ihanet

Leyla26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
10
0
86
46
- Yurtdışı
bügün hayatta yasanan en aci olaylarin bitanesini yasadim arkadaslar...aldatildigimi ögrendim hemde cok degisik bir sekilde....su son 2-3 hafta esim ile aram hic iyi degil,bazi sözlerinden ve hareketlerinden dolayi aldatildigimi düsünmeye basladim ama icim de rahat degildim haksizlik yapiyorum sacmaliyorum o hayatta yapmaz diyordum..biz büyük ask ile evlendik daha 4 yil gecmedi 2 ay sonra tasinacagiz ondan biraz stresli diyordum ama bugün internete takiliyordum ve dur bakiyim bu adam hangi sayfalara giriyor diye bir kontrol ediyim dedim birde ne göriyim esim öyle bir sayfaya üye olmuski resmen sex sayfasi...sok gecirdim olamaz dedim elim ayam titredi ama gercekti adamin ne fantazileri varmis yaaa...esim sex yapacek bayanlar ariyor kendine arabada da olur diye yazmis ve isteklerini siralamis...dayanamadim hemen aradim sen beni aldatiyorsun dedim ama sayfayi bildigimi sakladim geldi kosa kosa eve karicigim ne oluyor sana ben yapmam etmem biri bize büyü yapmis kavga süpe olsun diye diyor bana kendi gözlerimle görmesem inanacagim adama..neyse disari ciktim cocuklarla ve bütün gün ayni sey aklimda kocam sex ilanlari vermis aksami geldik bizimki yine sinirleniyor yeter ama neyin var yine diye...bende aldim PC yi actim sayfayi iste dedim bunlar var....yine inkar ediyor ben sadece dalga geciyordum diyor seni aldatmadim diye yeminler ediyor inanmiyorum zaten farketmiyorda artik benim icin neyapacagimi bilmiyorum bosanacagim ama ben affedemem ki..bu benim ikinci evliligim bir oglumuz var 3yasinda ilk esimden de kizim var ama yinede yapamiycam kizlar ayrilacagim siz olsaniz napardiniz bana yardimci olun lütven

hmmm, cok zor bir soru. ben de olsam cok sinirlenir ve bunu yediremezdim. ama karsimdaki kisinin pismanlik durumuna ve duzelme umidine gore belki bir sans vermeyi dusunurdum. tamamen esinizin sizi ne kadar inandiracagi ve ne kadar icten olduguyla ilgili...

Aldatma aşamasındaymış besbelli.. ilanlarına talep olunca da, harekete geçecekti..

Yemin etsem başım ağırmaz misali ..daha aldatmadım diye yemin ediyordur haspam..

Allah kolaylık versin sana..böyle bir durumda ne denir bilmem ki..

en cokta cocuklara üzüldüm.e$inizin yaptiginin affedilir bir durumu yok ama bence yinede cocugunuzun hatiri icin bir kez daha kararinizi gözden gecirin derim.tavirlarinizlada burnunu iyice sürtün ki bir daha böyle birsey yapmaya cesaret bile edemesin.

asla kabullenemezdim bende tepkinde sonuna kadar haklısın ! eğer imkanın varsa kurtul bu adamdan ...ne demek ya arabada olur falan ayyy içim kalktı ...yazık ya yazık

gercekten cok zor bi durum..tipik erkek modu inkar,yemin,yalvarma..simdi de bize buyu mu yaptilar yeni savunma tezleri..gozune sok inkar ederler.kaldirmasi ve tekrar guvenmesi zor bi durum..affedecem dersen surundur..ayrilirsanda sifirlayip,ayril..utanmaz adam sinir oldum..

cok uzuldum sizin icin
dalga niyetli olamazmi diye sorasim geliyor ama kolay kolay hazm edilmeyecek bir sey
yazik etmis sizede kendisinede

ne diyecegimi bilmiyorum...esinize yaziklar olsun...zor bir durum...Allah yardimciniz olsun

yazıklar olsun yapıp bide inkar ediyor iyiki bize büyü yapanlar yazmıs bunları dememiş:olmaz:
şimdi desen hiç ilişkin oldumu bu kadınlarla onada yok deralsanaalsanasmile
unutamam devamlı huzursuz olurum diosan ayrıl canım
allah yardımcın olsun

siz yapsanız ve dalga niyetli canım deseniz ,kocanız ne derdi acaba??.
bir sorsanıza bakalım.:hulya:

beni yanliz birakmadiginiz icin allah sizlerden razi olsun,burda gurbetteyim sizlerden baska derdimi anlatacak kimsem yok iyiki varsiniz....ben dünden beri kendimde degilim...gözyasim dinmiyor..dayanayim bagri yeni eve tasinana kadar idare ediyim diyorum ama icim kaldirmiyor...beklemiyordum böyle bisey ama hayat iste sürprizler ile dolu..esimin sitede üyeliyi ise 1 yildan fazlaymis birde yeminler ediyor bulusmamis kimseler ile diye ama inanilacak bir tarafi kalmadi bu isin...son zamanlarda cinsel hayatimizda pek iyi sayilmaz zaten 3-4 gün öncede tutturdu git memleketine anneni babani gör diye-bende yok askim dedim simdi masraf yapmiyalim tasinacagiz dedim...birde seviniyorum kocam cok anlayisli beni senede 2-3 defa izine gönderiyor diye aklimdan bile gecmiyordu ki benim esim bu duruma düser diye...görünüste cok namusludur cok gururludur ama iste gururun böyleside var demek parali kadinlar ile bile mesajlasmis düsünebiliyormusunuz...Bunlari yasamak cok agir insanin ici parcalaniyor,cigerlerim agrdi ya..böyle 1 hafta 10gün kadar uyumak istiyorumki uyandigimda acim biraz olsun hafiflemis olsunki atlatabiliyim ama sadece basimi salliyorum olamaz diye

2 çocuk

biri şu anki eşinizden diğeri bi önceki eşinizden

diğer yandan 1 yıldır devam ettiğini düşündüğünüz bir aldatma durumu var

çok zor işiniz.

eğer boşanmak istemiyorsa eşiniz son damlasına kadar süründürdükten sonra anca geri dönün

hemen boşanmayın bu onun kurtuluşu oluralsanaalsanasmile

1yıldan fazla üyeliği varmış belki iğrenç fantezilerini gerçekleştirmiştir bile !

Bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum,evde gül gibi karısı çoluk çocuğu varken neden mutluluğu başka yerlerde arıyorlar.

Tatmin olamıyorlar çünkü ,müthiş bir tatminsizlik var bazı erkeklerde.Tamam evlilik yada ilişki yürümüyor diyelim o zaman ayrılın yada boşanın canım aldatmak da neyin nesi.Ne hakkınız var kendiniz gibi karşınızdakini de küçültmeye.

Evet aldatan erken bayağıdır,küçülmüştür,karakteri hiç oturmamış canlıdır :delphin: Hele bunu göz göregöre inkar edenler de zavallıdır.

Hiç abartmıyorum eğer aldatılırsam tek dakika durmam pılımı pırtımı toplarım ve giderim.Ne malum ikinci kez yapmayacağı,hem ben sürekli onu mu kontrol edeceğim.

Ya siz ? sürekli onu mu kontrol edeceksiniz internetteki hesaplarını telefonunu incelemeye mi alacaksınız arkadaşım ,nasıl sindirecek nasıl aynı yatağı paylaşacaksınız .

Hayat sizin hayatınız bunlar benim düşüncelerim elbette.İster herşeyi sindirip bu evliliğe devam eder aldatılmayı da göze alırsınız.

Ya da herşeye son noktayı siz koyarsınız.Karar gene sizin.Ne diyim Allah yardımcınız olsun

1yıldan fazla üyeliği varmış belki iğrenç fantezilerini gerçekleştirmiştir bile !

Bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum,evde gül gibi karısı çoluk çocuğu varken neden mutluluğu başka yerlerde arıyorlar.

Tatmin olamıyorlar çünkü ,müthiş bir tatminsizlik var bazı erkeklerde.Tamam evlilik yada ilişki yürümüyor diyelim o zaman ayrılın yada boşanın canım aldatmak da neyin nesi.Ne hakkınız var kendiniz gibi karşınızdakini de küçültmeye.

Evet aldatan erken bayağıdır,küçülmüştür,karakteri hiç oturmamış canlıdır :delphin: Hele bunu göz göregöre inkar edenler de zavallıdır.

Hiç abartmıyorum eğer aldatılırsam tek dakika durmam pılımı pırtımı toplarım ve giderim.Ne malum ikinci kez yapmayacağı,hem ben sürekli onu mu kontrol edeceğim.

Ya siz ? sürekli onu mu kontrol edeceksiniz internetteki hesaplarını telefonunu incelemeye mi alacaksınız arkadaşım ,nasıl sindirecek nasıl aynı yatağı paylaşacaksınız .

Hayat sizin hayatınız bunlar benim düşüncelerim elbette.İster herşeyi sindirip bu evliliğe devam eder aldatılmayı da göze alırsınız.

Ya da herşeye son noktayı siz koyarsınız.Karar gene sizin.Ne diyim Allah yardımcınız olsun
dicekk pek fazla söz yokk vereliniortak

allah yardımcın olsun :delphin:

durumun gerçekten çok zor.önceden de bir boşanma yaşamışsın,çocuğun varmış zaten.şimdide bir çocuk ve bir boşanma daha.bu senin için çok zor olur.eğer başka bir sorununuz yoksa ayrılmayın diycem ama nasıl dayanacaksın.eşini al karşına bu durumu uzun uzun konuşun.sana sevgim azaldı de.bundan sonra herşey çok farklı olacak boşanmazsak de.bakalım ne diyecek beraber karar alın

Geçmiş olsun ablacım. Ben durumuna yorum yapacak büyüklükte ve olgunlukta görmüyorum kendimi ama sadece yanında olduğumu belirtmek için yazıyorum olumunekankayizsmile

belki yapmamıştır diyeceğim ama 1 yıl olmuş üyeliği kesin yapmıştır. bunu dışarıda arıyacağına evdeki karısı ile paylaşsaydı yuvası dağılmazdı köpek nefisli doyumsuz erkekler.

bunu senin eşin için değil tüm erkekler için söylüyorum

Back
X