İhanet.. Ve sonu gelmeyen ruyalar

Buyuk ihtimal bu dediklerinizin dogruluk payi cok yüksek. Dedginz yontemi bilmiyordum. Arastracagm. Zaman ayirdignz icin cok tesekkur ederim

İşte darbe yiye yiye büyüyoruz

Öyle dostluk batsın yahu.
Bence üstüne düşmeyin, sürekli rüyalarımda diye düşünmek bile rüya görmeye etki eder.

Bilinçaltının oyunu o olayı artık tamamen aklından çıkaracağın zamanlarda bilinçaltın oyun oynar sana. Ek olarak naçizane tavsiyemdir iç huzurun için affet, affet demek yine görüş yine güven anlamında değil sadece iç huzurun için. Mesela bi yerde bazı insanları engelliyoruz ya ve sonra engellenenler listesinde çıkıyo ya halbu ki engellemesen çıkmayacak bile işte ona benziyo, unut gitsin.

Elimde degil inan . ama. Buda bir cozumdr onerin icin tesekkurler. Deneyecegm

Bence o olayı unutmak icin affet. Serbest bırakmak gibi düşünebilirsin yani artık senin icin önemli olmasin.Yapmaması gereken birşeyi yapmış belki pismandir belki mutsuzdur ama artık hayatinda ayse de esi de yok.

Arkadaşım da affedemediği birini rüyasında çok pişman halde görmüştü. Ona söylediğim şey affetmesiydi. Affet demek kolaydır, yapması zor elbette. Ama bilinçaltınızı etkileyebilirsiniz. Kendinize sürekli olarak onu affettiğinizi söyleyin. Ne zaman aklınıza gelse affettim diyin. Bir süre sonra buna inanacaksınız emin olun

Bence o olayı unutmak icin affet. Serbest bırakmak gibi düşünebilirsin yani artık senin icin önemli olmasin.Yapmaması gereken birşeyi yapmış belki pismandir belki mutsuzdur ama artık hayatinda ayse de esi de yok.
Haklisiniz. Kendim.icin bunu yapmaliyim sanirim. Oneriniz icin cok tesekkur ederm.

Haklisiniz. Kendim.icin bunu yapmaliyim sanirim. Oneriniz icin cok tesekkur ederm.

Oneriniz icin cok tesekkur ederim. Ben bu yonu hic dusunmemistim. Beynimi etkileyebilirim haklisiniz. Beynim benmle oynayacagna ben onunla oynamaliyim

Hamilelikten kaynaklanıyor bence. Çünkü bende hamileyken eski hissettiğim ne varsa rüyama karmakarışık bir biçimde girerdi

beddua etmemişsiniz ama bence gözlerinizi kapatın ayşe yellozunun hayalini alın karşınıza hakkınızı helal edin affettim deyin siz düşünmüyorum desenizde bazen üzerinden çok zaman geçmiş olsada eski hatıralar ve arkadaşlar gelip yapışıyor bilinç altımıza Allah büyük herkes ettiğini birgün buluyor

Aman hakkim sonuna kadar helal olsun. Ama o bilmesin tabi. Ama ektigini bicmesini kesinlikle istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…