- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi CicimBalim
2 aylık tırt bir yaşanmışlık için girdiğin tripleri abartılı buldum. herife gelince; bence ikinizi de sevmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesele 2 ay 3ay degil. Mesele kendime yediremiyorum resmen aptal yerine koyulmusum2 aylık tırt bir yaşanmışlık için girdiğin tripleri abartılı buldum. herife gelince; bence ikinizi de sevmiyor
sende deki ne yüzsüz adam yazıyor bir de diye yapma yuvalarını.Kadin 30 yasinda cocuk 4
Bakin cok mantikli geldi dediginiz önceden hic bunu düsünmemistim. Simdi düsünüyorumda
Arada bana soruyor yazisip yazismadigimizi veya zamaninda neler konustugumuzu..
Kadin arada sanirsam agzimi ariyor soruyor bana adam yaziyormu ariyormu beni diyesende deki ne yüzsüz adam yazıyor bir de diye yapma yuvalarını.
Rabbimin insana edep,haya,utanma duygusu, gururu neden verdiğini şöyle konuları okudukça daha iyi anlıyorum.
Edep ya hu!
Pes gerçekten. Hiçbir şekilde muhattap olmayın her ikisi ile de. Böyle lanet insanlar yüzünden aşkı sevgiyi sorguluyor insan. Yine de şükredin ki Allah sizi kurtarmış. Ya yanlışlıkla evlenseydiniz?
Şükredin şükredin..
Rabbimin insana edep,haya,utanma duygusu, gururu neden verdiğini şöyle konuları okudukça daha iyi anlıyorum.
Edep ya hu!
Pes gerçekten. Hiçbir şekilde muhattap olmayın her ikisi ile de. Böyle lanet insanlar yüzünden aşkı sevgiyi sorguluyor insan. Yine de şükredin ki Allah sizi kurtarmış. Ya yanlışlıkla evlenseydiniz?
Şükredin şükredin..
ben üslubunuzu anladim zaten Ki bende öyle düsünüyorumBnm üslubum bu konuda ban yemek icin bir sebep olur. O yüzden kurtuldugun icin bi sadaka ver der gecerim. Eski erkek arkdsna bisiler soylemek istemiyorum. Keske su sitede ban olayi olmasada soyle adamlara rahat rahat sovsek diyorum bazen. Neyse dusununce boylesi daha iyi geliyor