ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim

e söyle o zaman, belkide boşanmak işine gelir neticede çalışan bi bayan ve oldukçada cüretkar senin anlattığına göre

eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim

söylşeyin o zaman o kadın eşinizin evli olduğunu umursuyormu bu kadar araştırdığına göre belki hamile olduğunuzu bile biliyordur, birde nasıl ispatlıycaksın ki

canını acıtmak istemem ama eşin yüz vermese kadın aramaz eşin kolayca sıyrılmış işin içinden kadına da cesaret vermese kadın ortaya çıkmasından korkar aramazdı eşini. sen emin misin bunların hala görüşmediğine ?

Kesin öyledir..
Eşin kedi gibi durduğu halde milletin karısı onca kişinin içinde bi tek senin eşini bulmuştur..
Telefonunu kendi vermemiş, işyerinden araştırıp bulmuşlardır..
O senin yakaladığın görüşmeleri de sadece meslek icabıdır..
Bu yüzden senin için tamamen rahat olsa da bir sonra ki aramada çıkar kadını paylarsın..

Ara kadınla konuş bakalım, onun hikayesi neymiş.
Olayı eşinden dinlemişsin.
Atladığı ayrıntılar olmadığını nereden biliyorsun.
Aradan bu kadar zaman geçmiş, tek gecelik bir kaçamaktan sonra genelde kadınlar değil,
erkekler devam ettirir bağlantıyı.
Ben olsam arar kadını konuşurum.
Eğer durum eşinizin dediği gibiyse kadını tehdit edin eşine söylerim diye.

olay karışık eşim suçsuz demiyorum o da bende ödedik bedelini tam unuttuk diyoruz pat kadın yine çıkıyor ama sonraki olaylarda eşim suçsuzdu. Tüm şifrelerini biliyorum telefonu sürekli ortada hiç bir şekilde şüphelenmiyorum

sen kadının koasına söylersen korkup bir daha sizi rahatsız etmeyeceğini düşünüyorsun ama adam öğrenip karısını boşadıktan sonra artık karşında evli değil bekar bir tehlike olacak bir de böyle düşün istersen.

kadının kocasına söylemene gerek yok, eşin hele bassın küfürü benden uzak dur olmadı savcılığa giderim desin gözünü korkutsun bakalım arıyor mu bir daha ? ama eşin bunları yapmayacaksa sen naparsan yap bu kadını çıkaramazsın hayatınızdan eşinin çıkarması lazım

bu arada sakın ama sakın kadının eşinle konuşma .çünkü kadın dediğine göre özgüveni tam bir tip boşanır bu sefer eşine daha çok musallat olur baştan çıkarır eşinde seni boşar onu alır ben sana söyleyeyim .yani uyanıklık yapıp onu yuvasını yıkayım dersen kendikininki yıkılabillir .sen zaten asla boşanmazsın adam istemezse o yüzden bence görmezden gel yoksa senin canın yanar benden söylemesi .

kusura bakmayın yazmak konuşmaktan zor oluyor. Eşim ihanet etti 6 ay sonra itiraf etti.afettim evlendik kadını sildi.hamileyken kadın aramış eşim açtıktan sonra mecbur kalmış konuşmuş eşimin branşıyla ilgili birşeymis yani duygusal değil.yine kavga ettik eşim tövbe etti bir daha asla ne internette ne telefonda hiçbir şekilde bağlantısı olmadi.ama kadın yine aradı ben çıktım uzak dur dedim. Yani kadın vazgeçmemiş evli çocuğu var ama hala huzurumuzu kaçırıyor. Bende eşine söylemeye niyetlendim ama bebeği olduğunu öğrendim. Eğer söylersem boşanırsa bebeğine yazık. Ama bi yandan da içim içimi yiyor ben acı çekerken onun yaptıklarının kâr kalması

Evlilerin ihanet etmek için evlileri seçiyor olması midemi bulandırıyor..
Madem aldatacaksın be kadın,git bir bekar bul..
Başka bir kadının canını yakmaya,evinin ortasına bomba atmaya ne gerek var.. Yazık değil mi..
He ama sebebi belli; o da evli olduğu için,boşan benimle evlen diyemez,baskı yapamaz vs vs. çünkü iki taraf da suçlu..

Bence kadını aramayın. bence mesaj atın ve diyin ki; derhal tel no'nu değiştir sana 1 gün süre tanıyorum ve kocama bir kere daha ulaştığını anlarsam,benim evimin içindeki yangının aynısından,senin evinin içinde de çıkar..

Ve her zaman arkanızı kollayın.. Çünkü iradesi zayıf bir ırktan bahsediyoruz..

kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz

ee sizin eşiniz ceza ödememiş ki hatta ödül gibi evlenmişsiniz
neden bi tek kadın ceza çekiyor

ben olsam yerinde kadının ailesine bulaşmam en azından şimdi sadece kadını suçluyorsun
ama olaylar büyüyünce duymak istemediğin şeyleri duyabilirsin

o yüzden kadın bi daha ararsa kocan yanında konuşsun bak bakalım konuşmasına
kocan resti çekerse bi insan ne kadar yüzsüz olursa olsun cesaret edemez bi daha aramaya
sizde rahat edersiniz :34:

kadının eşi ile konuşmak olayı çözmez bence aksine daha da çirkinleştirebilir..eşiniz zaten istemiyorsa kadını kendinden rahtalıkla uzaklaştırabilir..kaygılarınızı ya da şüphelerinizi önce eşinizle paylaşın..bebek bekliyorsunuz..makul ve mantıklı düşünmeniz lazım..evlendiğinize göre geçmişteki kızgınlıklarınıza zaten sünger çekmişsiniz demektir..şimdiki kuşkularınızı da eşinizle sakince konuşun önce..

