İhanet mevzusu, ne yapacağını bilemeyen ben

Çevrenin dediği şey "adamın senden önceki hayatı farklıydı sana alışamamış olabilir şimdi pişman" falan fistan
Desenize leş gibi zihniyetlerin olduğu bir çevre...

Sonuçta affettim adam da işi bayağı ciddiye bindirdi. Affetmeseydim bunlari düşünmek zorunda kalmayacaktım

e tamam seviyordun affedebileceğini düşündün şans verdin ama affedememişsin ki kafanı kurcalıyor sürekli.
sorumlusu sen değilsin.

İlişkinin en civcivli kaybetme korkusunun tavan olması gereken zamanda Eli kadına ağzının suyu akan adam, evlenipte dırdıra başladığında neler yapar hayal edemiyorum.

Midesiz ve şereften noksandır benim gözümde, siz hala vicdan azabından bahsediyorsunuz birde.

Saf degil fazla saf düşünüyorsunuz :)

Ben de onu söylüyorum cicim aylarıydı diye. Hayır biz ciddi değildik daha ne olduğumuz belli değildi diye savunma yapıyor. Güya bana çok sonradan bağlanmış aşık olmuş şimdi hayatta öyle bir hata yapmazmış.

e tamam seviyordun affedebileceğini düşündün şans verdin ama affedememişsin ki kafanı kurcalıyor sürekli.
sorumlusu sen değilsin.
Bu düşünceyi ben de beynime empoze etmek istiyorum. Kendimden tiksindik yahu bu ne vicdan susmuyor bir türlü

Sevgilinizde karakter yok, hemde evli bir Kadınla, evli biriyle birlikte olmak herkesin harcı değil baya karaktersizlik lazım ..

Bizim ulkemizde aldatan kadinlar oldugu zaman oldurmeye kadar gidiyor is.ama erkek yapinca ya elinin kiri yada bi seferlik hata sifatini kazaniyor.kadin olsun erkek olsun aldatmak asla kabul edilmemeli bence.biz kadinlar zaten hep bu vicdanimizin sesini dinledigimiz icin kaybediyoruz.aldatan o degilde sen olsaydin o nasil davranirdi sana oyle dusun.sonra yapman gerekeni zaten aklin soyleyecektir sana.

Sinirlerimi bozan, aldatilan ama ama diye ustunu kapatmaya calisan biri daha
Ayrilmayacaksaniz ne diye bize soruyosunuz ya burda sinirlerimizi ziplatiyorsunuz
Yrn bu adamla evlenirsin o da gider seni aldatir
Bahanesi de su olur; ama karicim biz yeni evliydik uzun sure evli kalacagimizin bi garantisi yoktu........

Hanımefendi bu kadar sert konuşmanızı gerektirecek bir durum yok zaten ayrılmayı düşünüyorum ama bu nasıl berecebileceğimi bilmiyorum

acı acı.
acı ki tekrar acınacak hale düş.

adam evli kadınlarla yatacak kadar adi, kızımız ormanda kelebek kovalama aylaklığında.

eski sevgilisi diyorsun ... + evli bir kadın .. bu olay 2.5 ay svgiliyken olmus. Düşüncesi neydi acaba ? insanın aklına bintürlü şey geliyor. keşke senleyken yapmasaydı. Sen 2 seneni ona verdiğin için belkide suan vazgecemiyorsun. ve sevgisine inandıgını söylüyorsun. otur bi iyice düşün kafan çok karısık belli,al karşına herşeyi konuş illaki olmak istiyorsan şart koy senin için elinden gelen herşeyi yapsın ve güvenini kazansın,güvenin kırılmış senin

Hanımefendi bu kadar sert konuşmanızı gerektirecek bir durum yok zaten ayrılmayı düşünüyorum ama bu nasıl berecebileceğimi bilmiyorum
Burada acilan bu tarz konularin icerigi ayni
Hep vijdan yapan taraf kadinlar oluyor
Seninde gercekten ayrilmayi dusundugunu sanmiyorum oyle olsaydi onu uzucem yikilacak vijdan yapiyorum demezsin

Biz kadinlar kendimizi niye sevmiyoruz ya...aldatan o,vicdan azabı çeken sen:)

Sanırım bitiricem bu cevaplardan sonra. Zaten onu istiyordum ama vicdanımın sesini susturamıyordum. Halen adamın 3 yılını çalmış gibi hissediyorum. Salak kafam
Bndece salak kafan...
Senin üç yılını kim yedi üzerine boynuzu kim takti

Çildiricigim Doktor..

Bence EVLENİN(!!!)
Evli komşularınız filan olur daha rahat olur onun için..

Şimdi herkes aynı yorumları yapmış, ben farklı bir yorum yapacağım sana. Yapılan yorumlara katılıyorum, ama olayı yaşayan sensin ve öyle söylendiği gibi bırakıp gitmek kolay olmuyor onu biliyorum.
Şuanki eşimle o zamanlar sevgiliyiz. Ama aslında sevgili bile değiliz. Öyle aşağılık bi yerlerdeyim. O kadar seviyorum ki, bunu bile bile yanında kalıyorum. (yanında kalmak derken lafın gelişi)
Sonra zamanla daha çok alışıyor bana. Artık yavaş yavaş sevgili oluyoruz. Birgün onun bilgisayarı elimde. Oyalanayım diye verdi. o da yanımda başka bir şeyle uğraşıyor. aynı odadayız. Ben çaktırmadan msn kontrol ediyorum. Bir de ne göreyim. Başka bir kızla daha görüşmüş bu geçmiş zamanda ve ben varken. Bunu görünce çaktırmıyorum çünkü yazının tamamını okumam lazım. Baktığımı anlarsa laptopu alacak elimden diye ses etmiyorum ama dizlerim titriyor. Engel olamıyorum. Sadece her şey yolunda gibi göstermek için gülümsüyorum.
Neyse aradan zaman geçti, ben öyle mesajlarını okudum falan demedim tabi kontrolü elimde tutmak için. Ama Allah bana bir fırsat verdi, kız bunu instagramdan fotografını etiketlemiş onu gördüm bu kız kim diye sordum. İşte seninkiyle aynı yalanlar. O zamanlar o kadar ciddi değildim senle falan. Ama birlikte falan olmadım dedi. Biliyorum kızın senin evinde fotoğrafı vardı diyemedim. Öyle kaldı.
Evliyiz şimdi. Tuvalete telefonla girse şüphe duyuyorum. Ama Allah var, evlendiğimizden beri bişeyini görmedim. Yine de tetikteyim. Herkes benim kocam yapmaz diye ortada gezebilirken, ben benimki ne zaman bişey yapacak acaba diye gidiyorum. Gidecek gittiği yere kadar. Sonuç mu? evet çok severek evlendim isterdim ki o da beni çok sevsin. Çok seversen gördüğün andan itibaren onu aldatmazsın çünkü, bu işin 1 ayı, 2,5 ayı olmaz.
O yüzden karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…