• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet

Kizlar lutfen yardim edin.Kocam instagramda kixlara selam yaziyor.takib atiyor.2 haftadir konusmuyoruz baska bir şey yuzunden.yuzume bakmiyor.baskasina aşık olma çabası gosteriyor sanırım.Onu nasil kendime dondure bilirim??İnstagramda fake hesap acib kendisiyle konussam mi??yaptiklarini yuzune vurmeyacagim.Siz olsaydiniz ne yapardiz?kesinlikle bosanmayi dusunmuyorum

öncelikle kesinlikle boşanmayı düşünmüyorsan niye fake hesap açıp kendisiyle konuşacaksınız? Elinize ne geçecek yüzüne vurmayacaksanız ? İki haftadır konuşmayan aynı evde yaşayan eşinizle aranızda sağlıklı bir iletişim olmadığı açık. Bu şekilde yaşamaya devam edin sesinizi çıkarmayın o zaman taaa ki eşiniz selam yazdığı birinden yüz bulup sizi aldatıp terk edene kadar....

Kizlar kocam kimseye aşık degil ama aramaya baslamis .ben de karşısını almak istiyorum.Boşanamam zaten 2ci evliligim

boşanamam ne ya? böyle bi şerefsizi üzerine mi zimmetlediler?? sen şerefsiz zimmetçisi misin?

hayır sen kendine değer vermiyorsan burda kadınlar olarak seni yeriz yer..

yıllardır kendimizi parçalıyoruz kadınlar kendilerine değer versin, ayıların ağzına bakmasın diye ama yoruyorsunuz ablacım artık..

kocanız başkasına yazıyor ve boşanmayı düşünmüyorsunuz

o zaman yenu kumanız için oda hazırlayın çünkü adam ahlaksız yarın bir gün başkasıyla olacağı belli naparsanız yapın bu adam ipinizi eline almış herşeyi yapar , siz mesaja rağmen o evde durarak insanlık onurunuzu hiçe sayıyorsunuz ki bu herşeyi haketmenize sebep olur

yakında delirir sinir krizi geçirirsiniz sonrada gelsin kanser gitsin stres

Kesinlikle boşanmayacağım diyorsunuz, hatta yüzüne bile vurmayacakmışsınız. Öyleyse böyle bir şeyi ne için yapacaksınız, ne işinize yarayacak yani?

2.evlilik olunca boşanılmıyor mu ayrıca? Bari adama belli etmeyin de "kesinlikle boşanmayacağınızı", iyice sağa sola salça olup eve de kadın getirmesin. Ne diyeyim..

Olabilir canim açık iliski diyorlar buna sanirim. Sizin genisliginize bagli yani iciniz aliyorsa neden olmasin boyle bir evlilik de surdurulebilir. Sey yapin nasil olsa siz birinci kadinsiniz digerlerini bosverin cok da takmamak lazim. Esiniz gun sonunda size donecektir. Mutluluklar🥰. ( İroni icerir )

Kocandır yapar, kır dizini otur.
O gönlünü eğlendirip geldikten sonra sana sadece hizmetini görüp hürmet etmek kalır. Hem nikah sende, adam senin tapulu kocan (?),bırak istediğini yapsın normalde seni seviyor da işte küs olduğunuz için seni kıskandırmak için yapıyor kesin.

Oldu mu?

Kizlar lutfen yardim edin.Kocam instagramda kixlara selam yaziyor.takib atiyor.2 haftadir konusmuyoruz baska bir şey yuzunden.yuzume bakmiyor.baskasina aşık olma çabası gosteriyor sanırım.Onu nasil kendime dondure bilirim??İnstagramda fake hesap acib kendisiyle konussam mi??yaptiklarini yuzune vurmeyacagim.Siz olsaydiniz ne yapardiz?kesinlikle bosanmayi dusunmuyorum
Ben olsam kapının önüne koyardım. Ama siz ısrarla yapmayacağınıza göre kenarda oturup üzüleceksiniz. Yapacağınız başka bir şey yok.

Back
X