İğreniyorum...

Milavis

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
132
47
13
31
merhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın

Şapırdatıyo ama sadece o değil. Yemeği her tarafına bulaştırıyor. Benim zorumla çatal kullanıyo oda bazen. Her yere döküyor yemeği bunun gibi şeyler
anlayamadım ben bu adam çalışmıyor mu dışarda hic yemek yemiyor mu arkadaslariyla ailesi hic uyarmamis mi cok tuhaf gercekten sizin icin cok zor sinir bozucu gercekten

anlayamadım ben bu adam çalışmıyor mu dışarda hic yemek yemiyor mu arkadaslariyla ailesi hic uyarmamis mi cok tuhaf gercekten sizin icin cok zor sinir bozucu gercekten
Bende ona şaşırıyorum. Aileside yemek yemeye özen göstermez. Kız kardeşi 20 yaşında o bile özen göstermez. Şaka gibiler

Evlenmeden önce bu yönünü göstermeyenlerden. Evliliğin ilk zamanları biraz dikkat ediyodu. Şimdi baya saldı

Bir insani degistirmek zordur. Tek kusuru buysa , cift terapisine gidebilirsiniz. Zira soyledikleriniz bir kulagindan girip otekinden cikabilir.
Sal deyince su karikatur geldi aklima.:KK53:

142061334454acd6e054dc9_big.jpg

Bir insani degistirmek zordur. Tek kusuru buysa , cift terapisine gidebilirsiniz. Zira soyledikleriniz bir kulagindan girip otekinden cikabilir.
Sal deyince su karikatur geldi aklima.:KK53:

142061334454acd6e054dc9_big.jpg
Tek kusuru bu değil tabi. Ama hangimizin kusuru yok ki. Evet bazılarını kafaya takıyorum ama yapacak bişey diğer konuları Allaha bıraktım. Hiç bari bunu düzelteyim diyorum ama be yaptıysam olmuyo. Bi ara psikoloğa gidelim dedim sen git benim sorunum yok dedi. Yani bu adamla aile terapisi olmaz. Ayrıca karikatür efsane:KK45:

Sizin tiksindiğinizi fark etmiyor mu neden çekinmiyor ki sizden.. biz kadınlar olarak aman şuna dikkat edelim buna dikkat edelim deriz erkeklere bak..

En katlanamadigim sey :kusmuk:
Ben direkt söyluyorum ya kim olursa olsun isterse alinsin midem kalkiyo cunku.Allah sabir versin valla cok zor.
Evdeyken güzel demeye çalışıyorum çünkü yemekler benim için işkence oluyor. Dışardaki hareketleri için artık dayanamadığımda son raddede diyorum seninle dışarı çıkmaya utanıyorum diye veya ben demeden o diyo gülerek benden utandın mı diye ama yok en ufak bi değişim yok

Tek kusuru bu değil tabi. Ama hangimizin kusuru yok ki. Evet bazılarını kafaya takıyorum ama yapacak bişey diğer konuları Allaha bıraktım. Hiç bari bunu düzelteyim diyorum ama be yaptıysam olmuyo. Bi ara psikoloğa gidelim dedim sen git benim sorunum yok dedi. Yani bu adamla aile terapisi olmaz. Ayrıca karikatür efsane:KK45:
Bir rahatsiz etmeyen kusur var , bir de batan kusur var. Mesela ben de burnunu karistiranlara gicik oluyorum diye hep trende otobuste ucakta yanima oyleleri denk geliyor. Yarim saat bir burun karistilir mi ya. :KK12:

Baska turlu nasil ikna edersin bilmiyorum. Sen de aynisini yap desem adam rahatsiz olmaz , belki sana daha cok asik olur. :KK70:

E kalkın gidin masadan, birlikte yemeyin. Saygısızlık bu, görgü kurallarını öğrenememiş eşiniz. Bunlar evliliği bitirme yada başlatmama sebepleri değil tabiki ama tiksindirici.

Bir rahatsiz etmeyen kusur var , bir de batan kusur var. Mesela ben de burnunu karistiranlara gicik oluyorum diye hep trende otobuste ucakta yanima oyleleri denk geliyor. Yarim saat bir burun karistilir mi ya. :KK12:

Baska turlu nasil ikna edersin bilmiyorum. Sen de aynisini yap desem adam rahatsiz olmaz , belki sana daha cok asik olur. :KK70:
Hahahahah olabilir :KK45:

E kalkın gidin masadan, birlikte yemeyin. Saygısızlık bu, görgü kurallarını öğrenememiş eşiniz. Bunlar evliliği bitirme yada başlatmama sebepleri değil tabiki ama tiksindirici.
İnanın onuda yaptım. Yemek yerken geğirdi. Kalktım masadan seninle yemem bi daha dedim. İlk başta üste çıktı ne var bunda falan diye sonra tamam yapmıcam dedi. Ama yapıyo yinede

Back
X