ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

Bence kadını arayarak eşinle yaşadıklarından haberdar olduğunu, çocuğu olduğu için onun eşine anlatmadığını fakat durumu zorlamaya devam ederse anlatacağını belirt ve gerçekten ararsa aç kocasına anlat. Emin ol sen bir şey kaybetmezsin. Neticede eşin aramıyormuş, yine de eşinin numarasının dökümünü alıp bunu doğrulamanda da fayda görüyorum. İçin rahatlar. :ssz:

kadın önceden eşimle ayni yerde çalışmış zamanlarda evliydi.eşimin tayini çıkıyor bizim yaşadığımız şehire biz sonra tanışıyoruz bi ay sonra birbirimizi tanıma adına görüşmeye başlıyoruz eşimle. O sırada hafta sonu eşim başka şehire kongreye gidince oluyor bunlar.bende sonradan öğrendim eşim vicdan azabı çektiğini artık gizli tutamayacağını söyledi. Kadınla öncesinde herhangi bi yakınlaşma oldu mu bilmiyorum ki beni bağlamaz ben yoktum zaten o zamanlar. Hadi tanışma dönemiydi dedim yine tam anlamıyla evliliğe giderken eşim hiç aramadı hep kadın aradı. Yani kadınin eşini bu kadar rahat aldattığını düşünürsek ya kari koca danışıklı dövüş böyle bi fazla geniş durumları var. Yada adam herşeyden habersiz

Arkadaşlar hepiniz kendinize göre haklısınız elbet ama elbet şöyle bir durum da var..
ben ahlaki açıdan ne kadının ne erkeğin aldatmasını kabul etmem.. bu erkek ihtiyacıdır, doğasıdır gibi çirkince savunmadan başka bir şey değil!
uçkuruna sahip olacaksın!
Shenaz, kadının evli ve çocuklu olduğunu söylüyorsun. Bir ana ki cennette ne kadar kutsaldır böyle bir ahlaksızlığı yapmışsa, sen bırak, Allah onun cezasını zaten vermiştir. Yazık yavrusuna, geçtim eşini..
sen ona ceza vermeyi bırak. Bu çünkü sadece seni yaralayacak. Üstelik hamilesin.
Kocanı affetmişsin zamanında, eğer şimdi hala sana sadıksa bırak geçmişi irdelemeyi.
Allah yaşarken de cezalandırır kullarını, o kadın da illahaki bulacaktır layığını..

Sen bebeğine ve devam etmek istiyorsan evliliğime odaklan.
Ölmüş ve olmuşa çare yok, gerisi teferruat.
sizin bağınız sağlamsa aşarsınız.

Ben hemcinslerimi inanın anlamıyorum bazen.
Aldatan eşe ceza vermek yerine ikinci kadınla uğraşmayı tercih ederiz.
Sanki kadın geldi zorla aldı götürdü adamı bağladı yatağa tecavüz etti.

Yok böyle bi mantık...
Bizi ancak eşimiz bağlar.
İkinci kadın tamam tü kakadır.
Ama evveliyatına bakmak lazım meselenin.

Aldatılıyorsak suçlu adamdır.
İkinci kadında suç minumum düzeydedir.
Bize ihanet eden adamdır kadın değil...

Adam meyilli olmasa yeltenmese kişiliğinde olmasa dünyanın en güzel kadını da gelse dönüp de bakmaz.
İş adamda bitiyor adamda.

ama canım öbür türlü düşünmek işimize geliyor sanırım .hep kadın suçlu eşimi baştan çıkardı kadın şöle kadın böle .erkekler iradesiz falan .yahu bu erkeklerin hiç beyni yok mu ?
erkeklerin aklanmasına karşıyım .erkekler fıldır fıldır gözleri dışarda olmasa hiç bir kadın atlamaz atlayamaz zaten .
benim kocam beni aldatmışsa ona hesap sorarım milletin karısına değil .banane o kadından .eşim beni aldatmış daha ne olsun .bunu kendisinede söylemiştim zamanında .
beni aldattığında biter gebersem aşkından on tane çocuğumda olsa biter demiştim .ses çıkarmadı haklısın dedi .aldatan erkek sevmiyordur der bide her zaman .erkekler bile eşlerini aldatan erkekleri suçlu bulurken işte bazı kadınlar hep eşlerini aklama peşinde .örnekte olduğu gibi .ne acı .bir gram ilerliyemiyoruz işte bu zihniyetten .kadın kendini erkekten aşağı bir varlık olarak gördüğü sürece bu düzen değişmez .

