- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adamı hayatından tamamen çıkarıp yoluna bakmalısın..Anlatmaya nasıl başlıcagimi bilmiyorum gerçekten kendimi çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargilamadan kinamadan yorumlar yapın birilerinin fikrine ihtiyacım var .Geçen sene bu aylarda erkek arkadaşımın beni aldattigini öğrendim ve ayrilmistim ve 3 ay boyunca bana bir şekilde ulaşıp sürekli yalvarip pişman olduğunu dile getirdi ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti ve ben bir hata yapıp bu kızla buluştum aralarında bir şey geçmiş mi dinlemek için ve kız bana öpüşme dışında bir şey gecmediğini sadece bir kaç defa buluştuklarini onunda dışarda olduğunu söylemişti ve ben bir kaç ay sonra erkek arkadaşıma bir şans daha verdim ocak ayında tekrar barıştim degisicegine inandım pişman olduğuna inandım ve Şubat ayında sevgilim trafik kazası geçirdi 4 ay evde yatmak zorunda kaldı bu 4 ay içinde sürekli yanına gittim geldim her anlamda yardimci olmaya çalıştım sonra büyük bir ayrılık yaşadık onunda hataları vardı benimde nisan ayında ayrıldık temmuz ayında yine baristik ve yeni sayfa açıcaz bazı hatalarımizi artık yapmicaz diyorduk.Bu kızla ilgili sorduğum sorulara hep aramda hiçbir şey geçmedi evime gelmedi senle ayriyken konusmadim zaten 4 senelik ilişkim onun yüzünden mahvoldu adını anma diye cevaplar aldım her şey yolundaydi hatta eskisinden daha iyiydik ama sonra içimde kötü hisler olmaya başladı sordum yine aynı cevapları aldım ve sonra Öyle bir şey oldu ki bu beni aldattığı kızla konuşma imkanım oldu ve kızın sevgilim ayağını kirdiginda evine ziyarete geldiğini sevgiliminde haberi olduğunu öğrendim her ayrildigimizda ve kavgamizda bu kıza yazdığını ve bu kızla buluştuğunu senden başka kimse giremez dediği eve o kızında girdiğini ve o kızla beni aldattığı zaman aralarında ileri boyutta bit şey geçtiğini öğrendim ikiside ilişkiye girmedik lerini söylüyor ama o aşamaya kadar her şeyi yaşadıklarını biliyorum ikiside yalancı ve yalan söyledikleri yerler var emin olamıyorum .
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım
Ve ondan sonra kesinlikle iletişime gecmemeliyim dimiİçindekileri döküp anlatabılırsın (senin rahatlaman için) ama seni yeniden kandırmasına asla ızın verme.İhtiyaç olayının da anlayısla karsılanacak hiç bir masum tarafı yok.Kendını ispatla senı kolaylıkla kandıramayacağını zor bırı olduğunu, bu tarz iğrençliklere katlanamayacağını göstermelısın.
Kesinlikle bende doğru bulmuyorum ihtiyaç kelimesini.Hemcimsim denen kişide emin olun tanisaniz ondan mideniz bulanır ben onca şeye rağmen hala oni anlamaya çalışıyorum
sen bizden fikir istemiyorsun.. barışacaksın devam edeceksin destek bekliyorsun..Ne mutlu ediyor ne bırakıyor onu gerçekten unutim gerçekten öyle bir konusyor ki kendimi suçlu hissediyorum geçmişte oldu işte yeniden başladık biz gibi ama ben bunları bilmeden başladım.
Arkadaşları ve kendisi öyle bir konusyor ki sanki gidip bunu yapmasa ölucekti bir yeri eksiklicekti ve böyle düşünen o kadar erkek varki ne bilim bir süre sonra acaba bu kadar mı gerek duyuyor demeye başladım ama haklısınız benim kendi hayatıma bakmam lazım belkide alışkanlık benim için o kadar zaman geçirdik beraber o kadar şey yasadik belki de bundan vazgecemiyorum bir başkasıyla gormemek için belki debu adamı hayatından tamamen çıkarıp yoluna bakmalısın..
zira; en başta seninle yaşayamadıklarımızı başka kadınlarla yaptım demesi tam bi facia.
ne olucaktı siz evlenince biliyo musun? hamile kaldığında ya da doğum yaptığında "seninle yapamıyoruz başka kadına gittim" diye bi açıklama yapıcaktı ?
mide bulandırıcı...
ayrıca yorumlara devam etmedim neler konuşuldu bilmiyorum ama ; senin de onunla aranda bişeyler geçmiş bu konuda kendini ona mecbur hissedip de barışmayı düşünme sakın.. bi tek o yok hayatta.. gerçekten sadık olabilicek biri çıkıcaktır karşına emin ol..
şimdi kendini üzmeyi, diğer kızla kıyaslamayı bırak ve yoluna bak...
Ben sadece kendimi saçma sapan düşüncelerden kurtarmak için sizden akıl almaya çalışıyorum kendimi suçlamaktan vazgeçmek kendime gelmek içinsen bizden fikir istemiyorsun.. barışacaksın devam edeceksin destek bekliyorsun..
hiç kendimi yormayacağım herkes hak ettiğini yaşar.. sen de inanmaya şanslar vermeye devam et.. daha çoookk ilaç firmalarını ve psikologları zengin edersin..
bi de evlen tam olsun.. düğününe gelir iki de göbek atarız..
