Ilk zamanlar evet bana bunu nasil yapar arkadasim.diye cok dusundum.o zaman daha sk goruyodm simdi uzerinden 2 yil gecti ve dusunmedgm halde ruyalarmdaGün içinde çok düşünüyomusunuz acaba?
Evliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeterHala birlikteler mi? Ayrildilarsa eger 6.hissiniz de kuvvetliyse muhtemelen ayse denen o kız cok pişmandır veya dediginiz gibi bilincaltina yerlesmistir cok etkilendiyseniz ki etkilenmeyecek gibi degil allahin cezasi ayse
Evliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeterHala birlikteler mi? Ayrildilarsa eger 6.hissiniz de kuvvetliyse muhtemelen ayse denen o kız cok pişmandır veya dediginiz gibi bilincaltina yerlesmistir cok etkilendiyseniz ki etkilenmeyecek gibi degil allahin cezasi ayse
Eski sevgiliyi hic takmadm.nasl.yapar diye. Ayse neden bunu yapti diye bir zaman cok dusundm.su am hic biri.yokAklında ayşe mi var eski sevglin mi ?
Orasi amenna dua etmezmiym canm.. O zaman sevgliye yapan simdi esime yapardi. Affetmedm zatenasla asla affetme canım buna çok benzer bi durum başıma gelmişti... en yakın arkadaş kıskançlığı bu senin durumun özeti senin sahip olduklarına ve sahip olmak istediklerine karşı özel bi istek, hayatından çıkmak istemesi artık bu kıskançlıkları kaldıramıyor olmasıydı bence. hayatında suan olmadığı için yat kalk dua et
yuh bide evlenmiş yani o adamla wuuuuuEvliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeter
Inan canm hic dusunmuyorum. Ve dua ediyorm allahmbesimi karsima cikardi diye. benm merak ettgm bu manyak.neden ruyama giriyorarkadaş değilmiş o boşver demeyi bilmen lazım Allaha havale et başka işlerle meşgul ol gereksiz düşüncelerle beynini yorma düşündükçe kurcaladıkça eşine haksızlık oluyo bence
Ay bide evlenmişler. Ay bide sen affediceksin ay bana bişeyler oluyoEvliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeter
Eski sevgiliyi hic takmadm.nasl.yapar diye. Ayse neden bunu yapti diye bir zaman cok dusundm.su am hic biri.yok
yuh bide evlenmiş yani o adamla wuuuuu
Ne affetmesii ayy aklimdan boyle bsy gecmedi. Korkma canm yok oyle bsyAy bide evlenmişler. Ay bide sen affediceksin ay bana bişeyler oluyo
Evliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeter
Aman sakın sakın sakınn. Hatta aklına geldikçe iki üç tane de salla onlaraNe affetmesii ayy aklimdan boyle bsy gecmedi. Korkma canm yok oyle bsy
Benmde artik dostluk kavramim cok farklilasti inan asla boyle bir seyin basima geleceğini dusunmezdim. Hele onun yapacagni asla. O kadar akli basindaydi ki. Simdi arkadaslarm var. Ama dost kavramı yok malesefYok artık ya.. Ben dostluğa falan inanmıyorum... Benim hayatımda yok en azından böyle bir şey, olamıyor.
Genelde o sizi düşünüyor diye görürsünüz dendiğini duyarım ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası.
Yaa birde dusun ikinizide kaybetmeyi istemiyorum diyordu sapikAman sakın sakın sakınn. Hatta aklına geldikçe iki üç tane de salla onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?