Son düzenleme:
halksin canım allah a havale etmek en iyisi ama bundan sonrası için ne yapayım bir daha arayacağını düşünmüyorum ama oldu ki ararsa dava açayım mi kadına sonuç alırmiyim

eşimin kirli geçmişi psikolojimi bozdu sanırım. Tedavi görmeye ihtiyacım var.ama bundan sonra kadın bi daha ararsa kayıt altına alıp dava açabilirim heralde.önceki konular geçti ama bundan sonrakine dikkatli olmam lazım sanırım

halksin canım allah a havale etmek en iyisi ama bundan sonrası için ne yapayım bir daha arayacağını düşünmüyorum ama oldu ki ararsa dava açayım mi kadına sonuç alırmiyim

Ne davası arkadaşım? En fazla bizi taciz ediyor diye savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Kadınla ne uğraşıyorsun sen, eşine odaklan. İş erkekte biter. Yok sarhoştu, yok boş bulunduyla olmaz bu işler.

ama canım öbür türlü düşünmek işimize geliyor sanırım .hep kadın suçlu eşimi baştan çıkardı kadın şöle kadın böle .erkekler iradesiz falan .yahu bu erkeklerin hiç beyni yok mu ?
erkeklerin aklanmasına karşıyım .erkekler fıldır fıldır gözleri dışarda olmasa hiç bir kadın atlamaz atlayamaz zaten .
benim kocam beni aldatmışsa ona hesap sorarım milletin karısına değil .banane o kadından .eşim beni aldatmış daha ne olsun .bunu kendisinede söylemiştim zamanında .
beni aldattığında biter gebersem aşkından on tane çocuğumda olsa biter demiştim .ses çıkarmadı haklısın dedi .aldatan erkek sevmiyordur der bide her zaman .erkekler bile eşlerini aldatan erkekleri suçlu bulurken işte bazı kadınlar hep eşlerini aklama peşinde .örnekte olduğu gibi .ne acı .bir gram ilerliyemiyoruz işte bu zihniyetten .kadın kendini erkekten aşağı bir varlık olarak gördüğü sürece bu düzen değişmez .

Evet dediğin gibi ikinci kadını suçlayanların işine geliyor.
Kocamda yok bir hata kadın ayartıyor kocam masum...

Kocalar hep sütten çıkmış ak kaşık zaten.
Özür diler af diler ağlar sızlar affedilir.
Kabak kadının başında patlar.

Kadın kocanı silah zoruyla mı aldattı kardeşim.hayır.
O vakit ne suçluyorsun kadını.
Kocasını seviyor konduramıyor çünkü.

kadın atlamış diyosunuzda hiç öyle oldugunu sanmıyorum kadın atlamış eşinizde atlamış birbirlerine atlamış bence hayatımm..klusura bakma ama sen daha sevgiliyken affetmişsin göz göre göre kalbul etmişsin..kadın eşinden yüz buluyor ki arıyor adam istemese kadın cesaret bile edemezdi kadına suç bulmayalım iki taraflı herşey..ee kocan napıcak tabi inkar dicek bidaha olmıcak dicek başka ne diyebilir ki :)

Evet dediğin gibi ikinci kadını suçlayanların işine geliyor.
Kocamda yok bir hata kadın ayartıyor kocam masum...

Kocalar hep sütten çıkmış ak kaşık zaten.
Özür diler af diler ağlar sızlar affedilir.
Kabak kadının başında patlar.

Kadın kocanı silah zoruyla mı aldattı kardeşim.hayır.
O vakit ne suçluyorsun kadını.
Kocasını seviyor konduramıyor çünkü.

e çünkü şu var .şimdi aldatılan kadında şu piskoloji oluyor .eş bir kenara bırakılıyor .tüm öfke diğer kadına .bu sefer kadınlar arasında başlıyor bir rekabet .benden daha mı güzel benden daha mı zeki .bende olmayıp onda olan ne var ?böyle düşünüyoruz .bende olsam böyle düşünürüm her kadın düşünür .
sonra işte ona nasıl zarar veririm saf dışı bırakırım diye düşünülüyor .yahu arkadaşım eşim beni aldattı hemde sevgiliyken ben nasıl bua dama güvenip çocuk yaparım ya ilerde aynı şeyi yaparsa bu sefer benim çocuklarım olucak nasıl olur diye düşünen yok .o pişman oldu affettim .ee affediyorsan sonucuna katlanıcaksın .her zaman derim bir kere yapan bidaha yapar .nasılsa evde affedici bir kadın var .
kocam bana bunu yapsa ki nişanlıyken falan kapı dışında bulurdu kendini .erkeklerin aldatmasına izin veren biz kadınlarız bence yine .siz güçlü durursanız hiç bir koca cesaret edemez aldatmaya.

