aynı yazı içinde 'hiç bu tabiri kullanmadım' deyip tam 5 kere ' zevk suyu' kelimesini kullanmak..:44:
Baştan sona demogoji.
+18 kısmında başlık açsaydı belki daha uygun olurdu.
siz de masallah igreniyorsunyz ama konunuzda elli kere buyuk harflerle yazmissiniz. bir kez yazsaniz da anlardik
yok canım sadece çelişkiniz komik geldi bana iğrenç geldiği falan yok, dünyada iğrenilecek o kadar çok şey var ki buna gelene kadar... konuyu açan da mutlaka bilmem ne suyu yazamadığı için bu ismi kullanmıştır, ne kadar ahlaklı orası tartışılır, ama kk nın muhtararı gibi davranmanızda size yakışmıyor hanımefendi...Evet bende fart ettim,ama 'tırnak içerinde bilmem ne suyu' demek daha saçma olmayacak mıydı?
Sırf ne kadar iğrenç bir tabir olduğunu belirtmek için tam 5 kez yazdım arkadaşım...Çok iğrenç geldi değil mi?
Arkadaşlar biraz fazlaca yüklenmediniz mi ? Konu sahibi zaman zaman forumda gördüğümüz bir arkadaşımız, ahlak bekçiliği tabir edilen yorumlarını bir kaç kez kib lediğim de olmuştur.
Ancak açtığı konu forum kalitesini biraz daha arttırmak açısından faydalı olabilir. Bizler burada foruma katıldığımız kadar onun gelişmesinde de ana unsuruz. Her şeyin yöneticiler tarafından fark edilmesi değilde biraz da forum kullanıcıları tarafından dikkat çekilmesine yardımcı olabilir bu tip konular.
Konu sahibi arkadaşım; tabi ki ifade önemli, kimsenin ahlak yapısını sorgulamak değil işimiz, biraz daha yumuşak ifadeler kullanırsan belki daha iyi ifade edersin kendini
bide unutulan bi nokta var galiba burası
Kadınlar Kulübü , Evli kadınlar kulübü değil
yani evli bi bayan nasıl evliliğini vsvs anlatabiliyosa bekar bi bayanda sevgilisiyle yaşadıklarını anlatabilir
tabii ki anlatabilir. kmseye de yargılamak haddine dahi düşmemiş. ama zevk suyu tabiri bana da iğrenç geldi. ama konu sahibi kadar takılmadım okudum başlığı ve geçtim. acaba hamile miyim diye sorsa daha normal bir soruş biçimi olurdu. ama maalesef farklı tabir kullanmış çok da önemli değil bence. herkesin günlük kullandığı lugatı farklı sanırım.bide unutulan bi nokta var galiba burası
Kadınlar Kulübü , Evli kadınlar kulübü değil
yani evli bi bayan nasıl evliliğini vsvs anlatabiliyosa bekar bi bayanda sevgilisiyle yaşadıklarını anlatabilir
Kısmen haklısın; bu tür başlıkların biraz bilgisizlikten olduğunu düşünüyorum. Örneklediğimiz zevk suyu halk arasında kullanılan bir tabir ve aslında ifadesi prostat sıvısı şeklinde olabilir. Forum herkese açık ; düşüncem bu tür konuların cinsellik bölümüne açılması zira BDV nin biraz daha genel konuları içermesi gerektiğini düşünüyorum. Cinsellik forumuna sadece pro üyelerin mesaj yazabilmesi yüzünden oluşan bir sıkıntı var.
Ancak genel olarak ifade edilme biçimleri açısından haklısın ama üye olan herkesin Türkçe'yi kullanma ve ifade ediş şekli açısından farklılıkları var bu yüzden çok fazla bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.
Belki üyelik sisteminde biraz elemeye gidilebilir ve tabi forumun bazı kısımları ziyaretçilere kapalı olabilir. Herhangi bir konuyu google dan aratınca tüm yazışmalar çıkıyor ve bazı üyeler ki buna bende dahilim deşifre olabilecek paylaşımlarda bulunuyoruz. Sitede genel anlamda sıkıntılar var, yüklenen resimlerin kaldırılamaması gibi, forumun üye olmayan herkes tarafından okunabilmesi gibi. Tc kimlik no ile oluşturabilecek bir üyelik sistemi olabilir mi, biraz daha seçicilik yaratılabilir mi bunlar aslında yöneticilere iletilecek şeyler, konu açarak çözüm bulacağımızı sanmıyorum
ne kadar hırs yapmışsın, sanal burası takma bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?