K kindarrrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 3.175 413 398 Isparta 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NurTopum #41 NurTopum .!.: Vallahi hırs yaptım,çünkü her girdiğimde aynı başlık mide bulandırıcı..Görüntü kirliliği vs.. Sanalda olsa gün içinde kaç kez uğradığımız bir yerin,temiz görünmesini istiyorum ben.. Bundan rahatsız olmayan arkadaşlar LÜTFEN KONUYU KAALE ALMAYIN... Genişletmek için tıkla... ben senin için diyorum yani sinir krizi geçirecek gibi yazmışsın, o kadar sinirlenme... ben de bir sürü şey istiyorum ama olmuyor
NurTopum .!.: Vallahi hırs yaptım,çünkü her girdiğimde aynı başlık mide bulandırıcı..Görüntü kirliliği vs.. Sanalda olsa gün içinde kaç kez uğradığımız bir yerin,temiz görünmesini istiyorum ben.. Bundan rahatsız olmayan arkadaşlar LÜTFEN KONUYU KAALE ALMAYIN... Genişletmek için tıkla... ben senin için diyorum yani sinir krizi geçirecek gibi yazmışsın, o kadar sinirlenme... ben de bir sürü şey istiyorum ama olmuyor
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.852 221.099 1.223 53 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NurTopum #42 Lütfen konularla ilgili topik açmak yerine yönetime ulaşınız.