• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet, kandirilma

Kadin 30 yasinda cocuk 4
Bakin cok mantikli geldi dediginiz önceden hic bunu düsünmemistim. Simdi düsünüyorumda
Arada bana soruyor yazisip yazismadigimizi veya zamaninda neler konustugumuzu..
sende deki ne yüzsüz adam yazıyor bir de diye yapma yuvalarını.

Rabbimin insana edep,haya,utanma duygusu, gururu neden verdiğini şöyle konuları okudukça daha iyi anlıyorum.

Edep ya hu!

Pes gerçekten. Hiçbir şekilde muhattap olmayın her ikisi ile de. Böyle lanet insanlar yüzünden aşkı sevgiyi sorguluyor insan. Yine de şükredin ki Allah sizi kurtarmış. Ya yanlışlıkla evlenseydiniz?

Şükredin şükredin..

sende deki ne yüzsüz adam yazıyor bir de diye yapma yuvalarını.
Kadin arada sanirsam agzimi ariyor soruyor bana adam yaziyormu ariyormu beni diye
Kendisi dedigine göre Adam hala buna yalvariyormus ama bu cevap bile vermiyormus sürünsün istiyormus
Sans vermeye niyetli oldugunu gördügüm icin dedimki kalbini dinle cok seviyorsan sans ver falan
oda dediki kafam karisik biraz sürünsün sonra ciddiligine bakarim ona göre sans veririm dedi

Rabbimin insana edep,haya,utanma duygusu, gururu neden verdiğini şöyle konuları okudukça daha iyi anlıyorum.

Edep ya hu!

Pes gerçekten. Hiçbir şekilde muhattap olmayın her ikisi ile de. Böyle lanet insanlar yüzünden aşkı sevgiyi sorguluyor insan. Yine de şükredin ki Allah sizi kurtarmış. Ya yanlışlıkla evlenseydiniz?

Şükredin şükredin..

Bende hala saskinim insanlar nekadar kötü olabiliyormus
gercekten sükür ediyorum kurtuldum ama bundan sonra sanirsam artik kimseye güvenemeyecegimm

Edep ya hu!

Şükredin şükredin..

Bende hala saskinim insanlar nekadar kötü olabiliyormus
gercekten sükür ediyorum kurtuldum ama bundan sonra sanirsam artik kimseye güvenemeyecegimm

Bnm üslubum bu konuda ban yemek icin bir sebep olur. O yüzden kurtuldugun icin bi sadaka ver der gecerim. Eski erkek arkdsna bisiler soylemek istemiyorum. Keske su sitede ban olayi olmasada soyle adamlara rahat rahat sovsek diyorum bazen. Neyse dusununce boylesi daha iyi geliyor

Bnm üslubum bu konuda ban yemek icin bir sebep olur. O yüzden kurtuldugun icin bi sadaka ver der gecerim. Eski erkek arkdsna bisiler soylemek istemiyorum. Keske su sitede ban olayi olmasada soyle adamlara rahat rahat sovsek diyorum bazen. Neyse dusununce boylesi daha iyi geliyor
ben üslubunuzu anladim zaten Ki bende öyle düsünüyorum
dedigin gibi iyiki kurtulmusum

Back
X