- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Haklısın sanıyorum. Peki ne yapmalıyım.. Öyle güzel hayaller kuruyorduk ki, bir süre sonra bırak hayalleri kurmayı, onları cümle içinde kullanamaz olmuştuk. Bir süredir ilişkileri varmış, anlamalıydım. Doğrusu hissetmiştim. Sevgilim 28 yaşında. Anlıyor musun? O kız henüz 18 yaşında.. Benim elimi tutup, yüzünü göğsüne yatırıp "yanında huzur bulduğum tek insansın" diyordu.Kız da eski sevgilin de normal değil. Kız her ne kadar kendisini sevdiğini sansa da (bırak öyle düşünsün) sevgilinden ayrılman senin için en hayırlısı olmuş. Kendisini Zafer kazanmış hissetmesi seni üzmesin. Onlar tencere kapak gibilermiş baksana.. Hem daha yaşlar da küçük üçünüz de nelerle karşılaşacaksınız bu hiçbir şey.. Temennim allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ama ben sadece emin olmak istedim. Haklısın belki "daha ne kadar emin olabilirsin, zaten çıplak birçok fotoğrafı şifreli dosyasında ismine kayıtlıymış" diyeceksin. Ama insan seviyor işte, emin olmak istiyor..Kızı aramakla hata etmişsin ..O fotoğrafları gördüğün anda terkedecektin.
Hiç üzülme ..Layığını bulmuş ..Ama ben sadece emin olmak istedim. Haklısın belki "daha ne kadar emin olabilirsin, zaten çıplak birçok fotoğrafı şifreli dosyasında ismine kayıtlıymış" diyeceksin. Ama insan seviyor işte, emin olmak istiyor..
Evet, sanıyorum karaktersiz biri.. Ben telefonu pek kullanan biri değilim doğrusu, bu yüzden onu çok sık arayıp, fazla mesaj atıp bunaltan bir karakterim de yok. Ama son günlerde konuşmalarımız birkaç cümleye dökülmüştü, onlar da hep "iş" adı altındaydı. Anlamalıydım. Ben aptalın biriyimKaraktersizin tekiymiş fotoğrafı gördüğün an terketseydin keşke diğer kızı aramadan hiç..
O diğer kızın da kafasında var biraz galiba 20 yaşındaki kıza evde kalmış demiş.
Ne manyaklar var yahu..
Sanıyorum..Hiç üzülme ..Layığını bulmuş ..
Kız o kadar özgüvenli ki, bana " ah Can'ım siz 2. Şahıslar... Gibi konuşuyor. Savaşacak oldum, değmez dedim. Değmez ne ona ne de karaktersiz olan yanımda Ada'm diye dolaştırdığım kişiyeValla fena mıyım fenayım belki ama ben olsam çocukla bir süre daha devam eder kıza aşk dolu hallerimizle nispet yapmadan bu işi bitirmezdim. Adamı da pat diye dehlerdim ardından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?