- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
evet bu kelimeyi onun yüzüne dedimŞerefsiz diyorum ve susuyorum.Çünkü denecek başka birşey yok.
Eski aevgiliyi unutmanın en kolay yolu ondan nefret etmektir.
Şükür ki nasıl bir karaktersiz olduğunu öğrenmişsiniz. İnanın unutması kolay olacak. Biraz zaman lazım.
Neden baydi anlamadim..demek rahat kafayla okumamissinizBenim takildigim eski bayan arkadas, bayan arkadasin ablasi, eski bayan vs... gercekten beni de baydi. İki aylik iliskiymis zaten sizi ne kadar sarsabilirki bayan arkadasim.
O bayana da çok güvenme. Uğraşmak istemeyen direkt engellerdi. Azcık umut verip sonra silmek falan ayak yapıyor bunlar barışır demedi deme.Haberim var
O bayana hala yalvariyormus fakat bu bayan ondan intikam almak icin azda olsa umut vermek istiyor ve sonradan aninda hayatindan komple cikmak istiyor yani plani buymus.
Ayrica eski erkek arkadasim sosyal medyada profiline ikisinin resmini koymus, cocukla beraber
O bayana da çok güvenme. Uğraşmak istemeyen direkt engellerdi. Azcık umut verip sonra silmek falan ayak yapıyor bunlar barışır demedi deme.
aldatmayı hobi haline getirmiş anlaşılan. birbirlerinin başını yiyip dursunlar bosver sen onları.Yok güvenmiyorum zaten icimdeki his barisacaklar diyor. Zamaninda bu adam meger yine aldatmis ve kadin affetmis
Yani tekrar barisirlar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?