- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Amiiinşu yavru kediden ayy diye bağrış çağrış kaçanlar dünyadaki en kötü canlı olan insandan korkmuyorlar ben buna şaşırıyorum . çok haklısınız . ben de sizin gibi susamıyorum. Allah ıslah etsin .
HAHAHA acim onuKonu degilde bu yorumunuz dikkatimi çekti ben şok ben iptal oldum ergen deyimiyle
Görsen patileri kocaman sisman minik birşeydi yaaYazik yavrucuga. Insallah aynisini ceker. Insallah hatta o kopek buyusun kocaman kangal olsunda o asagilik sahibini yesin lime lime etsin.
Beni çok kötü bil hemde dünyanın en kotusu bil okay adaletsizlige karşıyım bide senin gibilerine bende böyleyim insana insan hayvana hayvanSen bu konuyu, kotu imajini duzeltmek icin acmis gibisin. Neden bilmiyom ama, ben oyle dusunuyorum. Cok da can alici bi konu secmissin, super
Sevmesinler Allah aşkına gördüler savunmasız olduğunu öyle yaptılar benim cobanim yüzünden sokaktan bile geçemiyorlar öyle hayvanlara yapamazlar korkularına minik savunmasizlara pek güzel yapıyorlar
Aynen öyle !!ustune salıcaklar kaplanı al al bunada vur diyecen..umarım daha beterini yasar o hayvana o sekilde davranan yazık gunah ya boyle konularda hic acımıyorum kimseye
Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Artı bir de inancinizi bilmiyorum ama yaradilani Yaradandan ötürü hani...Tamamda siz seviyosunuz diye herkes sevmek zorunda değilki.
Kadın korkmuş belliki yavru büyük farketmez korkmak için.
Adamda ayıyöış dövüyo merak etme o evde karısınıda dövüyodur.
Ayı gelen ayı gidiyo malesef
Amiiin Allahin sessiz kullari onlar elbette hak yerini bulacakİstediği kadar korksun karısı ya da kendisi. Karısı korkuyor diye hiç bir hayvana el kaldırmaya hakkı yok gerizekalinin. İşte ben de böyle insanlara şiddet göstermeyi doğru buluyorum. Kısas denilen olay olmalı kardeşim. Mübarek günlerde sinirim bozuldu ya. İnsanların hayvan zarar vermediği anlarda korkmasini da anlamıyorum yani ben çocuk olsa anlarım. Koca kadın görmüyor musun işte ete bakiyormus seni mi kovaliyor. Te Allahım ya sen akıl fikir ver.
Görsen patileri kocaman sisman minik birşeydi yaa
Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Artı bir de inancinizi bilmiyorum ama yaradilani Yaradandan ötürü hani...
Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Artı bir de inancinizi bilmiyorum ama yaradilani Yaradandan ötürü hani...
saygı gostermek zorunda olarak degistirmek lazımAy bu laf da bayıyor beni. Sevmediğim bi şeye niye saygı duyayım yahu, her konuya şu saçma söz öbeğini yapıştırmayın.
Dipnot: hayvanseverim burdan saldırmayınız.
O kadar terbiyesizsin ki, bunu anlatacak kelime yok Turkce de. Ama burda atip tutuyorsun da, karsimda olsan altini doldururdun. Nasi bi zavalliysan artik, burdan egonu tatmin ediyorsun. Allahtan burda herkes swnin ne oldugunu biliyor.Beni çok kötü bil hemde dünyanın en kotusu bil okay adaletsizlige karşıyım bide senin gibilerine bende böyleyim insana insan hayvana hayvan
Ay bu laf da bayıyor beni. Sevmediğim bi şeye niye saygı duyayım yahu, her konuya şu saçma söz öbeğini yapıştırmayın.
Dipnot: hayvanseverim burdan saldırmayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?