iğrenç insan!?

Köpeğe vurmaları çok yanlış, çok üzüldüm. Umarım bi gün kendisi de aynı tekmeyi yer.

Fakat kadının kaçmasına laf etmen çok saçma. Korkuyor olabilir. Benimde bornozumda örümcek varmış heralde, geçenlerde duştan çıkıp giyidiğimde bi baktım üzerimde örümcek. Canımdan can gidiyormuşçasına bastım çığlığı. Çünkü fobim var. Çünkü korkuyorum. Hatta o günden beri kollarını çevirterek kontrol ettiriyorum anneme bornozumu. Giyemiyorum başka türlü.

Ben o kadının yerinde olsaydım seni o lafı ettiğine pişman ederdim bu kadar net. Sana hesap mı verecek ? Oldu olacak sen yaz bi kağıda vermesi gereken tepkileri otursun çalışsın bundan sonra ona göre hareket eder.

Hayvanın şiddete maruz kaldığı yerde hepimiz sesimizi çıkarmalıyız, o konuda haklısın ama kadının tepkisine verdiğin karşılık çok sinir bozucu.

Memfisin dediği gibi saygı duymak değil saygı göstermek desek daha anlamlı olacak viv.. Saygı duymak zorunda değil kimse. Benim evimde beslediğim hayvana da, sokakta beslediklerime de saygı duymak zorunda değil. Ama saygı göstermek zorunda.

Su kedi kopekten vs korkan insanlardan asagilayici bir sekilde bahsetmekten vazgecseniz artik. Benim esim kazik kadar adam kopek gordugu an yolunu degistirir. Bu yavru da olsa boyle.
Kedi kopek tavsan fare her turlu hayvana asiri sempati besledigim halde minicik orumcek gorsem geceleri kabuslar gorecek kadar korkuyorum.
Siz korkmuyosunuz diye veya devimli buluyosunuz diye insanlardan da ayni gozle bakmalarini ayni sempatiyle yaklasmalarini bekleyemezsiniz.

Kucucuk zavalliya vuranda allahindan bulsun insallah pislik.

Hayvanlari severim ama bi o kadar da korkarim. Kopekler belli bi mesafeden daha fazla yaklastiklarinda ben de basarim cigligi sahsen. Sokakta sahipli tasmali kopekler yaklastiginda bile tedirgin olup uzaklasiyorum. tartistigim kopek sahipleri bile olmustur. Bana zarari olmadigi surece sıkıntı yok ama tehlikesini sezersem ben de nasil olacagini bilmiyorum ama hayvana tepki gösteririm. Bana sizin verdiginiz gibi cevap verecek birisi cikarsa da onun da canina okurum. Net. Kimse kopegini rahat rahat gezdirsin piknik yaptirsin denize soksun diye köşe köşe kacamam ben. Kopegini denize getirip sokanlari da hic anlamam. Sinir olurum.

aynı muameleyı gorurler umarım
cok uzuluyorum agzı var dılı yok hayvanların ne zararı var ınsanlara ya
hayvanlara zarar veren kesınlıkle potansıyel katıldır

Konu sahibi 16 yaşındasın noktalama işaretlerini 12 yaşına kadar öğrenmiş olman gerekirdi halbuki.

Herkes köpek sevmek zorunda değil. Ben çok severim. Ama astımım var öksürük krizi tutuyor bütün gece. O an seviyorum oynuyorum. Unutuyorum hastalığı. Eve gelince şişiyo her yerim.

Ayrıca bizim sitede salağın teki köpeğini balkonda besliyor hayvancağız bütün gece havlıyor. Ben buna laf edince ya evine sok ya gönder diye üstüme çullandı insanlar hayvan düşmanı ilan edildim.

Bayıkhayvanseverlik laflarından gına geldi.

Senin çobanın neymiş yaa... çok sinir olurum böyle çeyrek efe insanlara ... kadın korkmuş ne var bunda... bende etle beslenen her türlü hayvandan korkarım... Valla burda hiç duyar kasamicam saldırgan köpek oldumu bana zarar verecekse valla kendimi korumak için şiddetde uygularım daga beterinide yaparım... ha tabi yolunda masum masum giden kediye köpeğede musallar olan piskopatlarada gıcık olurum o ayrı... Sizin köpek besleme hakkınız varsa bizimde korkup kaçma hakkimiz var..

Kadının korkmasina lafım yokta tekmelemek nedir ya ben anlamıyorum bu insanları onlar sessiz kullarım demiş Allah...bende dayanamıyorum görünce geçen kediye vuruyo çocuk babasida hiçbişey demiyor uyarmiyor ben refleks olarak napiyosn sen ya diye bağırınca koşarak uzaklaştı ben oğluma hep sevgiyle yaklaşmasını asiliyorum bizimde kopegmz var bahçede bazen oğlum taş atıyor 2bucuk yaşında küçük olduğu için bilmiyor hemen uyarıyorum cici oğlum bak ne kadar güzel diye çocuk hemen değişiyor...

Iyide herkes kucağına alip canim cicim diye hayvan sevenezki bende korkarım kopekten kedileride eline alıp sevemem ha uzaktan yemekte veririm suda hayvan sevmeyen insan sevmez diyorlar yok daha neler ile sevmek zorundamiyiz anlamadım iyi insan olmak hayvan sevmeklemi degerlendiriliyo valla şaştım sevmiyorum kokuyolar için almiyo napalim simdi

Ha ayrıca hiç bu kedi köpek ve şiddet uygulayan insanlari da uyarırım kendim böyle bir şeyi zaten yapacak yapıda biri degilim

Bu şekilde insanlara hayvan sevdiremezsiniz söverek ters bakıp bacaklarını kırdırtma diyerek durumu düzeltemezsiniz. Ben de hayvanlari çok severim bir suru hayvan besledim ama korkan insanlara sövüp hakaret ederseniz daha çok nefret ederler. Ne olursa olsun içiniz o durumda kotu de olsa güzel bir dille uyarmaniz lazim. Sadece bu olayda değil her durumda boyle yapmalisiniz. Çok itici geldiniz bana.

Arkadaşım korktuğun bişeyi nasıl sevebilirsin ?
kadın kaçıp çığlık atmış bişey yapmamış ki köpeğe
adam dövmüş ayı onu savunmuyorum ben
Hiç bir zararı olmayan bir şeyden niye korkarsın? Ben oksasin başını sevsin demiyorum zaten. Uzaktan da sevsin. Ya sevmesin onlar hatta ya saygı duysun yeter. Aman kim neyden korkuyorsa korksun beni hiç ilgilendirmez de o kadın da öyle o hayvanı ordan kovamaz. Bağırıp çağırıp hayvanı da korkutamaz. O korkuyorsa hayvan ondan daha çok korkuyor

Ay bu laf da bayıyor beni. Sevmediğim bi şeye niye saygı duyayım yahu, her konuya şu saçma söz öbeğini yapıştırmayın.

Dipnot: hayvanseverim burdan saldırmayınız.
Sadece hayvanlar için değil de her konuda nefret de etseniz canlılara saygı duymak zorundasiniz zorundayiz.

Ben de korkarim kopekten. Kedi de sevmem, kopek de. Huylaniyorum. Elimde degil, gorunce de kacarim,uzaklasirim. Daha yeni arkadasimi kopek isirdi. Sadece yanindan geciyordu. Vurmak yanlis tabi ki. Esim guzelce uzaklastirir. Ama siz de gidip kadini dovcekmissiniz nerdeyse. Kopege vurdu diye kizip adami dovseydiniz tam olcakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…