Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen