Ihanet

Asla değişmez.. Geçmiş deyip, hata deyip üstünü örtmeye çalışma.. Bi insanın karakteri asla değişmez.. Sevdiğin için değişir mi acaba diyorsun, anlıyorum ama değişmiyorlar malesef.. Kendini üzmeye devam etme.. Çıkar hayatından onu.. Canın yanacak, üzüleceksin, ağlayacaksın.. Ama bir süre sonra zamanına ve kendine yazık ettiğini anlayacaksın.. Aklına geldiğinde yalanlarını düşün, sana yaptıklarını düşün.. Bi zaman gelecek ve sen ondan nefret bile etmiyor olacaksın..
Haklısınız bende üzülmekten acı çekmekten ozlemekten korkuyorum ama onunla daha çok üzülüyorum hep değişir umuduyla yaklastim ama yalancı ne yazık ki

En acisida bunlar 5 ay önce oldu 5 ay önce yeni sayfa açtık geçmiş gitmiş bunlar demesi o kızla da yaşadın diyince ee demesi ne bilim beni anlamanıza sevindim teşekkür ederim
pişkin bi de "eee" demiş.
"AĞZINA KÜREKLE" vuraydın :KK76:
şaka bi yana, valla uzak dur ya.
cidden..
sana 'daha önce de bi konu açtın ama barıştın' diyenleri şaşırt yani...

Arkadaşları ve kendisi öyle bir konusyor ki sanki gidip bunu yapmasa ölucekti bir yeri eksiklicekti ve böyle düşünen o kadar erkek varki ne bilim bir süre sonra acaba bu kadar mı gerek duyuyor demeye başladım ama haklısınız benim kendi hayatıma bakmam lazım belkide alışkanlık benim için o kadar zaman geçirdik beraber o kadar şey yasadik belki de bundan vazgecemiyorum bir başkasıyla gormemek için belki de
Kusura bakma da senin gibi safı bulmuşlar hala kandırma derdindeler.Sen gerçek anlamda rest çek ve sakın arkana bakma sakın. Çok acı çekersin yoksa

Yapacağınız şey belli aslında.. Ama siz halen seviyorsunuz anladığım kadarıyla.Sevmeye devam ettiğiniz sürece karşınıza biri dahi çıksa onu gormezsiniz. Bu kısır döngü gibi devam eder. Kendinizi toparlayın.Duygusal değil mantıklı düşünün..Birlikte olmuş olabilirsiniz bu hiçbirşeyi değiştirmez. Sizi siz olduğunuz için sevecek biri illaki cikacaktir. Ama öncelikle ondan kurtulmaya çalışın.

Anlatmaya nasıl başlıcagimi bilmiyorum gerçekten kendimi çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargilamadan kinamadan yorumlar yapın birilerinin fikrine ihtiyacım var .Geçen sene bu aylarda erkek arkadaşımın beni aldattigini öğrendim ve ayrilmistim ve 3 ay boyunca bana bir şekilde ulaşıp sürekli yalvarip pişman olduğunu dile getirdi ihtiyaçları için gittiğini ve sonra pişman olduğunu aralarında bir şey gecmediğini söylemişti ve ben bir hata yapıp bu kızla buluştum aralarında bir şey geçmiş mi dinlemek için ve kız bana öpüşme dışında bir şey gecmediğini sadece bir kaç defa buluştuklarini onunda dışarda olduğunu söylemişti ve ben bir kaç ay sonra erkek arkadaşıma bir şans daha verdim ocak ayında tekrar barıştim degisicegine inandım pişman olduğuna inandım ve Şubat ayında sevgilim trafik kazası geçirdi 4 ay evde yatmak zorunda kaldı bu 4 ay içinde sürekli yanına gittim geldim her anlamda yardimci olmaya çalıştım sonra büyük bir ayrılık yaşadık onunda hataları vardı benimde nisan ayında ayrıldık temmuz ayında yine baristik ve yeni sayfa açıcaz bazı hatalarımizi artık yapmicaz diyorduk.Bu kızla ilgili sorduğum sorulara hep aramda hiçbir şey geçmedi evime gelmedi senle ayriyken konusmadim zaten 4 senelik ilişkim onun yüzünden mahvoldu adını anma diye cevaplar aldım her şey yolundaydi hatta eskisinden daha iyiydik ama sonra içimde kötü hisler olmaya başladı sordum yine aynı cevapları aldım ve sonra Öyle bir şey oldu ki bu beni aldattığı kızla konuşma imkanım oldu ve kızın sevgilim ayağını kirdiginda evine ziyarete geldiğini sevgiliminde haberi olduğunu öğrendim her ayrildigimizda ve kavgamizda bu kıza yazdığını ve bu kızla buluştuğunu senden başka kimse giremez dediği eve o kızında girdiğini ve o kızla beni aldattığı zaman aralarında ileri boyutta bit şey geçtiğini öğrendim ikiside ilişkiye girmedik lerini söylüyor ama o aşamaya kadar her şeyi yaşadıklarını biliyorum ikiside yalancı ve yalan söyledikleri yerler var emin olamıyorum .
Sadece emin olduğum şey temmuzda baristigimizdan sonra kıza ne yazmış ne de başka bir şey yapmış ve kızda mahallede adı çıkmış herkes tarafından bilinen adı çıkmış biri kızda yalancı o da ve ben bunları bilmezken onunla birlikte oldum belki yanlış bir şey yaptım ama yaptım 5 senedir hayatımda olduğu için onunda benden başkasına dokunmadigini düşünüyordum ve o da olmadığına dair yeminler ediyordu bunlar ortaya çıkınca başta ınkar etti sonra sen o zamanlar baskaydin aramızda bunlar geçmiyordu bende cinsel ihtiyaç duyuyordum seninle yaşadıktan sonra hiçbir kıza yer vermedim dedi ama ettiği boş yere yeminler yalanlar sözler ki ben kızla buluşmadan önce gecen sene bu kızla buluşup bu olanları bana söylememesi için tembihlemis. 5 sene olmuştu ayrıldım bitirdim içimde kalmasin diye defalarca buluştum her şeyi yüzüne vurdum ama yine karşıma çıkıyor konuşuyor arıyor bir şeyler oluyor ne yapmalıyım bu kızda aynı mahallede kendimi eksik hissediyorum sanki onunla yaşadıktan sonra benimle yaşadıkları onu özlmesine sebep olmuş ondan ayrı TAD almış gibi hissediyorum ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum som kez buluşup her şeyi konuşup öyle mi tamamen silmeliyim ne yapmalıyım

Sakın ayrılma olur mu ... Ben sana pek çok konunda yazdım . Kusura bakma konu sahibi sana hiç üzülmüyorum . Hala tamamen silmeliyim diyorsun .Silmek istesen şu an zaten silmiştin
.

Haklısınız bende üzülmekten acı çekmekten ozlemekten korkuyorum ama onunla daha çok üzülüyorum hep değişir umuduyla yaklastim ama yalancı ne yazık ki

Acını yaşa korkma.. Üzül, ağla.. İlk başlarda zor evet kabul ediyorum.. Zamanla azalacak ama.. Aldatmanın geçmişi yoktur.. Aldattıysan aldatmışsındır.. Dünü de aynı, 6 ay önceside..

Biz ne desek bos arkadas:KK14:sen laftan sozden anlamicaksin,yinede son kez bulusayim,son konusmami yapayim diyeceksin:KK59:sonra yine yelkenler foraa hoop kandiracak yine:KK45:alsana yine sil bastan!yolun acik ola arkadas:KK55:

Ve ondan sonra kesinlikle iletişime gecmemeliyim dimi

kesinlikle aşkından ölsen aklından cıkmasa bile kendi kendine ben güçlü biriyim onun gibi biriyle asla ısım olmamalı karsıma ilerde çok sevdiğim birisi çıkacak terbiyelı ahlaklı birisi cıkacak diye telkinlerde bulun.

ben olsam numaramı değiştirir tek kelime etmesine dahi izin vermem ama sizde hala ondan gelecek bir tatlı söz bekliyorsunuz o kadar yalan atmış yine atar ve yine başa dönersiniz bence hayatı zindan etmeyin kendinize bu insan ilerde de aynı olur vazgecmez bence sevgi ne bilmiyor beyni iki bacak arasında çalışan bir erkek belli ki

ayrıca seviyor olabilirsiniz, aşkınızdan ölebilirsiniz vs vs
bir kere ölürsünüz biter
bu tıpkı can çekimeye benziyor, ne sağlamsınız ne ölü.
cesaretli olun biraz ve şuna inanın bu ilişki bugün bitmezse yarın bitecek.

Biz ne desek bos arkadas:KK14:sen laftan sozden anlamicaksin,yinede son kez bulusayim,son konusmami yapayim diyeceksin:KK59:sonra yine yelkenler foraa hoop kandiracak yine:KK45:alsana yine sil bastan!yolun acik ola arkadas:KK55:

son konuşmanın anlamı "azıcık daha yalvarsın, inandırsın beni, affedeyim"
normalde suratını görmek istemez insan.

Ben burada en çok ihtiyaç giderme olayına takıldım. Böyle bir cümle kabul edilebilir değil. Duygusal boşlukta olursun alarım bir nebze ama ihtiyaç giderme nedir yaaa???
Eğer durum buysa ilerde ne olacak sanki? Karımla aram bozuk ihtiyaç gidereyim, karım hamile ihtiyaç gidereyim, karımla eskisi gibi cinselliğimiz kalmadı ihtiyaç gidereyim...................
Sinek mideyi bulandırmış birkere... Boynuzşarın sayısı belli değil.. Kaç uzaklaşşş...

vala son kez oturup konuşayımlar fln hepsi hikaye belli bir şans daha vermeye çalışıyorsunuz saçmalamayın Allah aşkına kendinize gelin ikinizden de alacağını alıp gidiyor acıkınca geliyor siz de yem oluyorsunuz sonra ah vah bu kadar basit olmayın ya

Yariya kadar okudum sinirlendim

Adam senk aldatiyor
Kizla öpüsüyor , sen affediyosun
Ama eve girmesi sorun oluyor ne mide var ücünüzde yahu

Back
X