malesef yapabileceğiniz birşey kalmamış,
sizi zaten sevmemiş,
bence evine bir daha gitmeyin, çünkü bu yaptığınız bir suç..ve çok büyük ayıp.
Onu yapmaya çalışıyorum çevremde bussuru yazan erkek var ama icimde ki NEDEN sorusu hiç gitmiyo nasil yapti niye beni kullandı pişman olup geri dönmesini ve ben ona Hayır demeyi herseyden çok istiyorum cokkkkAman niye zamanini bunlari düsünerek harciyorsun ki? Sen gencsin karsina seni gercekten seven erkekler cikicak.. birak onunla ugrasmayi da hayatina bak..
Git bi fakir fukaraya sadaka ver.
Böylesine iğrenç bi adamdan kurtulduğun için.
Tek yapacağın şey hayatına yeni bir yön vermek ve kendini herkesten çok sevmek...
Nasıl benm aldığım çarşafta yapabilir diyosun ama onlar bu kadar detaycı düşünmüyorlar malesef. Durumun en acı tarafı da bu, çoğunlukla umurlarında olmuyoruz neyazıkki. Bende aldatıldım, nasıl bir şey olduğunu bilirim. 'Canım yanıyor' cümlesini ilk kez o gün anladım, tarifsiz bir acı ama Allah beterinden korusun.
Arkadaşın dediği gibi; 'geçmiyor ama günü kurtarabilirsin'. Hayatına bakacaksın gezeceksin, eğleneceksin, bazen içinden hiç birşey yapmak gelmeyecek ve oturup ağlayacaksın ama o günü kurtarmış olacaksın. Yapacak hiç bir şeyin yok. Zaten en zoru da çok şey yapmak isteyipte, elinden hiçbirşeyin gelmemesin..
Bundan sonraki adımlarını buralardan çıkarıcağın derslerle atacaksın ve hayata karşı biraz daha katı olacaksın. Buda bu olayın olumlu tarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?