ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

Canım sen hala tek taraflı düşünüyorsun ve da yazılan tüm yorumlara çok uzaksın hala..

Sen kadından intikam almak istiyorsun, senin çektiğin acıyı birisinin çekmesini istiyorsan neden kocana da acı çektirmeyi düşünmüyorsun da sadece kadının acı çekmesini istiyorsun..?

Kadın da belki eski ihanetin bedelini ödemiştir kocan gibi olamaz mı?

Şu anda da kocanı ilişki anlamında rahatsız ettğine dair somut bir örnek vermedin..iş için arıyor vs demişsin..
kadın belki gerçekten iş için aramak zorunda? yani ben anlamadım..başka şey için arıyorsa kocan neden terslemiyor yaaa?

sen işe hiiç girme..

Burda 50 kişi aynı şeyi yazmış..ben de yazdım 1 kez daha yazayım..

kadın hala kocanı rahatsız ediyorsa kocan açar teli, basar küfürü, kocasına ve savcılığa vermekle tehdit eder..Kadın da manyak değilse korkar bırakır kocanın peşini...olay bu kadar basit...

ama sen hala bu kadın benim kocamın üstüne atladı, zorla birşeyler yaşattı kocama, yanına kar mı kalsın? diyorsan al bir şekilde intikam..

Anlamamakta ısrarcı konu sahibi deniz...

Hala kadın diyor başka bişey demiyor.

Kadından rahatsız olmuyor demekki adam.Kılını bile kıpırdatmıyor demekki...

Rahatsız olsa çoktan arar ağzına geleni söylerdi.Demekki kadına meyili var hala.

Savcılığa suç duyurusunda bulunmsı gereken de sen değilsin eşin !

Lütfen eşini kat artık şu meseleye !

hala kocasına birşeyler anlatıyım mı diyosunuz 3 ihanete kapı açıyosunuz heralde bu sefer eşinizi onun yanında görürseniz şaşırmayınn biraz akıllı düşünün arkadaşım..bende aldatıldım defalarca daha sonradan ögrendimm agladım sızladım delirdim kafayı yedim ama kendi içimde yaşadım bunları şuan senin durumunda olsaydımm karnımdaki bebekle giderdim gururumla yaşardımm ama o adamla yaşamazdımm.. nefret ediyorum bu tip erkeklerden sen aldat aldat kadın nasıl olsa beni seviyor diye vicdana zabı çekiyorum de..adam sana ortaya çıkıcak diye bilerek anlatmış hazırlıklı ol diyee..daha da fazla bişey söylemiyorum şyuan sevdigin için eşine toz kondurmamaya çalışıyosun ama öyle degil kimse masum degil şuan sen bile degilsin bu düşüncelerle..

biz anlıyoruz da sen anlamıyorsun..

sürekli patlak veren bir kadın, bir şeylerden cesaret alıyordur da zırt pırt ortaya çıkıyordur..

Anladın ???????????

Kocan adam gibi kadına gözdağı verse çıkamaz öyle zırt pırt..

artık anlamışsındır umarım..

kocana söylüycen...ben sıkıldım bu kadından, bu nasıl bir cesaret habire karşımıza çıkuyor.?.sen adam gibi korkutmuyor musun bunu?
savcılığa veririm kocana söylerim diye tehdit edeceksin , yoksa bu işin sonu kötü olur..haberin olsun...deyiver bir zahmet kocana..

yalnız kocaya helal olsun .ne kadar güzel kandırmış .biz kadınlar daha çok kandırılırız böyle .

Anlamayan bizsek neden konu başlığın "ihanete sessiz kalmaya devam mı edeyim"...

Madem ihaneti affettin neden başlıkta hala ihanetten bahsediyorsun?

Sana ihanet eden kadın değil ki..İhanet tek taraflı olmaz ki ...

Bu işi çıkaran kocansa temizlemek de ona düşer sana değil!

Sen oturacaksın köşende eşin halledecek .

Arayacak senin yanında bağırıp çağıracak kadına.Kadın ona rağmen gene ararsa değiştirin hatları mailleri vs.

