igrencliginde igrenciligini yaptii :(((

gzm55

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
42
2
6
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar kisaca size olayi anlatiyim ben 20 yasmdayim üniversite öğrencisiyim bu pislik dedim adam da benim hocamdi nisan 2013 de yazmaya başladı herşey çok güzeldi ilgi alaka gezmeler tozmalar tabi benden önce okuldaki başka kizlarada yaziyomus ben umursamadm bekar adam benden öncekiler beni ilgilendirmez diye neyse tanistikca tuhaf huylari cikti en ufak biseyde bile dusenceszsn bitsn diyodu bende mal gibi çok seviyodum hiç bi sucum olmasa bile alltan aldm kasmda isi için 1 ay rusyaya gitti ben burda bitti diye aglarken o köpek çoktan millete yazmaya baslamis her gün evine gittim geldim affet diye agladm sucumda ona sormadan basketbol hakemlik kursuna gitmekmis hep bahane neyse şimdi ayrilali 2ay oldu evinin anahtarinin yedegini cektirmistim gittim gece evde mumlar bebekyagi banyoda goz kalemi kemer... hadibunlarida gectm oda da benim aldgim carsaf benim aldigim yastik kiliflarnda yatilmis !!!!! beynimden vuruldum o an insanda bıraz vicdan bıraz saygi olur yaaa benm hediye ettigm nerelerdn tasidigm carsaflari baskasiyla kullaniyo pislik !!! Bişeyyazmamak için zor tututtum kendimi yazsam evet ben bu kadar sefersizim işte der kopek . Böyle bi pislige ne yapilir sizce 5 ayi silip atti saygisizca ona zarar vermek istiyorum hiç mutlu olsun istemiyorum bana biseyler söyleyin lütfen (

malesef yapabileceğiniz birşey kalmamış,
sizi zaten sevmemiş,
bence evine bir daha gitmeyin, çünkü bu yaptığınız bir suç..ve çok büyük ayıp.

malesef yapabileceğiniz birşey kalmamış,
sizi zaten sevmemiş,
bence evine bir daha gitmeyin, çünkü bu yaptığınız bir suç..ve çok büyük ayıp.

Evet sevmedi kandirdi beni onun pişmanligi icindeym evine gitmem artık hediyelerimi attimi diye çok merak ediyodum onun için gittim atmamis dolabn içinde duruyo ama benim aldigm carsaflarda baskasiyla yatmasi çok daha büyük bi ayip ve vicdansizlik :'(

aslında böylelerini dekana şikayet edeceksin. baksanıza bir yığın kız varmış takıldığı..işinden olmalı bu tipler.
adam okulu kız bulma yeri yapmış,eğitim kurumu değil.

Son düzenleme:
Evinden bir şey çalınsa senden bilicek adam bir daha sakın gitme deli misin sen

Gitmicem artık gorucemi gordum dusuncelerimde haklı çıktım.ucunun bana dokunmicani bilsem herkese şikayet edicem ama bende yanarim

inan kimse kimsenin acısını anlamıo bakıormda bazı yorumlara şuan aşk acısı çekio olmasam belki bende anlamazdım..
üzülme sıkma canını 5 ay ne ki benim 6 yıl olmustu arkasına bile bakmadı saçma sapan bi bahaneyle gitti...
erkekler böyle bebeim iyiside var onlarda saçma sapan kızların elinde oyuncak oluo dünya böyle önce böle insanlar hayatımıza giricek biz böyle böyle büyüycez bende üni öğrencisiyim düşmeden önce bilmez insan düşmemenin değerini demişler .bence eğer hala ewine girebiliosan aldığın verdiğin ne warsa topla bana ait olanları aldım beni hatırlamana dahi tahammülüm yok yaz çık sorada hayatına bak saçını boyat sosyalleş acını geçirmio ama günü kurtarıosun ben öle yaptım bi süre yanlız basıma ewden hiç çıkmadım Allahtan ew arkadasım evde değildi ağladım zırladım öldüm geberdm çıktım kuaföre gittim arkadaslarımı aradım gezdim en mutlu hallerimi paylaştım nispet yaptım bide eğer inançlı biriysen Allaha sığın derim çünkü ben öle yaptım inan cok etkisi oldu kendime geldim... şimdi daha iyiyim.

Böyle bir adamdan başınıza kötü şeyler gelmeden kurtulduğunuz için şükredin.
Bundan sonra önünüze bakın.
Geçmişin sadece tecrübe olduğunu düşünerek ve sadece ders alarak yaşamınıza devam edin.
Öğrencilik yıllarınız bunlar.
Güzel anılar biriktirin bundan sonra.

