ihanet darbeleri canımı yakıyor...

sonumut87

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
21
0
16
Malatya
lütfen bana destek olun...biraz uzun olacak ama...

4 yıldır devam eden bir ilişkimi bitirdim....sebep , ihanet...

bir facebook olayı daha....

kısaca ilişkimizi özet geçmek istiyorum. çok zor zamanlar atlattık , bu 4 yıl boyunca birbirimizi çok sevdik yani ben sevmişim demek sadece... çok günler ağladık birlikte güldük askerde kavuşmak için gün saydık birbirimize...bu yaz evlenecektik....

ama çok kıskançtı... aynı zamanda çok kavga ederdik bu kıskançlık yüzünden...ailesi önce beni açık olduğum için kabul etmedi sonradan oğulları istiyor diye ikna oldular, evlenince aynı eve gelin getirmek istediler sonradan ayrı evi kabullendiler, ben üniversite mezunuyum emek verdim çalışmak hakkım dedim beni çalıştırmak istemediler daha bir ton şey...ama atlattık... ağladık savaştık ama atlattık...yinede çooook aşığım ya ben bütün bu zorluklara katlanıyorum....ahhh ... kafam.... kenetlenmiş durumdaydık her konuda birbirimize ya hanii savaşıyorduk ya... ailesi de olsa kimseye ayırmaları için fırsat vermiyorduk güya...

velhasıl facebook da bizim delikanlı ;

ben askerden dönmesi için günlere çizik atarken kendisi eski sevgilisine ' Seni Hiç Unutamadım' diye mesajlar atmış...açıklaması askerde iken psikolojisi çok bozukmuş bilinçsiz yapmış.kız buna attığı mesajlarda sana güvenemem sen sevgilinin mesajlarını bile bana atıyorsun diye yazmış. yani bizim delikanlı benim mesajlarımı eski sevgilisine gönderiyor, açıklaması da ilişkimizi ona ispat etmekmiş.. neyi ispat etme gereği duyuyorsa eski sevgilisine...ama kız dönmüyor buna.. ama yinede mesajlaşıyorlar.. günlük dilden...yediğim kazıklara da bakın hele....bu birrrrrrrrr...

ikincisi facebook ta başka bir kıza nerdesin fıstığımmm sen diye bir mesaj... açıklaması yok....kız kim meçhul....

amcamın kızı dediği kız benim yanımda durmadan aradı durdu.. ben de kızmıştım buna bir daha görüşme yok diye , kıza mesaj attırmıştım , bu kız da evvel zamanda sevgili olmuşlar.. kızın buna cevabı şu olmuş 'ikinci kere bana bunu yaptın , Allah belanı versin'.. yaniii önce ayrılmışlardı ya hani benim zorumla attığım mesajla bir daha bırakmış oldu ya ikinci kez oluyor yani.. anlıycağınız gibi kızla beraberlermiş... hemde benim varlığımda....bu da üç............

neyse işte böyle kızlar.... ocak ayında bastım tekmeyi , şimdi arayıp ağlıyor sızlıyor , evimizi aldım sen eksiksin içinde diyor... ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor... ben senin için aileme karşı durdum onları sildim sen bana sahip çıkmadın diyor.. ben kızları arayıp diyecekmişim ki benimkinin peşini bırakın, benimkine de akıllı ol diyip fırsat vereccekmişim de sahip çıkacakmışım.bu ne yüzsüzlük.... bir de utanmadan ağlıyor... 4 yılı hiçe saydın diyor...

siz söyleyin ben ne yapayım bu insana.... çıldırmak üzereyim... ben aşkımı mı düşüneyim ,yediğim kazıklarımı mı , o kadar verdiğim emekleri , döktüğüm gözyaşını mı düşüneyim...ne yapayım ben.....canım çok yanıyor...

tutulacak bir yanı kalmamış ki adamın!!!

aldatma artık alışkanlığa dönüşmüş..

sen en doğrusunu yapmışsın. salın dönme geriye.. emin ol yine aldatılırsın.. e

Allah bilir şimdi de hayatında başkası vardır... ama eski sevgililerine yaptığı gibi sesni de geri döndürmeye çalışıyordur..

ayrıca sen mi arayıp bırakın sevgilimin peşini diyecekmişsin!!!ne sanıyor bu adam kendini????

