İhanet veçaresizlik

meleklerim33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
86
16
3
35
İkiçocuğum var aldatıldım okadar çaresizimki boşanamıyorum arka çıkacak bi baba evi yok var ama yok hergun bu durumu bile bile onunla ayni evde olmak yuregimi oyle acitiyorki

bugun bosanamayabilirsiniz, ama gelecek icin plan yapin,
mutsuz oldugunuz evlilige kendinizi mahkum etmeyin.

cocuklar kucukse belirli bir yas belirleyin ve o yasa kadar birikim yapin, bir kariyer plani yapin, sonra da ayrilin.
Hem boyle bir hedef sizi caresizlik hissinden de cikarcaktir.

Bosaadim inan ama o duygu insanin icimi yiyip bitiriyor karsidaki kadinda evli birdeb3 cocugu var ahlaksi

Bende ayni seyleri yasadim.
Seni anliyorum.bosanma karari verdim.

Allah o kadinlarinda, onlara meyillenen erkeklerinde bin beleasini versin.

Bizimki evli degildi, esi olmus bir anneydi.
Ve etrafida onun gibiydi, ne b.k oldugunu zaten biliyorlardi.
Evli olsaydi, yemin ederim onu kocasina, anasina babasina herkese rezil ederdim.

Mumkunse birikim yapmaya calis, meslek edindirme kurslarina basvur.

Bunlari yasarken lise mezunuydum, suan universite 2. Sinifim.
Herseye ragmen umudum var. Anneyiz biz gucluyuz.. allah yardimcin olsun

Yenigün k hayır vocuklarim kucukler buyuduklerinde calismayi dusunuyorum ilerisinde boyle bir kurtulus goruyorum en azindan kendimde

şu anda boşanamayacağınızı söylüyorsunuz iki de küçük çocuk var o zaman birikim yapın kocanızın verdiği paraları biriktirin çocuklarınız 3 yaşa gelince kreşe verin devlerin anaokulları var sonra da bir iş bulmaya çalışın

ne mezunusunuz lise vs

Bende ayni seyleri yasadim.
Seni anliyorum.bosanma karari verdim.

Allah o kadinlarinda, onlara meyillenen erkeklerinde bin beleasini versin.

Bizimki evli degildi, esi olmus bir anneydi.
Ve etrafida onun gibiydi, ne b.k oldugunu zaten biliyorlardi.
Evli olsaydi, yemin ederim onu kocasina, anasina babasina herkese rezil ederdim.

Mumkunse birikim yapmaya calis, meslek edindirme kurslarina basvur.

Bunlari yasarken lise mezunuydum, suan universite 2. Sinifim.
Herseye ragmen umudum var. Anneyiz biz gucluyuz.. allah yardimcin olsun
Ah ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor

Boşverin kimseye anlatmayın zaten .Gelecekte siz kendinize yeni bir hayat kurup huzurlu bir hayata kavuştuğunuzda :dua:Bu günleri unutmak isteğinizde,en mutlu anlarınızda saçma sapan yerlerden zevzeklik yapıp canınızı sıkar insanlar.İlk yorumda @Alys in de dediği gibi hazırlığınızı yapın hazır hissettiğinizde başlarsınız bir yerden.Boşa dememişler aldatan ALDANIR:sinirli:

Ah ah benimki evli birde bana oyle savyalar yapiyorki ahlaksiz kacsefer inkar etti en sonunda delilleri gonderdim kendisine esine gondermekle tehdit ettim oda beni tehdit ediyor yuzsuz bana diyorki esime soylersen esim beni vurur bende senin hayatiniahvederim diyor daja neyiahvedeceksin ya dedim esom placak serwfsizi kendisi ariyor dirmadan yalvaroyor seni cok seviyorum birakma beni diye mesajlar atiyor
Suan maddi konuda kendimi kurtaracak birsey yapamiyorum cunku zaten maddi durumumuzda iyi degil zor geciniyoruz cocuklarim ufak onlari birakip calisiyorumda aile yok var yani yoklar yardim edecek sahi cikacak o yuzden buyelerini bekliyorum

ar damarı çatlaması diye bir söz vardır,vücut bulmuş hali bu kadın ve adam bence

Boşverin kimseye anlatmayın zaten .Gelecekte siz kendinize yeni bir hayat kurup huzurlu bir hayata kavuştuğunuzda :dua:Bu günleri unutmak isteğinizde,en mutlu anlarınızda saçma sapan yerlerden zevzeklik yapıp canınızı sıkar insanlar.İlk yorumda @Alys in de dediği gibi hazırlığınızı yapın hazır hissettiğinizde başlarsınız bir yerden.Boşa dememişler aldatan ALDANIR:sinirli:
Evet cok dogru bu yuzden kimseye amlaiyorum mutluymusum gibi davraniyorum Aldatan kendini aldatiyor aslinda degip mi

Back
X