Cok tesekkur ederim kızlar.yaptiklarindan sonra sok oldum hiç bunları beklemiyordum ilk zamanlar bende çok kotuydum aglayip duruyorum evine gidip yalvariyodum bide beni aldatmis birine çok pişmanim kendimi keşke bu kadar dusurmeseydim ben aglarken o baskalariyla konusuyomus bile.suan da iyiyim normal hayatıma devam ediyorum ama bi yandan da merak ediyorum hic mi aklina gelmiyorum nasıl benim aldigm ona hediye ettim carsaflarda koltukda başkasıyla oturabildi pes demekten başka bişey gelmiyo icimden.beni gördüğünde kafasini ceviriyo yolunu degisiyo umrunda degilse niye kaçıyo anlamıyorum okadar mı Nefret ediyo.bi gün bi yerde karsilasip nasıl yapabildin diye sormak istiyorum (

Aman niye zamanini bunlari düsünerek harciyorsun ki? Sen gencsin karsina seni gercekten seven erkekler cikicak.. birak onunla ugrasmayi da hayatina bak..

Aman niye zamanini bunlari düsünerek harciyorsun ki? Sen gencsin karsina seni gercekten seven erkekler cikicak.. birak onunla ugrasmayi da hayatina bak..
Onu yapmaya çalışıyorum çevremde bussuru yazan erkek var ama icimde ki NEDEN sorusu hiç gitmiyo nasil yapti niye beni kullandı pişman olup geri dönmesini ve ben ona Hayır demeyi herseyden çok istiyorum cokkkk

Git bi fakir fukaraya sadaka ver.
Böylesine iğrenç bi adamdan kurtulduğun için.
Tek yapacağın şey hayatına yeni bir yön vermek ve kendini herkesten çok sevmek...

Git bi fakir fukaraya sadaka ver.
Böylesine iğrenç bi adamdan kurtulduğun için.
Tek yapacağın şey hayatına yeni bir yön vermek ve kendini herkesten çok sevmek...

Herks aynisini söylüyo böyle birinden zararsiz kurtuldun sukret diye ama icimdeki ofke intikam gecmiyo

Nasıl benm aldığım çarşafta yapabilir diyosun ama onlar bu kadar detaycı düşünmüyorlar malesef. Durumun en acı tarafı da bu, çoğunlukla umurlarında olmuyoruz neyazıkki. Bende aldatıldım, nasıl bir şey olduğunu bilirim. 'Canım yanıyor' cümlesini ilk kez o gün anladım, tarifsiz bir acı ama Allah beterinden korusun.

Arkadaşın dediği gibi; 'geçmiyor ama günü kurtarabilirsin'. Hayatına bakacaksın gezeceksin, eğleneceksin, bazen içinden hiç birşey yapmak gelmeyecek ve oturup ağlayacaksın ama o günü kurtarmış olacaksın. Yapacak hiç bir şeyin yok. Zaten en zoru da çok şey yapmak isteyipte, elinden hiçbirşeyin gelmemesin..

Bundan sonraki adımlarını buralardan çıkarıcağın derslerle atacaksın ve hayata karşı biraz daha katı olacaksın. Buda bu olayın olumlu tarafı

Son düzenleme:

Yorumun için teşekkür ederim canım onunala ilgili artık hiçbirsey yapmıyorum onsuz nasilsam aynen öyle devam ediyorum karalar baglamadm yani ama en azından saygiyla anilmak isterdim insan hediyeye bu kadar mi deger vermez bi gün yüzyüze geldigmzde yuzune tukurup yazıklar olsun demek istiyorum 2 ay oldu her gece icimdeki kizgnlik bitsn oda bin pişman olsun diye dua ediyorum...

Çok değer verince böyle oluyor,genelde karşımızdakini de kendimiz gibi sandığımız için.Umursamadığını göstermek en iyisi bence.

Onu yapıyorum hic yüzüne bile bakmıyorum kopegn umrunda degil pislik hemen başkalarıni buldu ahh allahm ahhh bekliyorum

20 yaşındasın ne kadar rahatsın adamın evine gidiyorsun yatak çarşafı alıyorsun falan . sonra dramatik bir şekilde benim çarşaflarımda başkasıyla yattı diyorsun . kızım sen iyi misin ?gençliğine yazık . neden kendi yaşıtların duruken kazık kadar adamla oluyorsun bu bir . ikincisi henüz 5 aylık bir ilişkide neden bu kadar sana yaklaşmasına izin veriyorsun . kolay olursan hiç bir erkek değer vermez . kimseye şikayet falan edemezsin . sende istemişsin gitmişsin . gizli gizli evine girme . herkesin özel hayatı var . başka kadınlarla görüşür tabi adam zampara belli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…