Desenize leş gibi zihniyetlerin olduğu bir çevre...Çevrenin dediği şey "adamın senden önceki hayatı farklıydı sana alışamamış olabilir şimdi pişman" falan fistan
Sonuçta affettim adam da işi bayağı ciddiye bindirdi. Affetmeseydim bunlari düşünmek zorunda kalmayacaktım
Saf degil fazla saf düşünüyorsunuz :)Hanımlar bana kadınım evli olduğunu bilmediğini söylemişti. Sonradan öğrendiğini falan. Şimdi sorun şu ki ben de böyle bir adamla asla devam etmezdim fakat gerek benim çevrem gerek onun çevresi bir şansı daha hak ediyor herkes hata yapar hem daha çok yeniydiniz belki sevgililik hayatına alışamadığı için böyle yapmıştır gibi şeyler söylediler. Benim sorunum şimdi ben onu affetmişken ayrılmak isteyince vicdanım rahat olmuyor. Çünkü bana dediği "beni affettin temiz bi sayfa açtık sana çok bağlandım şimdi gidersen yıkılırım toparlanamam".. of bilmiyorum ki kızlar ben çok mu saf düşünüyorum sizce.gerçekten onunla devam etmek de zarar veriyo bize
Ben de onu söylüyorum cicim aylarıydı diye. Hayır biz ciddi değildik daha ne olduğumuz belli değildi diye savunma yapıyor. Güya bana çok sonradan bağlanmış aşık olmuş şimdi hayatta öyle bir hata yapmazmış.İlişkinin en civcivli kaybetme korkusunun tavan olması gereken zamanda Eli kadına ağzının suyu akan adam, evlenipte dırdıra başladığında neler yapar hayal edemiyorum.
Midesiz ve şereften noksandır benim gözümde, siz hala vicdan azabından bahsediyorsunuz birde.
Bu düşünceyi ben de beynime empoze etmek istiyorum. Kendimden tiksindik yahu bu ne vicdan susmuyor bir türlüe tamam seviyordun affedebileceğini düşündün şans verdin ama affedememişsin ki kafanı kurcalıyor sürekli.
sorumlusu sen değilsin.
Bizim ulkemizde aldatan kadinlar oldugu zaman oldurmeye kadar gidiyor is.ama erkek yapinca ya elinin kiri yada bi seferlik hata sifatini kazaniyor.kadin olsun erkek olsun aldatmak asla kabul edilmemeli bence.biz kadinlar zaten hep bu vicdanimizin sesini dinledigimiz icin kaybediyoruz.aldatan o degilde sen olsaydin o nasil davranirdi sana oyle dusun.sonra yapman gerekeni zaten aklin soyleyecektir sana.Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...
Hanımefendi bu kadar sert konuşmanızı gerektirecek bir durum yok zaten ayrılmayı düşünüyorum ama bu nasıl berecebileceğimi bilmiyorumSinirlerimi bozan, aldatilan ama ama diye ustunu kapatmaya calisan biri daha
Ayrilmayacaksaniz ne diye bize soruyosunuz ya burda sinirlerimizi ziplatiyorsunuz
Yrn bu adamla evlenirsin o da gider seni aldatir
Bahanesi de su olur; ama karicim biz yeni evliydik uzun sure evli kalacagimizin bi garantisi yoktu........
Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...
Burada acilan bu tarz konularin icerigi ayniHanımefendi bu kadar sert konuşmanızı gerektirecek bir durum yok zaten ayrılmayı düşünüyorum ama bu nasıl berecebileceğimi bilmiyorum
şimdi benim anlamadığım kaçıncı aya kadar başkalarıyla sevişip aldatabiliyoruz?
Bndece salak kafan...Sanırım bitiricem bu cevaplardan sonra. Zaten onu istiyordum ama vicdanımın sesini susturamıyordum. Halen adamın 3 yılını çalmış gibi hissediyorum. Salak kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?