ihanet sizce nedir bayanlar?

seda8485

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
107
21
13
41
ve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimada :KK43: ihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor

Mesela ne, olayı net anlatır mısın?
Sosyal medyada yazan çizen kız arkadaşına trip atan, kıskançlık yapan erkek arkadaş meselesi sanırım.
Hani şu kendileri sosyal medyada cirit atan ama kız arkadaşının her adımını sorgulayan erkek arkadaşlardan.

Bahane arıyor, hiç kendinizi suçlamayın. Erkeklerin en iyi yaptığı şey bu kadınları suçlamak suçlu hissettirmek. Kendi yapsa arkadaşım yapmış olur.
zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falan :( buraya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume

bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
Sonucta o da ordaymıs. Madem orası kotu bir yer kendısı neden orda. Ordaki yorumunu gordu. Sogursa sogusun
Gıtsın sanayiye kendisine ısıtıcı taktirsın.
Bırak Allah askına.
Hıc uzulme, tamam bende senden sogudum de.

ve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimada :KK43: ihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor

senin soğuman lazımken o mu soğumuş :işsiz:
sen nasıl soğumuyorsun bu canlıdan anlatsana biraz..

Sosyal medyada yazan çizen kız arkadaşına trip atan, kıskançlık yapan erkek arkadaş meselesi sanırım.
Hani şu kendileri sosyal medyada cirit atan ama kız arkadaşının her adımını sorgulayan erkek arkadaşlardan.
ben gercekten yanlis birsey yapmam kendimi suclayipp duruyorum

zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falan :KK43: buraya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
Allah askına yapma. Burda erkek olsa senı mi yiyecekler erkek var diye korktum ne demek ya?
Kendine bunu mu reva goruyorsun?

o yayinda yoktu ama tiktokta videosu falan var
Onemlı degıl kı, hayat kadınlardan ibaret degıl karsı cins heryerde bar. Bızı mı yiyecekler anlamadım ki?
Ne sacma dusunce bu. Simdıden boyun Egersen ılerı de ozguvenı sıfır bir insan olacaksın.
Bunu kendine yapmak istemezsin bence.

ben gercekten yanlis birsey yapmam kendimi suclayipp duruyorum
Neden kendinizi suçluyorsunuz? Kötü bir şey yapmamışsınız, bir erkekten bu kadar korkmayın, o ne derse doğrudur deyip susmayın rica ediyorum, sosyal medya kötüyse erkek arkadaşınızın ne işi var orada? Siz erkeklerle çok afedersiniz erkek arkadaşınızın itham ettiği gibi onu aldatıyorsanız, o ne yapmak için giriyor sosyal medyaya? Yemek tarifi vermek için mi?

Back
X