• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet affedilir mi ?

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen

Kesinlikle inanmayın,ilerde çok pişman olursnuz

Ya allahaşkına yaparken çok güzeldi, vicdan azabı çekmiyordu da ortaya çıkınca mı böyle oldu. Ne gerizekalı adamlar var ya, madem başkasını gözüne kestirdin ayrıl diğerinden. Gerçi erkeği kadını yok, kadınlar da yapıyor ama asla affedilmemeli. Hadi affetmeyi geçtim yüzüne nasıl bakacaksın miden kaldıracak mı???

Affetmeyin, affederseniz ileride çekeceğiniz sıkıntıların yanında , şuanki çektiğiniz sıkıntılar hiç kalır.

2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum

böyle bi ihanet affedilmez....

En büyük hatan olur sakın ha sakın affetme.Seni hakeden çok daha iyi insanlar olacaktır inan buna.

"ihtiyaç"mış.

ilerde evlenirse karısının muayyen günlerinde de "ihtiyacını" dışarda giderir.
hamileliğinde de dışarda giderir.
lohusalıkta da dışarda giderir.

ne de olsa bahane hazır, sen yatmak istemedin, ilişkimize zarar gelmesin diye başkasıyla yattım.

bu tipler böyle, kabullenip kabullenmemek de size kalmış tabii.

Güven yoksa ilişki de yok, bu kadar basit.
Cinselliğin sadece erkeğin ihtiyacı olarak gösterilip, yaptıkları rezilliklere kılıf olarak sunulması da mide bulandırıcı.
Allah insana irade ve akıl vermiş. Kullanmasını bilmeyenden kimseye hayır gelmez.

hangi insancıklar sana erkektir ihtiyaçtır affet diyor allah aşkına o diyenlerde gram akıl yok, onların aklıyla hareket edersen daha çok boynuz yersin. diyim yani...

Back
X