İğrenç Bir Dert ! İmdaaat :(

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Merhaba KK,

Geçen haftadan beri iğrenç bi dertle cebelleşiyorum. Aman bu da dert mi aman abartma ne hassasın diyecekler olanlar lütfen rica ediyorum ellerinizi yormayın zira yeterince midem ağzımda.

Konum yemekten çıkan kıl. Oldum olası midemi ağzıma getiren bi konu. Kendi yaptığım yemekte kendi kılım çıksa bile kusarım öyle ki hassasım buna.
Hani çok temiz olan aman herşey gıcır gıcır olsun diyen bi insan değilim ama yemekte kıl çıkarsa kendimi tuvalete zor atıyorum.

Geçen hafta işyerinin karşısında bi cafede yemek yiyodum. Gayet yedim yedim tabağın dibini gördüm ki görmez olaydım dibinde kıvrım kıvrım upuzun bi saç. yemeğin altında kalmış. Görmemle öğürmem bir oldu. Boğazım çok şişti hastaydım ve kusmamak için direndim saatlerce öğürdüm gözümden yaşlar geldi.

O günden beri yemek yiyemez oldum o görüntü aklımdan çıkmıyor. İşe girerken cafeyi görüyorum yine öğürmeye başlıyorum. Öğlenleri akşamları tam yemeğe oturcam aklıma geliyor. Normalde bu kadar psikolojimi etkilemezdi bi kaç gün sonra unuturdum. Ama şuan resmen beynimde. Yemek yemeye korkar oldum

Bi fikri olan var mı biraz tuhaf bi konu oldu farkındayım ama çaresiz hissediyorum şuan resmen.
Mide bulantı ilaçlarından alsam bi etkisi olur mu yoksa psikolojik mi anlamadım ?
Ne dersiniz ?

sorununuz psikolojik gibi duruyor.hayatinizi etkileyecek seviyeye gelmis.daha da ilerlemeden dallanip budaklanmadan bir destek almaniz daha iyi olur.

Psikolog gülmesin bana bi tarafıyla sonra bu mu sorunun diye utandım valla :D

Bizimde midemizi bulandırdığın için teşekkür ederiz :) :)

Ayy kusura bakmayın iş yerinde de herkesi tembihledim gitmeyin oraya diye :D

Uzun bir süre pskolojınız bunu unutana kadar dışardan yemeyin.kendiniz hazırlayın temizliğinden emin olun.zamanla unutursunuz.bence ilaç almayın .çünkü durum pdkolojık

Dışardan yemek şuan hak getire kanım çekiliyo resmen
Öğlenleri de aç kalıyorum evden bişi götürmek olmuyor bisküvi falan yiyorum :(

Psikolog gülmesin bana bi tarafıyla sonra bu mu sorunun diye utandım valla :KK70:

Ayy kusura bakmayın iş yerinde de herkesi tembihledim gitmeyin oraya diye :KK70:

Dışardan yemek şuan hak getire kanım çekiliyo resmen
Öğlenleri de aç kalıyorum evden bişi götürmek olmuyor bisküvi falan yiyorum :KK43:
ekmek arası sandvıç yapının kendinize

Bir kere benim benim basimada geldi. Yemek yiyorum agzima bisey dolandi. Cikarayim dedim cektikce geliyor cektikce geliyor. Upuzun kivircik siyah kalin bir sac. icim cekilmisti. Hala o mekandan yemem.

Valla aynı beni anlamissin
Ve böyle yaptıkça daha çok bizim önümüze geliyo
Hatta öyle tiksiniyorum suan sen anlatinca yasiyo gibi oldum bi daha midem bulandi

Dimi aksi gibi böyle hassas olanlara denk gelir :(

Resmen hayal ettim anlattıklarını allahım yaa 🙈 dışardan yeme ekmek yağla en iyisi

Ayy yok yok hayal etme valla leş :(
Ekmek arası yapcam evet

Bir kere benim benim basimada geldi. Yemek yiyorum agzima bisey dolandi. Cikarayim dedim cektikce geliyor cektikce geliyor. Upuzun kivircik siyah kalin bir sac. icim cekilmisti. Hala o mekandan yemem.

