İhanet mevzusu, ne yapacağını bilemeyen ben

Derdim onun gibisini bulamayacak olmam değil. Adama tekrar evet demişken ayrılıp yarı yolda bırakmam. Yoksa çok daha iyileri çıkar karşıma biliyorum. Onun yaşayacağı çöküntünün mesuliyeti üzerimde gibi hissediyorum. Ben kimseyi üzmedim üzmek korkunç geliyo. Bilmiyorum anlatabildim mi

Güya kadın buna evli olduğunu söylememiş. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

Mutlaka biliyodur diye düşünüyorum. Bir araya geldiklerinde böyle birşey yaşayacak kadar ilgili olduğu eski sevgilisi evlenmiş mı evlenmemiş mi bilir. Hiç olmadı sosyal medyadan bilir. Ortak tanıdıklar vardır onlar haber verir ama bir şekilde bu kulağına gelir bence

Evet haklısınız yapmam gereken sanırım tam olarak bu.

Adamın cinsellik yasmasi evlilik dışı bir,
Evli bir kadinla halt yemesi iki ,
Benim yorum yapacağım konu deyıl.

Of onu öyle düşününce midem bulanıyor gerçekten!

Böyle bir durumda kendini zerre kadar suçlu hissetme. O özür dilemiş af dilemiş. Sen de affedebilir miyim deyip bir şans vermişsin. Şu üç yılı onu hayatında çalmış gibidir değil de ona hediye vermişsin gibi düşün. Problemin kaynağı ve bu işin suçlusu o.

Evet çok iyi niyetli düşünüyorsun. Sanmıyorum ama, evlenirseniz de ilk zamanlar evliliğe alışamamıştım diye böyle bişey yapmayacağı ne malum? Her ne olursa olsun bi halt yiyecekse sen hayatında varken yapmamalıydı. Bana kalırsa duygusal bi durum olmasından daha alçakça bişey birisiyle sırf cinsellik yaşamak için aldatmak.

Sen kendi keyfin üzere ayrılmıyorsun adamdan, diyeceksin ki ben yaptığın pisliği yok sayamıyorum ve seninle devam edemeyeceğim. Burada suçlu olan o, sen değilsin.

Tamamını okuamadım bile.. senden önce dahi olmuş olsa (ki değil) evli bi kadınla ilişki yaşayacak birlikte olacak kadar ahlaksız bi adamla tek kelime dahi konuşman hata..

safız galiba biraz.
ne mesuliyeti? sen mi aldattında adamın 3 senesini çalmış olacaksın.

Evli olduğunu bilmiyordum demek yalan bana göre
Hadi cinsellik içindi bekar başka kimse mi kalmadı bu 1. Ama illaki o erkek hayatınızda olduğunda daha fazlaları olacak
Bebeğiniz olacak hamileydin lohusaydın deyip gidecek
Ayrılın

Bu kadar iyi niyetli olursaniz sizi daha cokkk uzerler.

Beni de dusunduren sey bu oldu. Hayir simdi bakinca yok yapmaz diyorum ama kimseyi tam anlamiyla taniyamayiz.

Nasıl bir çevreniz var ki? Olayın neresinden tutsan elinde kalır. Kadın evli adam sizinle bir yola girmiş iki buçuk ay olmuş. Bilemiyorum açıkçası kendinize yazık etmeyin.

Nasıl bir çevreniz var ki? Olayın neresinden tutsan elinde kalır. Kadın evli adam sizinle bir yola girmiş iki buçuk ay olmuş. Bilemiyorum açıkçası kendinize yazık etmeyin.
Çevrenin dediği şey "adamın senden önceki hayatı farklıydı sana alışamamış olabilir şimdi pişman" falan fistan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…