İHANET..

Tamam bikinili falan fotoğrafları şifreli dosyada gördünüz de numarasını nasıl buldunuz ve o kadar vakti nasıl buldunuz hem onlara bakacak hem de numarayı alacak kadar. Bu arada sevgiliniz neredeydi?

Ayrıca hemen size o benim yakamı bırakmıyor deyince ona inanıp kıza tekrar mesaj atıp sen asılıyormuşsun hadsiz demek nedir ki inanmaya hazırmışsınız resmen. Sonuçta ne alaka o fotoğraflar. Daha çok küçüksün bence öyle herkese gözü kapalı güvenme ve askıya al bu gönül işlerini.

Kız o kadar özgüvenli ki, bana " ah Can'ım siz 2. Şahıslar... Gibi konuşuyor. Savaşacak oldum, değmez dedim. Değmez ne ona ne de karaktersiz olan yanımda Ada'm diye dolaştırdığım kişiye

Böyle birinin canı en çok kendisi yerine başkası tercih edildiğinde yanar işte. O lafları boy boy yedirirdim ona. Biz de 18 yaşında olduk ama hiç bu derecede hadsizlik yapmadık, toyluğuna falan da veremem hiç.

Canim cok acitir evet ama sakin bu ihanetten kendini sorumlu tutma.Ne guzel kadinlar var,aldatiliyor.Doyumsuz ve insafsiz birine catmissin malesef .Bence daha fazla onlarla yuz goz olup moralini bozma.O cocuk onu da aldatir.Sen kabullenme de onlar ne halleri varsa gorsunler.Biri cikar unutursun.Evlenirsin.Cocugun olur.Hatirlayinca guler gecersin.Hep boyle aci cekmezsin,merak etme.

Evet. Evet kesinlikle öyle.. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Madem aldattın, demek ki bende eksik birşeyler gördün, yetememedim demek. O halde git, işimi zorlaştırma öyle değil mi.. Bundan bir kaç hafta önce markette alışveriş yapıyorduk, ona bir anda durup dedim ki, "eğer bir gün birinden etkilenirsen bunu ilk önce bana söyle, olabilir insanız" dedim. Gururumu da ayaklar altına aldım söyledim. Sonuçta insanız.. "Sakın bana ihanet etme" dedim.. Bu kadar açık konuşmuşken ben, neyin mücadelesini veriyorsun ki sen?

Kesinlikle öyle.. Yetişme tarzı diyeceğim ama sanırım heniz yetişememiş insan olmaya

Umuyorum.. Her yerde anım var onunla ilgili görmezden Nasıl gelirim bilmiyorum. Alışkanlıkta girince işin içine, unutkanlık biraz daha zorlaşıyor işte..

Bir yeri kaçırdım sanırım, fotoğrafları gördün. Numarayı nasıl aldın?
Telefonu elimdeydi. Fotoğraflar şifreli dosyasındaydı, dosya adı kızın ismi. Rehberine girdiğimde o isme ait bir kişi çıktı. Aldım. Whatsaptan baktım oydu. Aradım..

Kız aradan çekilse seni aldatan adamla devam edecektin yani... Bravo, aferin, alkış...
Böyle rezil edin kendinizi.

Doğrusu bunları yapacak kadar hızlı vaktim oldu. Erkek arkadaşım lavabodayken aldım. Şansıma kalem kağıt hep elimin altındadır..
Ben sadece emin olmak istedim. Eğer kıza böyle bir mesaj atarsam ve eğer ilişkileri varsa kız hemen inkar edecekti öyle değil mi? Bana somut örnekler lazım, ya da kendimi kandırıyorum haklısın..

Kız aradan çekilse seni aldatan adamla devam edecektin yani... Bravo, aferin, alkış...
Böyle rezil edin kendinizi.
Hayır, elbette devam etmeyecektim. Sadece gerçeği öğrenmesini istedim. Onun yanında " bak beni anlamalısın, umarım sende böyle bir duruma düşmezsin ama şuan bana yardımcı olmalısın" dedim. Bilemiyorum, belki onun yerinde olsam giderdim. Belki de sinirimi atamadığından o denli bir mesaj atmışmışımdır

Çok saçma insanlarmış cnm ya bence üzüleceğine kurtuldum diye sevin.

Çok saçma, bulunduğum durum dahil çok saçma.. Sanırım kurtuldum diye sevinmek için önümde kısa bir depresyon Zaman'ı olacak
İlla üzüleceksin cnm sonuçta kandırılmak her insanın gururunu kırar ama bu üzüntüyü yaşarken bile ileride bunu yaşasaydım daha korkunç sonuçlar olabilirdi diye düşün. Aileler tanışmış hatta evlenmiş olduğunuzu düşünsene çok daha zor olurdu. Böyle olması gayet iyi olmuş en başta gördün yüzünü

yas ilerledikce hayattaki tek derdin bu olmadigini goreceksin inan... evli degilsin, cocugun yok... burada her gun bir cok kadin evli oldugu, cocuklarinin babasi olan kisinin kendisine ihanet ettigini ogrenip sok oluyor. sen 6 aydir birlikteymissin erkek arkadasinla. bu kadinlar 5 yil, 10 yil ayni yastiga bas koyduklari kisiden boyle bir darbe aliyorlar. cok gencsin, hic uzulme, onune bak ve iyi ki gercek yuzu ortaya cikmis diye sukret. Allah hep iyilerle karsilastirsin bundan sonra...

Doğru, durum ne kadar kötü olursa olsun, daha kötüsü da olabilirdi. Kendimi toparlamalıyım. Bana çok yardımcı oldunuz, yanımda oldunuz, hepinize ayrı ayrı minnettarlığımı sunuyorum

Seni duyan da 40 yillik kocasindan bahsediyor sanir. Bu yasta birine bu kadar anlam yuklemek, hayatinin merkezine koymak sonra da yasanan olumsuzluklar karsisinda dunyasi basina yikilmak dogru degil. Daha gencsin. Arkadasliklarin, flortleri olacak. Kimi aldatacak kimi seni sevmeyecek vs. Bunlar yasanacak. Onemli olan senin guclu olman. Bir insana baglanip hayatini etkilemesine izin vermemen.

Umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…