Tek kusuru bu değil tabi. Ama hangimizin kusuru yok ki. Evet bazılarını kafaya takıyorum ama yapacak bişey diğer konuları Allaha bıraktım. Hiç bari bunu düzelteyim diyorum ama be yaptıysam olmuyo. Bi ara psikoloğa gidelim dedim sen git benim sorunum yok dedi. Yani bu adamla aile terapisi olmaz. Ayrıca karikatür efsane
Bir kaç konuda daha yazdım,15 yaş üstü çocuklarımız dahil olmak üzere kimseyi değiştiremeyiz.
İstediğimiz kadar uğraşalım,mümkün değil.
Kişi kendisindeki eksik ve kusurların farkındaysa ve bunları düzeltmek istiyorsa, değişim ve düzelme mümkün olabilir,bu da ciddi çaba ve biraz zaman ister.
Açıkcası eşiniz çok tuhaf geldi bana, bizim anaokulundaki öğrencilerimiz bile böyle yemek yemiyor, ailesi de böyle diyorsunuz,sanırım görgü noktasında ailece eksik ve sorunlular.
Böyle bir adamla yaşamak ve toplum içerisinde bulunmak çok zor,kişisel olarak benim için kabul edilemez bir durum.
Anladığım kadarıyla eşiniz güzellikle yaptığınız ikaz ve uyarıları da dikkate almıyor,sizin bu konudaki itirazınızı hiç önemsemiyor.
Bu durumda geriye tek yol kalıyor rest çekmek ve onu protesto etmek.
Ben olsam aynı sofraya oturmam,dışarıda birlikte yemek yemeğe kesinlikle gitmem,
bakalım napacak o zaman.
El mi yaman? Bey mi? Görsün.