• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanet

Hepinize çok teşekkür ederim, ben o kadar tepkisizim ki artık onun bu kadar Arsiz,hiç bir şey olmamış gibi yuzsuz olacağı aklımın ucundan bile gecmezdi.. Ben dayanamayıp ona bulduğumu söyledim verecek bir cevap bulamaz elime ayağıma kapanır affet der sandim :) ama o istifini bile bozmadı benden nasıl suphrleniyorsun hamilelik sana kafayı yedirmiş dedi ona ait olmayan bişeyin açıklamasını nasıl yaparmış yapamazmış...bebeğim dünyaya gelene kadar bisey yapmayı düşünmüyorum,icim öyle kin ve nefretle doldu ki bı haykırsam yer gök yıkılacak sanki, oğlum beni böyle susturan eskiden kızardim kocasına cocukları icin katlanan kadınlara büyük konuşmamak lazimmis, insan caresizse o kocanın karşısında susabiliyormus bile hatta göz yumanlara bile bisey diyemiyorum artık.... Tek derdim su an da oğlumu dünyaya getirmek sonra Allah bana bir yol gösterecek ayağa kalkıp eski gücümü kazanabilmem icin buna inanıyorum, benim yine hepinizin destegine ihtiyacım var 2 kelime yamanız bile kendimi güçlü hissettiriyor çok teşekkür ederim..

Canım hayatın en pis yüzüyle karşılaşmışsın, keşke hiç karşılaşmamış olsaydın.

Erkek yolunu bulur, herşeye bir kılıf uydurur,çünkü senin eşin ve eşin gibi türevler için hayatta tek gerçek var oda nasıl işine geliyorsa o şekilde yaşamak ve yaşantısı hakkında eşine söz hakkı tanımamak .

Ama senin yapacağın çok şey var ; öncelikle evladını sağ salim dünyaya getirmek, güçlü olmak ve kadercilik oynamamak ! sen güçlü ol ki sana bir göbek kordonuyla bağlı olan evladının bu dünyadaki en güçlü varlığı olan annesine sımsıkı sarılabilsin.

İhanet bir çok kadının kanayan yarası maalesef evdeki eşinin bütün istek ve arzularını görmezden gelip kendilerini bir aşüf...nin koynuna atabilecek kadar iradesiz oluşlarının temelinde zayıf karakterleri yok mudur bu tipteki insanlar için ? cevap belli aslında..

Lütfen dirayetli ol diyeceğim ama biliyorum ki nafile şuan için, belki zamanla küllenecektir bu taze olan yaran kimbilir, ağlama diyemem bir kadının en yumuşak yeridir sadıklık ilkesine eşi tarafından toz kondurulması..Seni yıpratmayacak şekilde ve evladını tehlikeye atmayacak şekilde ağla.. ama asla ona belli etme bu durumu !

O acizliğinin ona biçtiği kaderi yaşayacak ve elbette karşılığını bugün almasada yarın alacaktır, dua et bol bol Rabbine sığın..

Bana kalsa direk boşan derdim ama zaten bu ihtimali az önceki mesajınla belki bir süreliğine rafa kaldırdın ya da hiç bilemiyorum. Ama benim gidecek yerim,yuvam, ailem yok diyorsanız aile olmayı becerememiş eşinizi adam ederim de diyorsanız, bir şans daha vereceğim diyorsanız yolunuz açık olsun derim. belki de ben yanılırım siz çok mutlu olursunuz ilerleyen günlerde kimbilir..

bence artık bu noktadan sonra "boşanmıycam ama gözünü korkutıyım" çırpınmalarına hiç girişme. çünkü artık bu noktadan sonra gözünü mözünü korkutamazsın, adam prezervatifi şarabı ortada bırakacak kadar cüretkar, sana dayak atacak ya da evden kovacak kadar da tehlikeli. eşin düzelemeyecek kadar umutsuz bir vak.

