- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Ama şu var seph bizim millet sevmiyor ama saygı da duymuyor hakkaten. Ben taşındım kapıcı adam camda kedileri görmüş evde beslenir mi diye bik bik konuşmuştu. Yahu sana ne sana mı düştü tasası adam ! Yani millet kedi köpek sevmese bile besleyene dil uzatmasın ona razıyım ben. Ya da yaşam hakkına gasp etnesin.
Şiddet yanlısı hayvanlara ve çocuklara olmadığı sürece şahsen karşı degilim...
Kadının korkmasina lafım yokta tekmelemek nedir ya ben anlamıyorum bu insanları onlar sessiz kullarım demiş Allah...bende dayanamıyorum görünce geçen kediye vuruyo çocuk babasida hiçbişey demiyor uyarmiyor ben refleks olarak napiyosn sen ya diye bağırınca koşarak uzaklaştı ben oğluma hep sevgiyle yaklaşmasını asiliyorum bizimde kopegmz var bahçede bazen oğlum taş atıyor 2bucuk yaşında küçük olduğu için bilmiyor hemen uyarıyorum cici oğlum bak ne kadar güzel diye çocuk hemen değişiyor...Dün mangala gittik esim ben annemler felen etler piserken minik yavru gözleri çok güzel bir dişi kopek gördüm biz etleri çok pisiririz evdeki kedilerime kopeklerime götürüyoruz diye bu kopegede attim tam yemek yerken yağmur başladı bu yavru kangal bir masanın altına geçti adam birden popo ve cinsel bolgesine felen vurmaya başladı kızdım tabi hemen kalktım yanima çağırdım söve söve annem hamilesin sövme dedi ama kopek çığlık attığına göre cani acimisti!!! Neyse iftar oldu çaylar icilirken birden kadın cigirtisi kalktık baktık birsey oldu sandik bu kopek masada et kokusunu almış öyle bakıyor kadin ciğiriyor anam anam boyle ciğirti yok sanki etini kopartiyorlardi bide kaciyor 45 yaslarinda gozluklu ona bakarak küçük bir çocukta ağlıyor kaciyor kocası geldi sertce etinden tuttu kopegin poposuna tekmeler atti dayanamadım dolmusta olsa topallaya topallaya yer ararsin şimdi minicik kopekten masAllah pek güzel kaciyorsun ABLA dedim kocasina kizdim yine sövdum tutamadim kendimi annem yine kızdı bana otur sen ya felen diye Allahtan esim arkamdaydi uykusuz olduğu için sinirle bakıp adama işine bak asabimi bozma bacaklarını kirditma diyince catamadi bana benim derdim bu nedir masum haayvanlarla alıp veremedikleri benim coban kopegime yapsa bunları kocaman dişlerini geçirmişti adama Allaha havale ediyorum hepsini!.!
Hiç bir zararı olmayan bir şeyden niye korkarsın? Ben oksasin başını sevsin demiyorum zaten. Uzaktan da sevsin. Ya sevmesin onlar hatta ya saygı duysun yeter. Aman kim neyden korkuyorsa korksun beni hiç ilgilendirmez de o kadın da öyle o hayvanı ordan kovamaz. Bağırıp çağırıp hayvanı da korkutamaz. O korkuyorsa hayvan ondan daha çok korkuyorArkadaşım korktuğun bişeyi nasıl sevebilirsin ?
kadın kaçıp çığlık atmış bişey yapmamış ki köpeğe
adam dövmüş ayı onu savunmuyorum ben
Sadece hayvanlar için değil de her konuda nefret de etseniz canlılara saygı duymak zorundasiniz zorundayiz.Ay bu laf da bayıyor beni. Sevmediğim bi şeye niye saygı duyayım yahu, her konuya şu saçma söz öbeğini yapıştırmayın.
Dipnot: hayvanseverim burdan saldırmayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?