Hala kadın diyorsun arkadaşım.
Hayret bişeysin.
Suçun alası senin eşinde.
Sataşma kadına.
Sen 24saat eşinin yanında mısın ?
Dışardan biyerden arıyordur ne malum?
Çok da güvenme bence.
Kafanın arkasında ile gözün olsun bndan böyle.

Eşin hattın değiştirsin.
Ev telefonunu değiştir.
Mail face ne varsa değiştir.
O zaman arayamaz.

Eşin senin yannda açsın telefonunu versin ağzının payını...

anlamayanlar var hala benim aldatmayla işim bitti aştım o konuyu kapandı gitti. Derdim kadınin sürekli süpriz deyip çıkmasi.daha önce üye değildim yıllardır birsürü şeyi içimde biriktirdim annem babamın yüzünü 3 yıldır görmüyorum arkadaşim yok kimseyle konuşmadım sadece konuşmak istedim anlatmak istedim.bi daha aldatilmayı asla kabul etmem zaten onu niye kabul ettin diyeceksin aslında zamanında öğrenseydim başlamadan biterdi ama herşeyi bi kere de silmeye değmiyordu çünkü çok ilerlemişti ilişkimiz.bi şans verdim pişman değilim herşey yolunda gidiyor. Sürekli patlak veren kadından sıkıldım sadece, senede 2 defa ayni şeyleri pişirip pişirip önüme koyuyor kadın.inkar da etmiyor

neye karar verdiniz bilmiyorum ama kadın kocasından kurtulur kurtulmaz ilk uğrayacagı kişi eşiniz olacaktır.hem bu şekilde daha bir yüz göz olacaklar.

anlamayanlar var hala benim aldatmayla işim bitti aştım o konuyu kapandı gitti. Derdim kadınin sürekli süpriz deyip çıkmasi.daha önce üye değildim yıllardır birsürü şeyi içimde biriktirdim annem babamın yüzünü 3 yıldır görmüyorum arkadaşim yok kimseyle konuşmadım sadece konuşmak istedim anlatmak istedim.bi daha aldatilmayı asla kabul etmem zaten onu niye kabul ettin diyeceksin aslında zamanında öğrenseydim başlamadan biterdi ama herşeyi bi kere de silmeye değmiyordu çünkü çok ilerlemişti ilişkimiz.bi şans verdim pişman değilim herşey yolunda gidiyor. Sürekli patlak veren kadından sıkıldım sadece, senede 2 defa ayni şeyleri pişirip pişirip önüme koyuyor kadın.inkar da etmiyor

Kadın bir kez arar iki kez arar üçüncüde ararsa savcılığın yolunu tutarsınız. Bu kadar basit. Araya eşini katmaya falan gerek yok ki. Bu kadr net sizin sorununuz ve çözümü.

kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz

Canım sen hala tek taraflı düşünüyorsun ve da yazılan tüm yorumlara çok uzaksın hala..

Sen kadından intikam almak istiyorsun, senin çektiğin acıyı birisinin çekmesini istiyorsan neden kocana da acı çektirmeyi düşünmüyorsun da sadece kadının acı çekmesini istiyorsun..?

Kadın da belki eski ihanetin bedelini ödemiştir kocan gibi olamaz mı?

Şu anda da kocanı ilişki anlamında rahatsız ettğine dair somut bir örnek vermedin..iş için arıyor vs demişsin..
kadın belki gerçekten iş için aramak zorunda? yani ben anlamadım..başka şey için arıyorsa kocan neden terslemiyor yaaa?

sen işe hiiç girme..

