diyorsak kelimeleri özenli seçmeliyiz bence karşılıklı olarak.

Arkadaşlar biraz fazlaca yüklenmediniz mi ? Konu sahibi zaman zaman forumda gördüğümüz bir arkadaşımız, ahlak bekçiliği tabir edilen yorumlarını bir kaç kez kib lediğim de olmuştur.

Ancak açtığı konu forum kalitesini biraz daha arttırmak açısından faydalı olabilir. Bizler burada foruma katıldığımız kadar onun gelişmesinde de ana unsuruz. Her şeyin yöneticiler tarafından fark edilmesi değilde biraz da forum kullanıcıları tarafından dikkat çekilmesine yardımcı olabilir bu tip konular.

Konu sahibi arkadaşım; tabi ki ifade önemli, kimsenin ahlak yapısını sorgulamak değil işimiz, biraz daha yumuşak ifadeler kullanırsan belki daha iyi ifade edersin kendini

Bakın benimle aynı düşünenler,dilerse mesaj yazıp belirtebilirler,fakat bu konudan rahatsızlığı olmayan,ve konuyu kaale almayan,benimde belirttiğim gibi,rahatsız olduğu bir konuda yorumda yapmaz.

Tekrar söylüyorum,ne kadar 'iğrenç' bir tabir olan o iki kelimeden rahatsız olduğum,ve dile geldiğinde ne kadar iğrenç durduğunu düşündüğüm için tekrar kez dile getirdim.

Gene düşüncelerimi savunuyorum,ve asla tartışma çıkaracak mesajlara cevap vermiyorum.
Buranın muhtarı değil,bir üyesiyim..
Genel olarak kullandığımız bir forumda,gözüme batan birşeyi söylemek istedim,ve söylerimde bundan sonra..
Nasıl bir birey olarak burada yer dolduruyorsak,gördüğümüzüde belirtebiliriz diye düşünüyorum.

Benim iğrenç başlıklar görmekten hakikaten MİDEM BULANDI....

Son düzenleme:
bide unutulan bi nokta var galiba burası
Kadınlar Kulübü , Evli kadınlar kulübü değil
yani evli bi bayan nasıl evliliğini vsvs anlatabiliyosa bekar bi bayanda sevgilisiyle yaşadıklarını anlatabilir

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim,hergün girip selam verdiğimiz bu forumun kalitesini el birliğince yükseltmek değil demek ki amacımız..

Zaten Türk toplumu duyarsızdır,hepimiz biliriz bunu..
Arkadaşlar istedikleri kadar karşıt fikirlerini savunabilirler,karşılıklı fikir sahibi olmuş oluruz hiç sorun değil..Fakat benim dilime tercuman olmuşsunuz ya,ben size çok teşekkür ederim..

yani evli bi bayan nasıl evliliğini vsvs anlatabiliyosa bekar bi bayanda sevgilisiyle yaşadıklarını anlatabilir

Yahu hangi gözünüzle okuyorsunuz bilmiyorum: )

Ben içeriği umrumda değil,ama başlıklara dikkat edelim diyorum...

tabii ki anlatabilir. kmseye de yargılamak haddine dahi düşmemiş. ama zevk suyu tabiri bana da iğrenç geldi. ama konu sahibi kadar takılmadım okudum başlığı ve geçtim. acaba hamile miyim diye sorsa daha normal bir soruş biçimi olurdu. ama maalesef farklı tabir kullanmış çok da önemli değil bence. herkesin günlük kullandığı lugatı farklı sanırım.

Sizin nezdinizde herkese bir açıklama yapayım, burası bir paylaşım platformu, üyelere şu konuyu açabilirsin bu konuyu açamazsın diyemeyiz, aşırı uç, gayri ahlaki konuları mümkün olduğunca kaldırmaya çalışıyoruz, konu başlıklarındaysa uzatmalar, içeriği yansıtmayan ya da ağır hakaretli başlıklarda düzenleme yapabiliyoruz. Bunların dışındaki başlıklara karışmamız uygun olmaz.

Ayrıca BDV'ye açılacak konular aslında belli ama nedense herkes daha fazla okunduğu için BDV'ye konu açıyor ve taşıma yaptığımızda benimki de dert, neden konumu taşıdınız deniyor, yöneticilerin müdahalesinden ziyade üyelerin kuralları öğrenmesi, benimsemesi, forumu doğru ve etkin kullanması gerekiyor, BDV'de defalarca uyarıda bulundum, hatta konu bile açtım ama nafile, üyeler her konuyu istediği bölüme açmaya direttikçe ve taşımalarımızda bize tepki gösterdikçe sitede her konu BDV'ye yığılı kalacak, ısrarla her topiğini BDV'ye açanlara yaptırımlarımız olduğundaysa tepkiler daha da ağır, aşağılayıcı.

Tc kimlik numarasıyla üyeliğe gelince bunu bir zamanlar gündeme getirmişti Kazen ama iş uygulamaya gelince herkes kendini geri çekti.

ne kadar hırs yapmışsın, sanal burası takma bu kadar

Vallahi hırs yaptım,çünkü her girdiğimde aynı başlık mide bulandırıcı..Görüntü kirliliği vs..
Sanalda olsa gün içinde kaç kez uğradığımız bir yerin,temiz görünmesini istiyorum ben..

Bundan rahatsız olmayan arkadaşlar

LÜTFEN KONUYU KAALE ALMAYIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…