ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

Çok sinir bozucu bir durum..Eşini aramanız iyi olmaz..Burada intikamı bırakıp bu pislikten sıyrılmayı düşünmelisiniz. Merak etmeyin kimsenin yaptığı yanına kalmaz.. :ssz:

Eşinizin bu konuda çok büyük hatası var. Gerektiği gibi tavır koymamış.. Kadının elinde bir kozu da yok ki eşinize karşı kullansın,sizin her şeyden haberiniz var demek ki işi gereği gereken mesafeyi koyamadı belki başka nedenden bilemeyiz ama eşiniz onu adam akıllı bir bozdu mu tersledi mi ne mal olduğunu yüzüne tokat gibi çarptı mı kadın bir daha değil aramak aklında bile geçiremez.. :ssz:

Ama bu tersleme işinde mümkünse siz yanında olun ama kadın sizin eşinizin yanında olduğunuzu bilmesin.. Yani yanında karısı var diye tavır koyuyor diye düşünmesin..Gerçekten karısını seviyor benimle işi yok diye düşünsün.. :ssz:

şu açıdan düşündünüz mü hiç?
evli ve çocuklu bir kadın eşinize bu halde sarmışken bu kadın kocasından boşansa daha da rahatlamaz mı. demez mi ben ayrıldım onlarda ayrılsın eşiniz xxxxxxxxxxxxxx benim olsun diye ben olsam derim sanıyor musunuz ki size rahat versin.
intikam iyi birsey degil madem eşinizle aranız iyi onu affettiniz sizi de şuan rahatsız eden yok neden sönen ateşi alevlendiriyorsunuz bırakın kim ne yaparsa yapsın. eğer sizin aranıza bir daha girmeye çalışırsa o zaman gerekirse kadının eşini hatta ailesini bile ayağa kaldırırsınız ama şuan bunu yapmanız yanlış olur.

Son düzenleme:
ben olsam hem boşanırım hemde kadının kocasına söylerim..
öldürmez belki, ama medeni bi şekilde ayrılabileceklerini de sanmıyorum..
benim yuvam dağılsın, o evliliğine ve kocasını enayi yerine koymaya devam etsin...
biraz empati kurmak lazım böyle konularda...
aynı şey benim başıma gelse, haberim olmadan bi çift boynuzla dolaşmak istemem açıkcası...
içim biraz soğur diye düşünüyorum...
ondan sonra da ne halt ederlerse etsinler...

Olan olmuş, biten bitmiş, atı alan üsküdüra el sallamış. Kadın en son yazın aramış siz de eşine söylerim demişsiniz bir daha da aramamış. Tabi sizin haberiniz yokken eşinizi aramıyorsa....

Daha fazla karıştırmayın, ne kadar eşelerseniz o kadar kokusu cıkar bu işlerin. Madem kabullendiniz, eşinizin de bir hatası yok, hayatınızı yaşayın.

Bende sizin dediğinizi yaptım.eşime de kadına da söyledim bir daha senin adınla telefonda veya internette karşılaşırsam eşine söylerim dedim.tabi yazın söyledim bir daha aramadı. Ama şimdi kadınin eşini tesadüfen gördüm internette o yüzden kafam bulandı tekrar yoksa aşmıştık bunları
yani yazdan beri bu konu kapandı artık sözde 'huzurlusunuz eşinizle'
ama şimdi kaşınıyorsunuz olay çıkarayım mı diye soruyorsun...
geç kaldın geç artık gürültü yapsan ne fayda....bebekle ortalıkta kalırsın..

ben olsam hem boşanırım hemde kadının kocasına söylerim..
öldürmez belki, ama medeni bi şekilde ayrılabileceklerini de sanmıyorum..
benim yuvam dağılsın, o evliliğine ve kocasını enayi yerine koymaya devam etsin...
biraz empati kurmak lazım böyle konularda...
aynı şey benim başıma gelse, haberim olmadan bi çift boynuzla dolaşmak istemem açıkcası...
içim biraz soğur diye düşünüyorum...
ondan sonra da ne halt ederlerse etsinler...
shenaz eşini bırakmıyor ki eşini bıraksa tamam herkese ilan et ama bu durumda sessiz kalmak en mantıklısı bence

yok daha neler o bebek kimden demekle iyice abarttınız kadınla aramızda 1000 km mesafe var nerdeyse hem bebek olaydan bi sene sonra oldu. Kadın fazla cürretkar sonradan bela olabilir.haklısınız eşimde suçlu hiç cevap vermemekle yetindi alıp telefonu konuşmadı arama beni demedi zaten bunun içinde ayrı kavga ettik.eşim değişmese bugüne gelemezdik ama gerçekten değişti alkol yok zaten, evden işe işten eve bi adam. Çok iyi bi baba anlayışlı bi eş evliliğimle ilgili bi problemim yok.sadece kadınin eşini tesadüfen internette görünce tuhaf oldum konuşmak istedim. Numarasını kadın buldu iş yerinden mesleğini yazamam yoksa iş yerinin vermek zorunda olduğunu anlardınız

