Iğrenç geçen bir bayram günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..

Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..

Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Nasıl duzeltecegm blmyrm çok üzgünüm

Merhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..

Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..

Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..

tamamen haksızsınız.
kadın ben kapattım dedikten sonra uzatmanın ne anlamı var zaten kapının sert kapatılmasına tepkinizi kim kapattı çok korktu diyerek göstermişsiniz. biraz daha sessiz olsaydın demenize gerek yokmuş. hele ondan sonrası tam felaket.

Başkasının evinde kendi kurallarınızi koyamazsınız, illa ki ses yapan olur, tmm uyarmıssiniz ama ses yapılmaya devam ediyorsa bir şey demeye hakkınız yok sizin eviniz değil orası. Benim de bebegim zor uyur ve sessiz ortamda, uyku düzeni bozulmasın diye en geç aksam 8 de evde olurum onla beraber disari ciktiysam.
Ayıp etmişsiniz, anneler gününde çiçek yollayabilirsiniz ama belli bir zaman sakinlesmesini bekleyin. Bu arada kv nin söylediği de hiç hoş olmamış, ikiniz de haksizsiniz ama siz daha haksizsiniz bence

sizi anlamaya çalışıyorum bebekten dolayı stres yapmış olabilirsiniz ,yorgun olabilirsiniz fakat birine hayvan demek haddini nerden buldunuz bunu anlayamıyorum mesela

ikinizin iletişimi berbat ama bunu siz başlatmışsınız saygıyı bozarak ,o da aynı şekilde cevap vermiş ,haksızsınız

Eşiniz kalk eve gidelim dediğinde toplanacaktınız. Oradan sonrası gereksiz ve sınırı aşan muhabbetler olmuş.
Bir de kimse için olmasa bile eşinizin hatırına annesine hayvan dememeliydiniz. Benim kocam anneme hayvan dese boşarım. Eşiniz yine iyi karşılamış. Haklıyken haksız duruma düşmek sizinkisi. Belli ki aranız iyi değil, eşiniz de kalk eve gidelim diyor. Fırsat bu fırsat deyip eve geçecektiniz. Bir dahaki bayramda da hayatım çocuk durmuyor, gidelim az oturup kalkalım, geçen bayram çocuk çok ağlamıştı derdiniz. Mükemmel bir sıyrılma olurdu sizin için.

Merhaba iyi bayramlar..

14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı

orda uykusu geldi

ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi

çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim

Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi

hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..

Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerime

hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..

Bayram günü misafir gelen bir evde ses olması normal değil mi ?

Çocuğunuz uyumuyor diye eşiniz eve geçmeyi teklif etmiş , siz : şimdi olmaz demiş üstüne kapıyı kim vurdu diye hesap sormuş ; yetmemiş kayınvalidenize "kapıyı hayvan gibi kapatmasan" demişsiniz.

Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerime

Kayınvalideniz de büyüğünüz değil mi ? Asla deseniz de , büyüğünüze saygısızlık yapmışsınız. Yetmemiş eve bir daha gelmemek ve çocuğu göstermemekle de tehdit etmişsiniz.

Dünyadan bihaber çocuklarınızı eşinize ve eş ailesine karşı koz olarak kullanmayın.

Eşinizin arkadaşını da istemiyorsanız , kabul etmeseydiniz. El kadar bebeyi istemediğiniz durumları savuşturmak için kendinize kalkan etmeyin.

Haklılık meselesine gelince : içiniz rahat olsun ; haklıyken haksız duruma düşmemişsiniz , haksızsınız.

Tamamen haksızsınız. Bir eve misafir gidiyorsanız kendi düzeninizin şaşmasını ufak aksaklıkların olabileceğini göze almalısınız. Çocuğunuzun huyunu biliyorsunuz madem, düzeni de aynen devam ettirmek niyetindesiniz insanlar size uysun bekleyeceğinize gidip evinizde uyutacaksınız. Bayram günü kalabalık bir evde ses olmaması mümkün mü? Olayı başlatan da büyüten de terbiyesini bozan da sizsiniz.

Ne bileyim kayinvalidedeyken eşim bana eve gidelim dese sondaki -lim hecesi çikmadan çoktan kapida ayakkabilarimi giyiyor olurdum.
Niye laf dalaşina girdiniz ki eve gitseydiniz ne güzel.
Özür dilemişsiniz bir kere yeterli , uzatip da karsi tarafi haklilik kibrine sokmayin.

Ben de bütün gün kayınvalidedeydim. 6 tane çocuk vardı, sesi siz tahmin edin.
Ben de çocuğumu uyutamadım, uyku saati geçti, iyice uykusu gelince sızdı garibim.
Ses yapmamaya çalışsalar da illa ki olur kalabalıkta, illa ki şaşar uyku düzeni.

Bir senin mi çocuğun var diyerek fitil ateşlemiş.
Sizin hayvan demeniz aşırı ayıp olmuş.Feci ayıp.
Siz ona hayvan dedikten sonra onun size daha okkalı küfretmesi de gerekmiyordu tabi. Kısaca ikiniz de çok yanlış yapmışsınız.
Özür de dilemişsiniz kendisi geri dönerse iyi dönmezse devam etmeyin.
O da size s. Git diyerek çok ayıp etmiş, büyüklük yapıp sizi başka türlü bozsaydı çok daha iyi olurdu.
Bana s git diyen kadından özür dilemezdim daha fazla. Kendi hakaretim için diler, affetmiyorsa uzatmazdım.
Eşinizin tavrı nedir?

Benzer şeyleri yaşıyorum iki gündür. Üstelik benimkisi 6 aylık bir minnoş. Günde üç dört uyku yapıyor, mahvoldum mahvoldummm. Kapı çarpan mi dersin, abdest alırken sumkuren mi. Uyuyamadi yavrum. Tıpkı senin gibi çok gerildim ama yine de tepkin abartılı geldi. Benim eşim kalk gidelim demedi mesela, bayram bu bir şey olmaz dedi geçti. Eşin gidelim diyorsa daha ne duruyorsun, gitseydin keşke ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X