Hepinize çok teşekkür ederim, ben o kadar tepkisizim ki artık onun bu kadar Arsiz,hiç bir şey olmamış gibi yuzsuz olacağı aklımın ucundan bile gecmezdi.. Ben dayanamayıp ona bulduğumu söyledim verecek bir cevap bulamaz elime ayağıma kapanır affet der sandim :) ama o istifini bile bozmadı benden nasıl suphrleniyorsun hamilelik sana kafayı yedirmiş dedi ona ait olmayan bişeyin açıklamasını nasıl yaparmış yapamazmış...bebeğim dünyaya gelene kadar bisey yapmayı düşünmüyorum,icim öyle kin ve nefretle doldu ki bı haykırsam yer gök yıkılacak sanki, oğlum beni böyle susturan eskiden kızardim kocasına cocukları icin katlanan kadınlara büyük konuşmamak lazimmis, insan caresizse o kocanın karşısında susabiliyormus bile hatta göz yumanlara bile bisey diyemiyorum artık.... Tek derdim su an da oğlumu dünyaya getirmek sonra Allah bana bir yol gösterecek ayağa kalkıp eski gücümü kazanabilmem icin buna inanıyorum, benim yine hepinizin destegine ihtiyacım var 2 kelime yamanız bile kendimi güçlü hissettiriyor çok teşekkür ederim..