eğer kadın yazdan beri aramıyorsa eminsen ortalığı bulandırmanın anlamı yok.eşinden boşanmayı düşünmüyorsan bu olayı kapat canım kocasına anlatayım eşi bilsin acı çeksin gibi düşünceler seni üzmekten başka işe yaramaz:50: unut gitsin ama önce kadınla eşinin görüşmediğinden emin ol:31:

bebek Allah bilir kimden derken illa eşinizden olabilir demedim .ama o kadın sadakatsız biri belli .tehlikeli .4 yıl sonra eşinizi arıyor falan .2008 yazmışsınız .bu arada görüşmediklerini bilemezsiniz .bence siz bu şekilde devam edin .görmezden gelin yoksa kadın fena bela olur ben söyleyeyim .

iyide kadın yani rahat biri ne olucak eşinden boşanır gider .ekonomik özgürlüğüe varmış .bu sefer konu sahibinin evliliğini bitirmek isteyecek bende onu rahat bırakmam diyecek tabi .anlatsın ee kadının yuvası bozulsun anladık çekicek cezasını ama konu sahibinin evliliği mutlu mutlu gidicek mi sanıyorsunuz ?eğer öyle birşey yaparsa kocasını tehlikeye atmış olur çünkü kadın bu sefer her türlü saldıracak .bebeğide varmış komple teorisi yazmak istemiyorum ama neler duyuyoruz o bebek kimden Allah bilir artık .

O erkek ikinci defa aynı hataya düşecekse
sen o kadını ne kadar uzak tutmaya çalışsanda kafasında varsa ihanet yine yapar başkasıylada yapar.
Yani beyinde bitiyor.
Şimdi konu sahibi eşini affetmiş (ben olsam asla affetmezdim bir aylık ilişkide bunu yapıyorsa pff hemen yerdi tekmeyi)
Ama şuan ki durum üzerinden değerlendirmek lazım.
Onca zaman geçmiş kadın paso hortluyor.
Seyirci kalacak değil ya sonuçta diğeride kadın.evliliğini hala sürdürdüğüne göre bitirmek istemiyor ihanet ettiği halde.
Çocuk için devam ettiğinide sanmam çünkü çocuk daha çok küçükmüş.
İhanet zaten uzun süre önce kadın evliyken olmuş.
Yani konu sahibi o kadını deşifre ederse bu kadının elbette umrunda olur.Ne kadar XL olsada.

sen butun suclu kadın dıye bılıyorsun ama..
belkı eşin gitti onun odasına..
belkı esının anlattıgı gıbı hıcbırsey olmadı..
o kadın uzun zaman sonra kocanı aramıs..
belkıde başka bırsey ıcın aradı..

sadece olayları esının gozuyle bılıyorsun..
kadına sordun mu kı hıc?
bırının yuvasını yıkmak ıcın elınde hıcbır kanıtın yok..
eşin günah cıkarmıs.. sucları o kadına atmıs..
sakın kadının kocasına söyleme...
elinde delil yok..

Shenaz,
son durumunuz nedir? Huzursuzluğunuz devame diyor mu? Açıkcası evli bir bayan olarak çok üzüldüm ve ayrıca öfkelendim okurken.

eşimin kirli geçmişi psikolojimi bozdu sanırım. Tedavi görmeye ihtiyacım var.ama bundan sonra kadın bi daha ararsa kayıt altına alıp dava açabilirim heralde.önceki konular geçti ama bundan sonrakine dikkatli olmam lazım sanırım

kadına bu kadar öfkelendiğinize göre bence siz eşinizi de içinizde affedememişsiniz tbu aldatmanın tüm öfkesini kadına yansıtıyorsunuz, sizi ilgilendiren sizin evliliğinizdir bence başka insanların evliliğine karışmayın hiç tahmin edemeyeceğiniz sonuçları olabilir sonrasında çok üzülebilirsiniz siz sıkıntınızı eşinizle halledin, ayrıca kadınla konuşmuşsunuz tamam demiş ve birdaha aramamış eğer eşiniz sert bir şekilde uyarsa hiç aramazmış en başından, sinirleriniz bozulmuş anlıyorum ama bence eşinizi affettiyseniz tamamen unutun böyle şeyler yapmanız sadece o kadının eşiyle ilişkilerini değil sizin eşinizle ilişkinizi de etkiler

kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz

Senin derdin eşinin seni aldatması değil de kadının kocasını aldatması mı :53:

İyi de sanane arkadaşım kadından .

