bügün hayatta yasanan en aci olaylarin bitanesini yasadim arkadaslar...aldatildigimi ögrendim hemde cok degisik bir sekilde....su son 2-3 hafta esim ile aram hic iyi degil,bazi sözlerinden ve hareketlerinden dolayi aldatildigimi düsünmeye basladim ama icim de rahat degildim haksizlik yapiyorum sacmaliyorum o hayatta yapmaz diyordum..biz büyük ask ile evlendik daha 4 yil gecmedi 2 ay sonra tasinacagiz ondan biraz stresli diyordum ama bugün internete takiliyordum ve dur bakiyim bu adam hangi sayfalara giriyor diye bir kontrol ediyim dedim birde ne göriyim esim öyle bir sayfaya üye olmuski resmen sex sayfasi...sok gecirdim olamaz dedim elim ayam titredi ama gercekti adamin ne fantazileri varmis yaaa...esim sex yapacek bayanlar ariyor kendine arabada da olur diye yazmis ve isteklerini siralamis...dayanamadim hemen aradim sen beni aldatiyorsun dedim ama sayfayi bildigimi sakladim geldi kosa kosa eve karicigim ne oluyor sana ben yapmam etmem biri bize büyü yapmis kavga süpe olsun diye diyor bana kendi gözlerimle görmesem inanacagim adama..neyse disari ciktim cocuklarla ve bütün gün ayni sey aklimda kocam sex ilanlari vermis aksami geldik bizimki yine sinirleniyor yeter ama neyin var yine diye...bende aldim PC yi actim sayfayi iste dedim bunlar var....yine inkar ediyor ben sadece dalga geciyordum diyor seni aldatmadim diye yeminler ediyor inanmiyorum zaten farketmiyorda artik benim icin neyapacagimi bilmiyorum bosanacagim ama ben affedemem ki..bu benim ikinci evliligim bir oglumuz var 3yasinda ilk esimden de kizim var ama yinede yapamiycam kizlar ayrilacagim siz olsaniz napardiniz bana yardimci olun lütven