Kızlar merhaba;
Daha önce çok sık yazılarınızı okuyordum. Gerçekten ilgi çekici muhabbetleriniz var. Ben henüz yeni dahil oluyorum ailenize..
Sizden bana yardım etmenizi, en azından yanımda olmanızı, beni anlamanızı istiyorum, umuyorum..
Kızlar benim 6 ay kadar süren, tanıştığım ilk andan beni mükemmel diyebileceğim (en azından 2-3 ayı harikulade) diyebileceğim bir ilişkim oldu. Henüz 20 yaşındayım. Öyle ki, hayatımda gerçekten bu denli özel hissettirmemişti kimse bana kendimi, öyle güzel tutuyordu ki elimi, gözlerimi kapatsam, uçurumun bir ucundan diğerine bir ip üzerinde gidebilecek kadar güveniyordum..
Dün beni aldattığını öğrendim. Doğrusu beni anlarsınız, kadın hisleri. Telefonuna baktım, bir dosyası vardı, normalde hiç girip bakmazdım, dün baktım. 18 yaşındaki bir kızın bikinili birçok fotoğrafını gördüm. Bir insan, neden şifreli dosyasına bir kadın fotoğraflarını hatta birçok kadın özellikle çıplak fotoğraflarını bulundursun ki..
Öyle çok yandı ki içim, ben ilk defa aldatıldım. Bir hızla kadının numarasını aldım. Amacın onu arayıp gerçeği öğrenmekti. Sevgilime "bu ne?" Diye hesap sorsam nasılsa bir kulp bulacaktı öyle değil mi? "-ah, evet seni bununla aldattım" demeyecek ya.. Kızı aradım, bana bir süredir sevgili olduklarını ve 18 yaşında olduğunu söyledi. Ona, "bak ben de bir bayanım, beni anlarsın, yardımcı ol. Ben Kaan ile 6 aydır birlikteyim, Nasıl olur böyle birşey" dediğimde, bana " demek o kadar iyi tanıyamamışsınız birbirinizi, seni sevmemiş demek" dedi böyle ağzını gevşete gevşete. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm. Sonra erkek arkadaşımı aradım, bana "onun bana ilgisi vardı sadece" dedi. Fotoğraflar bilmem ne bu konulara girmedim bile. Kıza mesaj attım, "sadece senin ilgin varmış, hadsizlik yapma. Gerçeği öğrendin gideceksin" dedim. Kızın bana attığı mesaj şu: " ah Can'ım, benim sevgilim seni böyle mi avutmuş. Siz 2. Şahıslar hep böyle olursunuz, senin gibi ucuz insanla işim olmaz, evde kalmış kız kurusu" okudum. Okudum. Okudum. Her göz yaşım da bir daha vuruldum. 2 gündür perişan haldeyim. İnanın halim kalmadı. Lütfen bana birşeyler söyleyin, yardımcı olun. Sevdiğim Ada'm hala inkar peşinde, inanmıyorum ona, bitirdim ilişkimi, lütfen kızlar, birşeyler söyleyin.. Kızın fotoğrafına baktım, 18 yaşında Allah bağışlasın güzel bir kız, manken gibi, fiziği güzel saç ları uzun.. Sarışın.. Ama ben de çirkin, ilgisiz ve kaba biri değilim ki? Ne veremedim diye düşüyorum bulamıyorum sorumun cevabını. Ne eksikti.. Bilemiyorum, hata yapmaktan korkuyorum. Size güveniyorum. Lütfen birşeyler söyleyin..