Burda 50 kişi aynı şeyi yazmış..ben de yazdım 1 kez daha yazayım..

kadın hala kocanı rahatsız ediyorsa kocan açar teli, basar küfürü, kocasına ve savcılığa vermekle tehdit eder..Kadın da manyak değilse korkar bırakır kocanın peşini...olay bu kadar basit...

ama sen hala bu kadın benim kocamın üstüne atladı, zorla birşeyler yaşattı kocama, yanına kar mı kalsın? diyorsan al bir şekilde intikam..

Anlamayan bizsek neden konu başlığın "ihanete sessiz kalmaya devam mı edeyim"...

Madem ihaneti affettin neden başlıkta hala ihanetten bahsediyorsun?

Sana ihanet eden kadın değil ki..İhanet tek taraflı olmaz ki ...

Bu işi çıkaran kocansa temizlemek de ona düşer sana değil!

Sen oturacaksın köşende eşin halledecek .

Arayacak senin yanında bağırıp çağıracak kadına.Kadın ona rağmen gene ararsa değiştirin hatları mailleri vs.

Gene devam ederse savcılığa suç duyuusunda bulunacak eşin.Olay bu.

kadın meslek sahibi iyi eğitimli biri adını yazınca google a hemen çıkıyor. Orda araştırdım evli olduğu adamı buldum adamı arayıp söyleyecektim ihanetini.çalıştığı yeri aradım ulaşamadım facebookta kadın vardi ama kocası yoktu. Sonra bigün eşimin facebook sayfasında eski çalıştığı yerden bi arkadaşının sayfasında adamı gördüm baktım bilgilerine aradığım kişiydi ama baktım fotoğraflarında bebek vardi.yani kızları olmuş daha 1-2 yaşlarında falan. şimdi ne yapmalıyım adama ulaşıp karısının ne mal olduğunu anlatayım mi yoksa ortada bi çocuk varken susayım mi! Tüm yaptıkları kadınin yanına kâr mi kalsın

eşinizin yaptıkları yanına kar mı kalsın???

peki kardeşim .sen kimseyi dinlemiyorsun burda .eşini savunuyorsun sürekli .peki diyelim eşin hiç görüşmedi bu kadınla .neden çıkıyor yıllar sonra arıyor falan .ben birine taksam bir ararım iki ararım açmıyorsa adam telini birdaha aramam yani sıkılırım .başka adam mı yok dünyada sanki helede böyle bir kadın için çok kolay bulması .bence gerçekçi yorumlara gözünü kapama .yada kapa böyle yaşa ne diyeyim hakkında hayırlısı .senin hiç bir şartta boşanmayacağını biliyoruz anladık yazdıklarından .daha sevgiliyken bırakmamışsın bu saatten sonra asla bırakamazsın .onu anladık da işte ona göre diyoruz kadının kocasını işe karıştırma olayı büyütüme bare .kocanı tamamen kaybedersin .sonra ne yaparsın Allah korusun .

Anlamayan bizsek neden konu başlığın "ihanete sessiz kalmaya devam mı edeyim"...

Madem ihaneti affettin neden başlıkta hala ihanetten bahsediyorsun?

Sana ihanet eden kadın değil ki..İhanet tek taraflı olmaz ki ...

Bu işi çıkaran kocansa temizlemek de ona düşer sana değil!

Sen oturacaksın köşende eşin halledecek .

Arayacak senin yanında bağırıp çağıracak kadına.Kadın ona rağmen gene ararsa değiştirin hatları mailleri vs.

Gene devam ederse savcılığa suç duyuusunda bulunacak eşin.Olay bu.

sen ne yaparsan yap kocan tavır koymadıgı sürece kadın çıkar karşına.belliki kadın zaten kocasını gozden çıkarmış.

biz anlıyoruz da sen anlamıyorsun..

sürekli patlak veren bir kadın, bir şeylerden cesaret alıyordur da zırt pırt ortaya çıkıyordur..

Anladın ???????????

Kocan adam gibi kadına gözdağı verse çıkamaz öyle zırt pırt..

artık anlamışsındır umarım..

kocana söylüycen...ben sıkıldım bu kadından, bu nasıl bir cesaret habire karşımıza çıkuyor.?.sen adam gibi korkutmuyor musun bunu?
savcılığa veririm kocana söylerim diye tehdit edeceksin , yoksa bu işin sonu kötü olur..haberin olsun...deyiver bir zahmet kocana..

Son düzenleme:
Back
X