siz söyleyin ben ne yapayım bu insana.... çıldırmak üzereyim... ben aşkımı mı düşüneyim ,yediğim kazıklarımı mı , o kadar verdiğim emekleri , döktüğüm gözyaşını mı düşüneyim...ne yapayım ben.....canım çok yanıyor...
tabii ki askini dusunme,sonraki yazdiklarini dusun elbette..
yaptiklari bini asmis ya.bir kisi degil ki kac kisi.. usstelik gecmise bagli yasayan bu insan,eski sevgililerini bi turlu birakamiyor.
ki bu insan 4 yilini hice saymis. belli ki ayran gonullu ki huylu da huyundan vazgecmiyor maalesef.
birak Arkadasim ne guzel 4 5 ay gecirmissin ondan ayri,bi sure daha dayan unutmaya calis.
kendine yazik etme.ayrica cok da yuzsuzmus arayip sunu sunu yap diyor bi de..
birak kendi pisliginde bogulsun inan senin sevgini haketmiyor.
kendine saygili ol sadece,emeklerini hice saymis ...gerekirse hattini degistir ulasamasin sana,aklini karistirmasina da izin verme.
not:facebook'un Allah belasini versin.

Son düzenleme:
tutulacak bir yanı kalmamış ki adamın!!!

aldatma artık alışkanlığa dönüşmüş..

sen en doğrusunu yapmışsın. salın dönme geriye.. emin ol yine aldatılırsın.. e

Allah bilir şimdi de hayatında başkası vardır... ama eski sevgililerine yaptığı gibi sesni de geri döndürmeye çalışıyordur..

ayrıca sen mi arayıp bırakın sevgilimin peşini diyecekmişsin!!!ne sanıyor bu adam kendini????

öyleymiş pişkin pişkin birde sen bize sahip çıkmadın diyor :(

tabii ki askini dusunme,sonraki yazdiklarini dusun elbette..
yaptiklari bini asmis ya.bir kisi degil ki kac kisi.. usstelik gecmise bagli yasayan bu insan,eski sevgililerini bi turlu birakamiyor.
ki bu insan 4 yilini hice saymis. belli ki ayran gonullu ki huylu da huyundan vazgecmiyor maalesef.
birak Arkadasim ne guzel 4 5 ay gecirmissin ondan ayri,bi sure daha dayan unutmaya calis.
kendine yazik etme.ayrica cok da yuzsuzmus arayip sunu sunu yap diyor bi de..
birak kendi pisliginde bogulsun inan senin sevgini haketmiyor.
kendine saygili ol sadece,emeklerini hice saymis ...gerekirse hattini degistir ulasamasin sana,aklini karistirmasina da izin verme.
not:facebook'un Allah belasini versin.

ve bilmediğim facebook harici kimbilir kaç kişi var... bende zaten bu kadar zaman böylesine yüzsüz böylesine utanmaz biri için verdiğim emeklere acıyorum...

öyleymiş pişkin pişkin birde sen bize sahip çıkmadın diyor :(

ayy bırak Allah aşkına... o kadar doğru bir karar vermişsin ki alnında öpesim geldi:)

erkek arkadaşın çok fazla şımartılmış.. Allah bilir evde suyu bile annesinden istiyordur.. herşeyi kadınların yapmasına çok alışmış

bence otur güzelce şükret evlnmeden bu yüzünü gördüğün için evlensen çocukla ayrılsan daha zordu en azından başından görmüşün.. biraz için acır ama geçer emin ol.. güzelce okumuşun kendine uygun okuduğun emeğini boşa çıkarmayacak çalışmana izin verecek yanına yakışan birini bul.. emin ol aşk bir yere kadar evlenince herşy değişiyor

"ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor." ne biçim bi söz bu ? çok affedersiniz ama tecavüz ettikten sonra zevk aldın mı diye söylenen cümle gibii iğrenç bi cümle.... affetmeyin bence ileride de belki ailesinden çekersiniz. boşver canım bırakk bulsun cezasını sürünsün peşinden...

ayy bırak Allah aşkına... o kadar doğru bir karar vermişsin ki alnında öpesim geldi:)

erkek arkadaşın çok fazla şımartılmış.. Allah bilir evde suyu bile annesinden istiyordur.. herşeyi kadınların yapmasına çok alışmış

aynen öyle herşeyi önüne gelen biriydi... benim en baştan beri suçum var... baştan beri o zorlukları çekmeyi başladığım gün savaş vermek yerine güle güle demeyi bilemedim :(

"ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor." ne biçim bi söz bu ? çok affedersiniz ama tecavüz ettikten sonra zevk aldın mı diye söylenen cümle gibii iğrenç bi cümle.... affetmeyin bence ileride de belki ailesinden çekersiniz. boşver canım bırakk bulsun cezasını sürünsün peşinden...

yoook canım ne affetmesi delimiyim ben... ama yüzsüz bir de beni suçlu çıkarıyor ona yanıyorum :(

bitirmekle en iyisini yapmışsın kesinlikle şimdi ki gözyaşlarına inanıp aldanma ve affetme sonradan pişman olursun şimdi böyleyse şayet oldu ki ileriye dönük ilişki oldu evlendiniz o zaman da aldatabilir bu seçenek malesef ki olur senin açından cidden çok zor durum ama üzülmemeye çalış bence çünkü üzülmeyi bile haketmiyor onun için hakkınd ahayırlısı olsun

bence kurban filan kes. ucuz kurtulmuşsun. ihanet eden, yalan söyleyen insan herşeyden evvel karaktersiz, kişiliği oturmamış insandır. böyle bir insanla ömür geçirip hayatını heba etmekten kurtuldun.çok ciddi bir tehlike atlatmışsın.

yoook canım ne affetmesi delimiyim ben... ama yüzsüz bir de beni suçlu çıkarıyor ona yanıyorum :(

yüz vermişssindir canım. affedeceğini sanıyordur. bırakk kurtulduğuna sevinn tamam için yanıyordur ama su nasıl alevi söndürüyorsa, zamanda acını dindirecekk :) Allah görüyor canım merak etme..

bitirmekle en iyisini yapmışsın kesinlikle şimdi ki gözyaşlarına inanıp aldanma ve affetme sonradan pişman olursun şimdi böyleyse şayet oldu ki ileriye dönük ilişki oldu evlendiniz o zaman da aldatabilir bu seçenek malesef ki olur senin açından cidden çok zor durum ama üzülmemeye çalış bence çünkü üzülmeyi bile haketmiyor onun için hakkınd ahayırlısı olsun

üzülmüyor değilim hemde çok :( :( :( hak etmediğim o kadar çok şeyi yaşattı ki bana , onu kaybettiğim için değil bana bunları yaşattığı için :(

çok üzüldüm yaşadıklarına ya allah sana sabır versin.En doğru kararı vermişsin bence...
Bırak onu ve kendine yeni bir hayat kur zor olsada her kadın güçlüdür bunu unutma cnm

dile kolay 4 yıl...bu adam hayatından 4 yıl çalmış...bunun hesabını nerede verecek acaba? yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış...bu da daha seni bastırıyor ypk sahip çıkmadın falan diye... nesine sahip çıkacakmışsın acaba çok merak ettim ya... sinirlendim acayip !

üzülmüyor değilim hemde çok :( :( :( hak etmediğim o kadar çok şeyi yaşattı ki bana , onu kaybettiğim için değil bana bunları yaşattığı için :(

üzülmemek elde değil canım o konuda haklısın ama inşallah kısa süre de unutursun Allah sana sabır versin ve inşallah zamanı geldiğinde de ciddi anlamda seni hakedecek yürekli bir insan karşına çıkarsın.

ya böyleleri bırakın erkek olmayı, insan sıfatı bile taşımıyor.. ne iğrenç yaratıklar bunlar..
onurlarını, haysiyetlerini nerde kaybetmişler bunlar...
şerefsizler..

aynısından benim de başımda vardı. şimdi ne arıyor ne soruyor. inkar ediyor, o daha fena.
inşallah allah belalarını verir de bu yaptıkları yanlarına kalmaz.
ölmesinler de SÜRÜNSÜNLER inşallah. :47:

lütfen bana destek olun...biraz uzun olacak ama...

kısaca ilişkimizi özet geçmek istiyorum. çok zor zamanlar atlattık , bu 4 yıl boyunca birbirimizi çok sevdik yani ben sevmişim demek sadece... çok günler ağladık birlikte güldük askerde kavuşmak için gün saydık birbirimize...bu yaz evlenecektik....

ama çok kıskançtı... aynı zamanda çok kavga ederdik bu kıskançlık yüzünden...ailesi önce beni açık olduğum için kabul etmedi sonradan oğulları istiyor diye ikna oldular, evlenince aynı eve gelin getirmek istediler sonradan ayrı evi kabullendiler, ben üniversite mezunuyum emek verdim çalışmak hakkım dedim beni çalıştırmak istemediler daha bir ton şey...ama atlattık... ağladık savaştık ama atlattık...yinede çooook aşığım ya ben bütün bu zorluklara katlanıyorum....ahhh ... kafam.... kenetlenmiş durumdaydık her konuda birbirimize ya hanii savaşıyorduk ya... ailesi de olsa kimseye ayırmaları için fırsat vermiyorduk güya...

