Suan da sağlıklı düşünemiyorum ve onun için yardım almaya çalışıyorum belkide .Bana verdiği cevap bunlar geçmişte oldu biz seninle temmuzda yeni sayfa açtık geçmişi katma .tabi ben bunları bilmiyordum suan psikolojik tedavi alıyorum ilaç kullanıyorum çaresiz hissediyorum kendimi unutucam bitti diyorum çat arıyor bi yerden karşıma çıkıyorhala daha tamamen silmelimiyim diye soruyorsunuz ..Ya adamın size taktığı boynuzlar komşu ülkelerden görünür olmuş kendinize gelin biraz
yapmayın yazık gerçektende, değmeyen insanlar için sağlığınızdan oluyorsunuz.Takıntı haline getirmiş belliki siziSuan da sağlıklı düşünemiyorum ve onun için yardım almaya çalışıyorum belkide .Bana verdiği cevap bunlar geçmişte oldu biz seninle temmuzda yeni sayfa açtık geçmişi katma .tabi ben bunları bilmiyordum suan psikolojik tedavi alıyorum ilaç kullanıyorum çaresiz hissediyorum kendimi unutucam bitti diyorum çat arıyor bi yerden karşıma çıkıyor
ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti
Ne mutlu ediyor ne bırakıyor onu gerçekten unutim gerçekten öyle bir konusyor ki kendimi suçlu hissediyorum geçmişte oldu işte yeniden başladık biz gibi ama ben bunları bilmeden başladım.yapmayın yazık gerçektende, değmeyen insanlar için sağlığınızdan oluyorsunuz.Takıntı haline getirmiş belliki sizi
Benim için iyi olucak şey ne ?ne yapmalıyım inanin bilmiyorum şuanda geçmişte yapmış aramızda bir şeyler gecmezken ve son zamanlarda düzelmis belki de kendimi böyle kandiriyorumKendiniz için iyi birşeyler yapmanız için kaç senenizi harcamanız gerekiyor?
Inanmak istedim belkide kendimi kandirmak daha kolay geldi hala arkadaşları sen çok kıskancsin şüphecisin diyor ondan oldu gibisineBu ne çelişkidir yahu?
Bu cümleden sonra neden devam ettiniz defalarca yalan söylemesine ihanet etmesine rağmen.
Hala son kez konuşayım mı diyorsunuz şaşıyorum valla.
Sizce son bir kez Tüm içimi döküp ondan sonra silmem hata mi ?onca şeye rağmen ben suçlu oluyorum bunları öğrendiğim için geçmişi açmış geçmiş için silmiş olduğumu söylüyorHuylu huyundan vazgecmez zor kac defa yalan söylemıs aldatmıs.Sizin bu kadar şans vermenız yeniden baslamanız bıle hata.Kac defa karsınıza cıkarsa cıksın kendınız ıcın o ınsanı adam yerine bile koymamanız lazım.
Kızda beni bile bile devam etti kendisi zaten kesinlikle haklı değil biliyorum ama yine de son baristigimizdan beri bunlar olmadı geçmiş yüzünden yapıyorsun diyor ben onca şeye rağmen yine vicdan yapıyorum işteKerelerce aldatmış aynısını yine yapar karar senin. "Boşluktaydım" veyahut "seninle yapamadıklarımı yaptım" tarzı söylemler tasvip etmiyorum. Kızın ister başkalarıyla adı çıksın ister çıkmasın bu durum sevgilinizi haklı çıkarmaz.
Kesinlikle bende doğru bulmuyorum ihtiyaç kelimesini.Hemcimsim denen kişide emin olun tanisaniz ondan mideniz bulanır ben onca şeye rağmen hala oni anlamaya çalışıyorummideniz bulanmadı mı hala?
ne demek ihtiyacım için gittim?
aç mıymış, susuz muymuş?
neyin ihtiyacı bu?
bir hemcinsinize şu gözle bakan bir andavalı niye adam yerine koyuyorsunuz?
canınıza yazık.
Kızdan sana ne ki?Kızda beni bile bile devam etti kendisi zaten kesinlikle haklı değil biliyorum ama yine de son baristigimizdan beri bunlar olmadı geçmiş yüzünden yapıyorsun diyor ben onca şeye rağmen yine vicdan yapıyorum işte
Sizce son bir kez Tüm içimi döküp ondan sonra silmem hata mi ?onca şeye rağmen ben suçlu oluyorum bunları öğrendiğim için geçmişi açmış geçmiş için silmiş olduğumu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?