Seni kocan bağlar elin karısı değil.

Kocandan mesulsün sen.Kocan aldattı sen de affettin.

Ta yazdan beri bu olayı mı düşünüyosun.Atı alan üsküdarı geçmiş bile.Artık sünger çek madem affettin deşeleme artık

Elalemin karısının kocasını aramayı düşünmek yerine gözünü dört hatta sekiz aç da bidaha aldatmasın.

O erkek ikinci defa aynı hataya düşecekse
sen o kadını ne kadar uzak tutmaya çalışsanda kafasında varsa ihanet yine yapar başkasıylada yapar.
Yani beyinde bitiyor.
Şimdi konu sahibi eşini affetmiş (ben olsam asla affetmezdim bir aylık ilişkide bunu yapıyorsa pff hemen yerdi tekmeyi)
Ama şuan ki durum üzerinden değerlendirmek lazım.
Onca zaman geçmiş kadın paso hortluyor.
Seyirci kalacak değil ya sonuçta diğeride kadın.evliliğini hala sürdürdüğüne göre bitirmek istemiyor ihanet ettiği halde.
Çocuk için devam ettiğinide sanmam çünkü çocuk daha çok küçükmüş.
İhanet zaten uzun süre önce kadın evliyken olmuş.
Yani konu sahibi o kadını deşifre ederse bu kadının elbette umrunda olur.Ne kadar XL olsada.

tamam umrunda olur ama şöle olur benim yuvamı yıktım görür o bende onu rahat bırakmayacağım mantığında olur .bence evliliğini öylesine sürdürüyor kadın aldatıyordur sürekli eşini ben böyle bakıyorum olaya .tamam eşinle boşandı canın yandı diyelim bu sefer bekar olucak daha rahat istediğini yapar .4 sene sonra arayabililiyor arada aramadığını bilemez kimse .belki aradı belki görüştüler bilemeyiz .4 sene sonra birden bire aklına gelmedi ya adam .bence bu ütopik olur .ben 4 sene önceki olayı açmam bidaha .olan olmuştur diye düşünürüm .az bir süre değil o yüzden bağlarının koparmadıklarını düşünüyorum konu sahibi kusura bakmasın hiç .onun canını sıkmak için söylemiyorum ama hayatta bazı gerçekler var gözümüz kapalı olmamalıyız .

eşimin kirli geçmişi psikolojimi bozdu sanırım. Tedavi görmeye ihtiyacım var.ama bundan sonra kadın bi daha ararsa kayıt altına alıp dava açabilirim heralde.önceki konular geçti ama bundan sonrakine dikkatli olmam lazım sanırım

olayı tek taraflı dinlemişsin.. ya anlatılanların tersiyse...yani bir kadının erkeğin odasına gitmesi için gecenin bir yarısı adını tam koyamıyorum ama baya bir geniş olması lazım kaldı ki erkek için bile öyle...kapı çal hadi ben geldim diye bir şey olamaz.o gece bir şeyler yaşandıysa daha öncesi vardır yakınlıklarının..o kadar zaman sonra neden kadın arasın ki? iş dışı bir konu ise ki iş için bile olsa mide bulandırır... eşinde değişimler var mı?

evet huzursuzluğum var nöbet gibi zaman zaman geliyor.eşimi affettim zamanında ama burda forumda görmüştüm 3 sev 1 döv diye. Farkında olmadan o taktiği uyguluyormuşum meğer

kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz

sonradan öğrensem bile o adamla evlenmezdim..anlatacaksam da aradan birkaç yıl geçince değil sıcağı sıcağına yapardım anlatma olayını ve kocamı aklayıp da bu hesabı sadece diğer kadına kesmezdim.

Ben hemcinslerimi inanın anlamıyorum bazen.
Aldatan eşe ceza vermek yerine ikinci kadınla uğraşmayı tercih ederiz.
Sanki kadın geldi zorla aldı götürdü adamı bağladı yatağa tecavüz etti.

Yok böyle bi mantık...
Bizi ancak eşimiz bağlar.
İkinci kadın tamam tü kakadır.
Ama evveliyatına bakmak lazım meselenin.

Aldatılıyorsak suçlu adamdır.
İkinci kadında suç minumum düzeydedir.
Bize ihanet eden adamdır kadın değil...

Adam meyilli olmasa yeltenmese kişiliğinde olmasa dünyanın en güzel kadını da gelse dönüp de bakmaz.
İş adamda bitiyor adamda.

Back
X