Ne yaparsam yapim kesinlikle değişmez dimi ?Yeniden şans verdiğinde; kaldığın yerden değil kandığın yerden devam edersin... Klişe bi sözdür ama doğrudur.. Hayatından tamamen çıkarmalısın onu.. Son söz, son konuşma olmamalı.. BİTTİ deyip hiç bir şekilde iletişime geçmemelisin.. Bunu kendi iyiliğin için yap lütfen...
Arkadaşları da iğrenç kendisi de iğrenç!!!!Arkadaşları ve kendisi öyle bir konusyor ki sanki gidip bunu yapmasa ölucekti bir yeri eksiklicekti ve böyle düşünen o kadar erkek varki ne bilim bir süre sonra acaba bu kadar mı gerek duyuyor demeye başladım ama haklısınız benim kendi hayatıma bakmam lazım belkide alışkanlık benim için o kadar zaman geçirdik beraber o kadar şey yasadik belki de bundan vazgecemiyorum bir başkasıyla gormemek için belki de
Arkadaşları ve kendisi öyle bir konusyor ki sanki gidip bunu yapmasa ölucekti bir yeri eksiklicekti ve böyle düşünen o kadar erkek varki ne bilim bir süre sonra acaba bu kadar mı gerek duyuyor demeye başladım ama haklısınız benim kendi hayatıma bakmam lazım belkide alışkanlık benim için o kadar zaman geçirdik beraber o kadar şey yasadik belki de bundan vazgecemiyorum bir başkasıyla gormemek için belki de
Eski konunda da böyle "di mi,di mi???" diyerek görüşmeye devam ettiydin hatırladım ben.Ne yaparsam yapim kesinlikle değişmez dimi ?
Ben yaşadığım da bunların hiçbirini bilmiyordum bambaşka şeyler bambaşka yalanlar biliyordum öğrendiğim andan beri ondan çok kendimden nefret ediyorumArkadaşları da iğrenç kendisi de iğrenç!!!!
Neden muhatap oluyorsun bu insanlarla?
Ayyy ben tek kelime bile duymaya tahammül edemezdim.
Bir de üstüne sen onunla görüştün di mi?
Yanlış anlamadıysam beraber de olmuşsun.
Hiç mi değeri yok yüreğinin,bedeninin,dudaklarının,ellerinin?
canım benim seni anlıyorum, inan bana...Arkadaşları ve kendisi öyle bir konusyor ki sanki gidip bunu yapmasa ölucekti bir yeri eksiklicekti ve böyle düşünen o kadar erkek varki ne bilim bir süre sonra acaba bu kadar mı gerek duyuyor demeye başladım ama haklısınız benim kendi hayatıma bakmam lazım belkide alışkanlık benim için o kadar zaman geçirdik beraber o kadar şey yasadik belki de bundan vazgecemiyorum bir başkasıyla gormemek için belki de
Ne yaparsam yapim kesinlikle değişmez dimi ?
canım benim seni anlıyorum, inan bana...
benim lisede mahalleden bi sevgilim olmuştu ama böyle filmlerde olur ya mahalle aşkı dillere destan hakkaten öyleydi. herkes X kişisi spring'i ne çok seviyo der sanıyodum ben meğersem boynuzlard yüzünden kapılardan sığamıyomuşum
annemler istemezdi ipsiz sapsız serserinin tekiydi,
ben tabi açmamış gonca,
mahallede yatmadığı kız kalmamıştı her seferinde sana dokunamam ben ama erkeğim ihtiyaçlarım var onlar kullanıp atmalık kız sen evleniceğim kızsın derdi ben de saf saf yerdim affederdim falan.. ayrıldık sonra.. e nolucaktı..
şimdi bakıyorum da, öyle bi dünya yok hakikaten ya..
birileriyle yatmazlarsa ölmüyo bu adamlar...
cidden ölmüyolar yani..
mesele iradeye hakim olmaktan geçiyor.
ve tabi "adam" olmaktan...
bi kere de benim için vur kardeşsevişmediği için ölen kimseyi duymadık henüz.
bir daha ihtiyaç diyenin ağzına kürekle vuracağım, ahdım olsun.
En acisida bunlar 5 ay önce oldu 5 ay önce yeni sayfa açtık geçmiş gitmiş bunlar demesi o kızla da yaşadın diyince ee demesi ne bilim beni anlamanıza sevindim teşekkür ederimcanım benim seni anlıyorum, inan bana...
benim lisede mahalleden bi sevgilim olmuştu ama böyle filmlerde olur ya mahalle aşkı dillere destan hakkaten öyleydi. herkes X kişisi spring'i ne çok seviyo der sanıyodum ben meğersem boynuzlard yüzünden kapılardan sığamıyomuşum
annemler istemezdi ipsiz sapsız serserinin tekiydi,
ben tabi açmamış gonca,
mahallede yatmadığı kız kalmamıştı her seferinde sana dokunamam ben ama erkeğim ihtiyaçlarım var onlar kullanıp atmalık kız sen evleniceğim kızsın derdi ben de saf saf yerdim affederdim falan.. ayrıldık sonra.. e nolucaktı..
şimdi bakıyorum da, öyle bi dünya yok hakikaten ya..
birileriyle yatmazlarsa ölmüyo bu adamlar...
cidden ölmüyolar yani..
mesele iradeye hakim olmaktan geçiyor.
ve tabi "adam" olmaktan...
Onlarda nasıl bir düşünce var anlayamıyorumsevişmediği için ölen kimseyi duymadık henüz.
bir daha ihtiyaç diyenin ağzına kürekle vuracağım, ahdım olsun.