- 5 Aralık 2013
- 498
- 59
- 34
- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum müsade edersen
eşini akşam sessiz bir ortamda karşına al
ona deki
ben senin yaptığın yanlışı düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve artık çok yoruldum
seni affedersem tekrar yapabilirsin diye korkuyorum
her zaman affedeceğimi sanarsın diye düşünüyorum
kendimi gurursuzlukla suçluyorum bazen
bazen sana, bazen de kendime kızıyorum
bazen oluyor seni affediyorum, bazen de hala onun yanında ne işim var diyorum kendimle kavga ediyorum
ama bu yaptığın çirkin hareketinin devamı olmadığı halde düşünmene bile kızıyorum
artık seni sadece ve sadece kendim ve beynimi meşgul eden bu düşünceleri serbest bırakmak için AFFEDİCEM
amaaaa,
bil ki en ufak bir hatanda sana bu nedir diye sormam bile haberin olsun de
şu andan sonra artık bu olay olmamış gibi davranıcam, seni affederek bir şans daha vericem ama bunu senin iyi yanların için yapıcam ve kendimi bu düşüncelerden kurtarmak için yapıcam de
ve içindekileri, kafandan geçenleri kus ona
bunu bilsin sonra rahatlamış olarak hayatını yaşa.
sonucunu yaz :)
eşini akşam sessiz bir ortamda karşına al
ona deki
ben senin yaptığın yanlışı düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve artık çok yoruldum
seni affedersem tekrar yapabilirsin diye korkuyorum
her zaman affedeceğimi sanarsın diye düşünüyorum
kendimi gurursuzlukla suçluyorum bazen
bazen sana, bazen de kendime kızıyorum
bazen oluyor seni affediyorum, bazen de hala onun yanında ne işim var diyorum kendimle kavga ediyorum
ama bu yaptığın çirkin hareketinin devamı olmadığı halde düşünmene bile kızıyorum
artık seni sadece ve sadece kendim ve beynimi meşgul eden bu düşünceleri serbest bırakmak için AFFEDİCEM
amaaaa,
bil ki en ufak bir hatanda sana bu nedir diye sormam bile haberin olsun de
şu andan sonra artık bu olay olmamış gibi davranıcam, seni affederek bir şans daha vericem ama bunu senin iyi yanların için yapıcam ve kendimi bu düşüncelerden kurtarmak için yapıcam de
ve içindekileri, kafandan geçenleri kus ona
bunu bilsin sonra rahatlamış olarak hayatını yaşa.
sonucunu yaz :)