gidecek yerin varsa doğuma bırak 1 ay kalmasını, 1 saat bile kalsa doğumu o evden başka bi yerde yapmaya çalış.
gidecek yerin yoksa son cümleyi dikkate alma ve ihanet kavgası çıkarmadan önündeki zor ayları huzurlu geçirmeye çalış. gerekirse ihaneti anlamazdan gel.
aslında boşanma davasıydı, kavga çıkartmaydı verilebilecek birçok tavsiye var ama fazla tahrik etmek istemiyorum bu konuda. çünkü benim de iran asıllı arkadaşlarım(erkek) var ve bana karşı son derece nazik olmalarına rağmen kendi sevgililerine ve karılarına karşı oldukça gaddar olduklarını bizzat kendi itiraflarından duydum. eşinin huyunu bilmiyorum açıkçası, evi terketsen ya da itiraz etsen sana ne tepki verir onu da bilmiyorum..

evliliğini koy bir kenara, bebeğinin ve senin can güvenliğin için, şu an aşk-ihanet acısı yaşayabilme lüksün yok.

soğukkanlılığınız belki annelik psikolojisindendir, bana çok uçta geldi. kendimi düşünüyorum, sanırım evi barkı yıkarım. ama dediğim gibi hamilelik sizi sakinleştirmiş olabilir.

muhtemelen aptal yerine koyulmayı kabul etmeyeceksiniz, eğer kendinizde bir ay daha dayanabilecek gücü görüyorsanız o evde kalın. görmüyorsanız kardeşinize bile gitseniz kabul eder zaten. Laale'nin dediği gibi, sonrasında siz çalışır annenize ve bebeğinize bakarsınız.

bu konularda net konuşamıyorum, bazı kadınlar aldatılsa bile şans veriyor. o yüzden kötüleyemiyorum durumu. yerinizde olsam doğuma kadar bir dostumda, ailemde vs kalıp; doğumdan sonra taşınırdım. delilleri atmayın. attıysanız da bundan sonra karşınıza çıkar, onları saklayın.

not:eğer pişman oldum der, özür diler, yalvarır, dil dökerse bir olasılık o evde durulabilir. bir şans verilebilir. ama pişkin davranıyorsa bir ay sonra kurtulun o insandan.

Son düzenleme:
canım o kadar üzüldüm ki bence hiç bekleme kurtul şu adamdan o senin bebeğinin babası olmayı hak etmiyor ne iğrenç adammış ya

Eğer bu durumu affedemezseniz gidecek yeriniz yok diye katlanmayın.Lütfen bunu yapmayın kendinize.En azından tedbir davası açın.

Yok affedecekseniz bunun için mutlaka ama mutlaka bir uzman desteği alın.

Bu tür durumlarda insan birşey diyemiyor.

Ayol evde bulunan prezervatifler ihanetin belgesi değil midir?
Ne yapsın kadın,ne zamana kadar saklasın o pislikleri?
Alsın annesini yerleşsin bir göz eve,annesi bebesine bakar,kendisi de çalışır.
Elindeki pis delillerle de açar davasını tazminat,nafaka neyse alır,kurar hayatını.

evet alsın kanıtı bı posete koysun... alamıyorsa da fotosunu ceksın ve fişin de fotorafını ceksın... tazmınat alsın annesıyle otusun...

Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın !
Ya ... Daha o doğmamış bebeğe yazık günah değil mi?
Nasıl bir eş bu?
Ay midem bulandı. Olayın iğrençliğinden başım döndü.
Nasıl çaktırmıcak olayı? Hangi kadın anlamaz onları görünce aldatıldığını?
Yemez ki adam.
Boşanmaktan başka tek çaren yok.
Evet prezervatifler için eşimle kullandık diyebilir?? Nasıl ispatlayacak onu?

ispatlayamaz ki... adlı tıp var... kendıs olay gecesı evde yok oldugunu da kanıtlarsa yuklu para alır tek celsede bosanır.. boyle bır adamla heralde yasamayı dusunmuyorsun konu sahıbı...

Back
X