velhasıl facebook da bizim delikanlı ;

ben askerden dönmesi için günlere çizik atarken kendisi eski sevgilisine ' Seni Hiç Unutamadım' diye mesajlar atmış...açıklaması askerde iken psikolojisi çok bozukmuş bilinçsiz yapmış.kız buna attığı mesajlarda sana güvenemem sen sevgilinin mesajlarını bile bana atıyorsun diye yazmış. yani bizim delikanlı benim mesajlarımı eski sevgilisine gönderiyor, açıklaması da ilişkimizi ona ispat etmekmiş.. neyi ispat etme gereği duyuyorsa eski sevgilisine...ama kız dönmüyor buna.. ama yinede mesajlaşıyorlar.. günlük dilden...yediğim kazıklara da bakın hele....bu birrrrrrrrr...

ikincisi facebook ta başka bir kıza nerdesin fıstığımmm sen diye bir mesaj... açıklaması yok....kız kim meçhul....

amcamın kızı dediği kız benim yanımda durmadan aradı durdu.. ben de kızmıştım buna bir daha görüşme yok diye , kıza mesaj attırmıştım , bu kız da evvel zamanda sevgili olmuşlar.. kızın buna cevabı şu olmuş 'ikinci kere bana bunu yaptın , Allah belanı versin'.. yaniii önce ayrılmışlardı ya hani benim zorumla attığım mesajla bir daha bırakmış oldu ya ikinci kez oluyor yani.. anlıycağınız gibi kızla beraberlermiş... hemde benim varlığımda....bu da üç............

neyse işte böyle kızlar.... ocak ayında bastım tekmeyi , şimdi arayıp ağlıyor sızlıyor , evimizi aldım sen eksiksin içinde diyor... ben sana hainlik yaptım sırtından vurdum ama sen bana sahip çıkmadın diyor... ben senin için aileme karşı durdum onları sildim sen bana sahip çıkmadın diyor.. ben kızları arayıp diyecekmişim ki benimkinin peşini bırakın, benimkine de akıllı ol diyip fırsat vereccekmişim de sahip çıkacakmışım.bu ne yüzsüzlük.... bir de utanmadan ağlıyor... 4 yılı hiçe saydın diyor...

Hiç birşey yapmana gerek yok, ne göz yaşına ne üzülmene...
Uzaktan demesi tabii ki kolay, ama yaptıkları da yenilir yutulur şeyler değil...

Şu anda yapman gereken tek şey Allah'a sana bu yüzünü evlenmeden önce gösterdiği için şükretmek ve dua etmek...
Ondan sonra da bu defterin üzerine koskaca bir mühür vurup bir daha da asla açılmamak üzere kapatmak...
Senin verilmiş sadakan varmış ki bunları vaktinde öğrenmişsin, ya hiç öğrenemeseydin?
Ya sen aşkın için seninle mücadele ettiğini düşünen adamla evlendikten sonra bunlar bir bir karşına çıksaydı ne olacaktı?
O yüzden boşver, Allah'ından bulsun o da...

Arkadaşlarına sarıl, ailene sarıl ve en sevdiğin insanlarla doldur vaktini.
Çalışıyorsan işine ver kendini, dolu dolu geçir zamanını, zaten yaz ayları da geldi...
Güzel bir tatile çık bu yaz ve inan çok kısa zaman sonra bu yaşadıkların hayal gibi gelecek ve unutacaksın hepsini.
Allah seni hayırlı insanlarla ve kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Umarım bütün acıların ve sıkıntıların bu anlamda bir çırpıda geçer ve hakkında hayırlısı olur...

aaa arkadaşım yaptı dememiş ama şaşırdım.
3.5 ay önce aldatıldım, yine şu facebook sanal aleminde.
ocağın 19undaydı. benimki de ocakta yani :)
bastım tekmeyi. 3.5 aydır hala peşimde, ağlar zırlar kendimi öldürücem der.
affetmek o'na tekrar beni aldat demektir bana göre.
sen bırak Allah ıslah etsin.
numaranı değiştir, izini kaybettir.
ulaşamasın sana.

Back
X