Gene devam ederse savcılığa suç duyuusunda bulunacak eşin.Olay bu.

al benden de o kadar arkadasim.madem ihaneti sindirdin bunlara da acik olacaksin.

eşinizin yaptıkları yanına kar mı kalsın???

Seyyah öyle deme.

Konu sahibinin kocasının elleri bağlanmış ağzına pamuk tıkanmış eterle bayıltılıp ırzına geçilmiş.

Konu sahibi de affetmiş.Yazık adamcağıza dimi ama.

Hep suç diğer kadında yolmak gerek onun saçını başını hıncımızı almak gerek.

Namus abidesi kocamıza oldu olan tükaka 2.kadın tükaka...

konu sahıbı; kadını eşine söyleyeceksın rezil edeceksın ama kadına karsılık veren bır adamla yaşamaya devam edeceksın,kusura bakma ama rezıllıkten kurtulmak yerıne rezıllık ıcınde yasamayı secıyorsun.eşine toz kondurmuyorsun maşallah zaten ayrılmak aklının ucundan bıle geçmemiş bellı, ha dıyorsan kadın mesaj atıyor arıyor ama eşim terslıyor o zaman ayrı, kadından eşinle beraber sıkayetcı olun..

hala kocasına birşeyler anlatıyım mı diyosunuz 3 ihanete kapı açıyosunuz heralde bu sefer eşinizi onun yanında görürseniz şaşırmayınn biraz akıllı düşünün arkadaşım..bende aldatıldım defalarca daha sonradan ögrendimm agladım sızladım delirdim kafayı yedim ama kendi içimde yaşadım bunları şuan senin durumunda olsaydımm karnımdaki bebekle giderdim gururumla yaşardımm ama o adamla yaşamazdımm.. nefret ediyorum bu tip erkeklerden sen aldat aldat kadın nasıl olsa beni seviyor diye vicdana zabı çekiyorum de..adam sana ortaya çıkıcak diye bilerek anlatmış hazırlıklı ol diyee..daha da fazla bişey söylemiyorum şyuan sevdigin için eşine toz kondurmamaya çalışıyosun ama öyle degil kimse masum degil şuan sen bile degilsin bu düşüncelerle..

ya zaten erkeklerrin böyle rahat davranmasının nedeni biz kadınlar .resti çek bakalım yapabiliyor mu adam ?kadının kocasıda onu aldatıyordur zaten diğer kadının çarpık çurpuk ilişkiler işte .Allahım sen kimseyi şaşırtma .

tamam kadını kocasına şikayet et peki kocan ne olcak o da sana ihanet etmedi bana biraz garip geldi bu durum
kocanı affediyosan pek ala kadınıda affedebilirsin

ya zaten erkeklerrin böyle rahat davranmasının nedeni biz kadınlar .resti çek bakalım yapabiliyor mu adam ?kadının kocasıda onu aldatıyordur zaten diğer kadının çarpık çurpuk ilişkiler işte .Allahım sen kimseyi şaşırtma .

başta yapıcaksın onu..ee sen aldatıldıgını ögren tamam de affet adam napsın kadın beni seviyor aldatırımda aldatırım du ben şuna birde vicdan azabı çekiyorum deyimde kadın çıkarsa ortaya hazırlıklı oluyum hesabıııı :)

seyyah öyle deme.

Konu sahibinin kocasının elleri bağlanmış ağzına pamuk tıkanmış eterle bayıltılıp ırzına geçilmiş.

Konu sahibi de affetmiş.yazık adamcağıza dimi ama.

Hep suç diğer kadında yolmak gerek onun saçını başını hıncımızı almak gerek.

Namus abidesi kocamıza oldu olan tükaka 2.kadın tükaka...