Yemin ediyorum bunu okuyunca bile öğürdüm kaç defa

Esim de ayni cok kiziyorum insanlar ne sartlarda yemek buluyor 😔
Cok goruyorum etrafmda yasamayan bilemez tabi ben biraz sukursuzluk olarak bakiyorum yanls anlasilmasn bilerek atilmadi sonucta. Ama sizin gb cok insan var tiksinen dedigim gb yasamayan bilemez

Merhaba KK,

Geçen haftadan beri iğrenç bi dertle cebelleşiyorum. Aman bu da dert mi aman abartma ne hassasın diyecekler olanlar lütfen rica ediyorum ellerinizi yormayın zira yeterince midem ağzımda.

Konum yemekten çıkan kıl. Oldum olası midemi ağzıma getiren bi konu. Kendi yaptığım yemekte kendi kılım çıksa bile kusarım öyle ki hassasım buna.
Hani çok temiz olan aman herşey gıcır gıcır olsun diyen bi insan değilim ama yemekte kıl çıkarsa kendimi tuvalete zor atıyorum.

Geçen hafta işyerinin karşısında bi cafede yemek yiyodum. Gayet yedim yedim tabağın dibini gördüm ki görmez olaydım dibinde kıvrım kıvrım upuzun bi saç. yemeğin altında kalmış. Görmemle öğürmem bir oldu. Boğazım çok şişti hastaydım ve kusmamak için direndim saatlerce öğürdüm gözümden yaşlar geldi.

O günden beri yemek yiyemez oldum o görüntü aklımdan çıkmıyor. İşe girerken cafeyi görüyorum yine öğürmeye başlıyorum. Öğlenleri akşamları tam yemeğe oturcam aklıma geliyor. Normalde bu kadar psikolojimi etkilemezdi bi kaç gün sonra unuturdum. Ama şuan resmen beynimde. Yemek yemeye korkar oldum

Bi fikri olan var mı biraz tuhaf bi konu oldu farkındayım ama çaresiz hissediyorum şuan resmen.
Mide bulantı ilaçlarından alsam bi etkisi olur mu yoksa psikolojik mi anlamadım ?
Ne dersiniz ?

Merhaba. Hamile olabilir misiniz? Benim hamile olduğumu çay bardağını görünce öğürmemden anlamıştı iş arkadaşım. Önceki hamileliğimde de cezve ve fincan görmeye tahammül edemez hemen ne var ne yok çıkarırdım.

hiç bir zaman dışarda yemeyin kil çıkmasa da hiç hijyenik bir ortamda yapmıyorlar geneli böyle. ayda 1 dışarda ya yerim ya yemem kendim hazırlayıp yiyorum miss.
evde börek poğaça yapın çantanıza atın öğlen arası ac kalmayın efendim ;)

Oldum olası midemi bulandırıyor diyor nasıl hamile olsun ki?
Kıldan tüyden etkilenen hassas insanlar varken bunu sormanız biraz abes olmuş açıkçası.

O ayrı bir şey doğru dediğiniz. Benim midem de hassas ötesi hassastır kıla saça vb. Ama arkadaş cafeyi uzaktan görünce bile dedi ya. Ben de içinde kahve olmasa bile züccaciye reyonlarındaki fincanlardan bile iğreniyordum. O sebeple dedim. Ayrıca da Pardon çok özür dilerim abesliğim için affedin ne olur. Haddimi aştım kendimden örnek vererek.

Merhaba KK,

Ne dersiniz ?
terapiste gitmelisin, kıl tüy çöp vs heryerde böyle zor yaşarsın

Back
X