- 29 Ağustos 2018
- 86
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi meleklerim33
İkiçocuğum var aldatıldım okadar çaresizimki boşanamıyorum arka çıkacak bi baba evi yok var ama yok hergun bu durumu bile bile onunla ayni evde olmak yuregimi oyle acitiyorki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosaadim inan ama o duygu insanin icimi yiyip bitiriyor karsidaki kadinda evli birdeb3 cocugu var ahlaksiKeske aldatan insanlar, direk buharlasip yok olsalar..
Seni cok iyi anliyorum.
Onu evde yok sayacaksin, cocuklarina odaklan.
Gonlunden bosa esini..
Kimseye anlatamamk var ya odaha da kötüBosaadim inan ama o duygu insanin icimi yiyip bitiriyor karsidaki kadinda evli birdeb3 cocugu var ahlaksi
Evet xok önemliyniş bu keske suan maddi özgurlugum olaaydida eyvallahim olmasaydibosuna burda demiyoruz kadın maddi özgürlüğünü elde etmeden evlenmemeli diye
Allah yardımcınız olsun
Bacım gerekirse evlere yardıma gidin tekstile girin ama durmayın o evdeEvet xok önemliyniş bu keske suan maddi özgurlugum olaaydida eyvallahim olmasaydi
Bosaadim inan ama o duygu insanin icimi yiyip bitiriyor karsidaki kadinda evli birdeb3 cocugu var ahlaksi
Yenigün k hayır vocuklarim kucukler buyuduklerinde calismayi dusunuyorum ilerisinde boyle bir kurtulus goruyorum en azindan kendimdeçalışıyor musunuz?
Yenigün k hayır vocuklarim kucukler buyuduklerinde calismayi dusunuyorum ilerisinde boyle bir kurtulus goruyorum en azindan kendimde
Ah ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyorBende ayni seyleri yasadim.
Seni anliyorum.bosanma karari verdim.
Allah o kadinlarinda, onlara meyillenen erkeklerinde bin beleasini versin.
Bizimki evli degildi, esi olmus bir anneydi.
Ve etrafida onun gibiydi, ne b.k oldugunu zaten biliyorlardi.
Evli olsaydi, yemin ederim onu kocasina, anasina babasina herkese rezil ederdim.
Mumkunse birikim yapmaya calis, meslek edindirme kurslarina basvur.
Bunlari yasarken lise mezunuydum, suan universite 2. Sinifim.
Herseye ragmen umudum var. Anneyiz biz gucluyuz.. allah yardimcin olsun
Suan maddi konuda kendimi kurtaracak birsey yapamiyorum cunku zaten maddi durumumuzda iyi degil zor geciniyoruz cocuklarim ufak onlari birakip calisiyorumda aile yok var yani yoklar yardim edecek sahi cikacak o yuzden buyelerini bekliyorumAh ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor
Ah ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor
Evet cok dogru bu yuzden kimseye amlaiyorum mutluymusum gibi davraniyorum Aldatan kendini aldatiyor aslinda degip miBoşverin kimseye anlatmayın zaten .Gelecekte siz kendinize yeni bir hayat kurup huzurlu bir hayata kavuştuğunuzdaBu günleri unutmak isteğinizde,en mutlu anlarınızda saçma sapan yerlerden zevzeklik yapıp canınızı sıkar insanlar.İlk yorumda @Alys in de dediği gibi hazırlığınızı yapın hazır hissettiğinizde başlarsınız bir yerden.Boşa dememişler aldatan ALDANIR
![]()