• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç yuzum

Bu kadar sivilceye dr roaccutane vermez.
Sandığınız kdar iyi bir krem değil.
Cildiye doktoruna gidin sebeplerini öğrenin önce.

iyide yuzunde bir sey yokki bir sivilce kremi vardi adini unuttum boyle toz halinda krem haline getiriyosun ablamin ergenlikte vardi kullandi simdi yuzu cok guzel benzamin miydi tam hatirlamiyom bak istersen netten

Yüzünü 'iğrenç' diye tanımlaman çok iğrenç olmuş.
Çünkü haline şükretmen gerekir, nesi var birkaç sivilce işte. .

Benim iki yanağımda var, 29 yaşındayım.
Henüz dermatolojiye görünmedim.Ama İ. Saraçoğlu lavanta kürü elma sirkesi-maden suyu kürü denemekteyim baya faydasını gördüm.

*dermatolojiye gitsem de o ilacı verse de kullanmam.

Kotu degil oncelikle rahat olun sizinkinin bir tik assagisi ama genel yuze dagilimli sekli icin haftada sadece iki gun bir kutu kullandirdi dr um bir kac sene once yaninda biri ecz hazirlanan (surunce hayalet casper oluyorsun )yatmadan once biride jel olarak iki krem kullandim
Temizleyici nemlendirici avene onerdi bin sukur gecti
Not:ergenlik dahil sivilcem olmamisti cilt ve sacimda bir yag dengesi degisimi oldu ondan sonra basladi 6ay tiri viri seylerle gecsin bekledim gecmeyince gittim bu sekil bir tedavi izledi
Hormon ve karacigerde bir sikinti yoktu benim birden olmustu ve dediginiz kusma olayinida yapmadi ama dedigim gibi haftada sadece 2 gun kullandim uzun bir tedavi degildi

Ayyy bu mu iğrenç yüz dediğin :eek: Sen benim yüzümü görsen bi de... :( La roche posay effaclar serisini kullanıyorun iyi geliyor tavsiye ederim. Fiyatını pahalı bulursan da şunu söyleyeyim ben aldığım ürünleri 2 aydır kulşanıyorum hatta 3 aya yaklaştım verdiğin paraya değiyor yani. Avene, Acnecinamide, gibi markaları da deneyebilirsin. Adet düzensizliği, vücutta kıllanma problemlerin var mı?

Roacutane iltihapli köklü sivilceler ve asiri yagli ciltler icin verilen bir ilac. Bu semptomlar varsa roacutane icin uygunsunuzdur. Yoksa hic bos yere Roacutane'in eziyetini cekmeyin.
Bol su tuketin ve yesillik cok tuketmeye bakin. Sivilceler yatisiyor bir miktar bu sayede.

Ayyy bu mu iğrenç yüz dediğin :eek: Sen benim yüzümü görsen bi de... :KK43: La roche posay effaclar serisini kullanıyorun iyi geliyor tavsiye ederim. Fiyatını pahalı bulursan da şunu söyleyeyim ben aldığım ürünleri 2 aydır kulşanıyorum hatta 3 aya yaklaştım verdiğin paraya değiyor yani. Avene, Acnecinamide, gibi markaları da deneyebilirsin. Adet düzensizliği, vücutta kıllanma problemlerin var mı?
hayir yokk

Back
X