Evlilerin ihanet etmek için evlileri seçiyor olması midemi bulandırıyor..
Madem aldatacaksın be kadın,git bir bekar bul..
Başka bir kadının canını yakmaya,evinin ortasına bomba atmaya ne gerek var.. Yazık değil mi..
He ama sebebi belli; o da evli olduğu için,boşan benimle evlen diyemez,baskı yapamaz vs vs. çünkü iki taraf da suçlu..

Bence kadını aramayın. bence mesaj atın ve diyin ki; derhal tel no'nu değiştir sana 1 gün süre tanıyorum ve kocama bir kere daha ulaştığını anlarsam,benim evimin içindeki yangının aynısından,senin evinin içinde de çıkar..

Ve her zaman arkanızı kollayın.. Çünkü iradesi zayıf bir ırktan bahsediyoruz..

Bende sizin dediğinizi yaptım.eşime de kadına da söyledim bir daha senin adınla telefonda veya internette karşılaşırsam eşine söylerim dedim.tabi yazın söyledim bir daha aramadı. Ama şimdi kadınin eşini tesadüfen gördüm internette o yüzden kafam bulandı tekrar yoksa aşmıştık bunları

kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz

Eşimin,o kadına ulaşmasının önünü kapatırdım..(eşime de güvenemem..)
Yani kadının tel no'sunun değiştirmesini sağlardım..(ama delilleri mesaj - arama kaydı vs kaybetmeyin)

Kadının kocasına anlatmak işi çok sonraki iş..

Son düzenleme:

anlatmazdım :50:karşı taraf beni çok da ilgilendirmez.beni eşim bağlar.sende kocanla konuş kadınla bağını koparmak istiyorsa bunu rahatlıkla yapabilir.kadın aradığında ters konuşsun gözdağı versin numarasını engelesin kadın bir daha arayamaz:50:burda eşinin tavrı önemli gerçekten pişmansa hatasını telafi etsin

ben adamı boşardım, kadının kocasına söyleyince ne olacak sanıyosun kocası kadını öldürecekmi, o tarz insanlar olduğunu sanmıyorum, boşanırlar olur biter

Yanlış anlaşılma var ortada.
Konu sahibi eşimi affetmelimiyim?
Diye sormuyor.
Evli bir kadının ihanetini açığa çıkarmalıyım mı diye soruyor.
Siz bu konuyu eşinizle aşmışsınız madem sizin tercihiniz.
Burda bukadar irdelenmesi yersiz bence.
Asıl konuya gelecek olursak
Bu kadın sürekli eşinize ulaşmaya çalışıyor varsayalım eşinizden yüz alıyor v.s ama yinede
bu bayannın hatasını ört bas etmez.
Üstelik anne...
Neyse ben olsam kesinlikle kadının eşine ulaşır herşeyi anlatırdım.
Çünkü kadın kaşınıyor resmen.

Yanlış anlaşılma var ortada.
Konu sahibi eşimi affetmelimiyim?
Diye sormuyor.
Evli bir kadının ihanetini açığa çıkarmalıyım mı diye soruyor.
Siz bu konuyu eşinizle aşmışsınız madem sizin tercihiniz.
Burda bukadar irdelenmesi yersiz bence.
Asıl konuya gelecek olursak
Bu kadın sürekli eşinize ulaşmaya çalışıyor varsayalım eşinizden yüz alıyor v.s ama yinede
bu bayannın hatasını ört bas etmez.
Üstelik anne...
Neyse ben olsam kesinlikle kadının eşine ulaşır herşeyi anlatırdım.
Çünkü kadın kaşınıyor resmen.

iyide kadın yani rahat biri ne olucak eşinden boşanır gider .ekonomik özgürlüğüe varmış .bu sefer konu sahibinin evliliğini bitirmek isteyecek bende onu rahat bırakmam diyecek tabi .anlatsın ee kadının yuvası bozulsun anladık çekicek cezasını ama konu sahibinin evliliği mutlu mutlu gidicek mi sanıyorsunuz ?eğer öyle birşey yaparsa kocasını tehlikeye atmış olur çünkü kadın bu sefer her türlü saldıracak .bebeğide varmış komple teorisi yazmak istemiyorum ama neler duyuyoruz o bebek kimden Allah bilir artık .

eşinin ilk yanlışı seni aldatmak ikinci yanlışı ise seni o kadınla o veya bu şekilde muhattap olmak zorunda bırakmak, ulaşılmak istemezse ulaşılmaz bu kadar basit, savcılığa versin o zaman, madem evliliğiniz tehdit altında, sen neye inanmak istiyosan ona inanıyosun, kadın kocasını çok sevse zaten bunları yapmaz en fazla sen eşine söylersin o da boşanır, belki boşanmaya cesareti yok sen süreci hızlandırırsın

Back
X