keşke adama sölese de adam da senin kocan armut mu topluyordu deyip kocasının ağzını burnunu dağıtsa
belki o zaman görür gerçekleri

başta yapıcaksın onu..ee sen aldatıldıgını ögren tamam de affet adam napsın kadın beni seviyor aldatırımda aldatırım du ben şuna birde vicdan azabı çekiyorum deyimde kadın çıkarsa ortaya hazırlıklı oluyum hesabıııı :)
bide anlamadığım nokta madem adam rahatsız bu kadından versin savcılığa kurtulsun .ben evli bir adamım eşim üzülüyor geçmişte yaptığım bir hatadan dolayı hala bir kadın beni rahatsız ediyor desin .buna hakkı var sanırım .hatta bunu bile yapmasına gerek yok .senle birşeyler yaşadım bitti .şimdi evliyim mutluyum bidaha beni arama sakın desin .demiş mi ?peki dese kadın düşer mi yakasından düşer tabi .en gurursuz kadın bile böyle konuşan adamı birdaha arayamaz .burda hepimiz kadınız halden anlıyoruz .ama koca çakal elimde bulunsun mantığı ve hiç masum değil .bide böyle birinden çocuk bekliyor ben konu sahibine üzüldüm .hem kandırılmış hemde buna inanmış .Allah korusun ya kendimi yerine koydum çok kötü bir durum ama farklı olan ben olsam eşimi suçlu bulurdum sen yüz verdin ki aradı derdim .ama o kadın peşini bırakmıyor diyor dahası eşine şikayet edeyim mi diye soruyor bu daha acı .ondan intikamımı alayım o eşinden ayrılsın ben eşimle rahat rahat yaşayayım içim soğusun mantığında .hadi o kadına bunu yaptın .eşinin başkasıyla aldatmayacağı ne malum .adam alışmış .

keşke adama sölese de adam da senin kocan armut mu topluyordu deyip kocasının ağzını burnunu dağıtsa
belki o zaman görür gerçekleri

aaa olur mu karısını öldürecek kadın ortadan kalkıcak .konu sahibi eşiyle mutlu mutlu yaşayacak .bunu istiyor .

ne kadar empatiden yoksun cevap verenler var. Bence destek olamadığıniz yön gösteremediğiniz konularda hiç yorum yapmayın.ayrıca eşim anlatmasaydı öğrenmem imkansız olurdu.evliliğim güzel gidiyor eşimle oturduk konuştuk zamanında hesaplaştık. Kadın eşimden yüz bulmuyor eminim, evliyken aradığında da iş içindi ondan da eminim. Kadın suçunu inkar etmiyor, eşimde inkar etmiyor bi şekilde hesaplastık.aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Eşimde kadınin aramasından rahatsızdı zaten artık aramıyor, bi daha ararsa somut adımlar atacağını söyledi zaten.ayrıca herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen bi iki ararım bi daha aramam başlarını olmuyor işte arsız insan arıyor

aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz.

yoo yapınca oluyor
ben yaptım
oldu

ne kadar empatiden yoksun cevap verenler var. Bence destek olamadığıniz yön gösteremediğiniz konularda hiç yorum yapmayın.ayrıca eşim anlatmasaydı öğrenmem imkansız olurdu.evliliğim güzel gidiyor eşimle oturduk konuştuk zamanında hesaplaştık. Kadın eşimden yüz bulmuyor eminim, evliyken aradığında da iş içindi ondan da eminim. Kadın suçunu inkar etmiyor, eşimde inkar etmiyor bi şekilde hesaplastık.aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Eşimde kadınin aramasından rahatsızdı zaten artık aramıyor, bi daha ararsa somut adımlar atacağını söyledi zaten.ayrıca herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen bi iki ararım bi daha aramam başlarını olmuyor işte arsız insan arıyor

kimse aramaz 4 seneden beri kardeşim kendini kandırma .tamam sen inanmışsın eşine ama bizim bu ucuz yalanlara inanmamızı bekleme .4 seneden beri adam tersliyor kadın arıyor adam istemiyor kadın arıyor .sen buna inanıyor musun ?neye destek vericez ki aldatılmanı kabul etmene mi ?hiç bir kadının bunu yapmasına destek olmam .kendi başımada gelebilir byük konuşmam .ama geldiği yerde o eş biter benim için .beni unuttuğu yerde hayatı boyunca yaşayabilir .beni enterese etmez o adam .

Kocacığını kaybetmek istemiyorsan böyle birşey yapma bence, kadının kocası onu bırakırsa eşine daha da sarar, bu sefer elinde koz da olmaz kadın bekar olduğu için. Bekar olursa şikayet edecek birini de bulamazsın. Kocan da masum olduğuna göre ona hiç bir şey yapamazsın, e adam da insanlık hali melek değil ya, kadının ağına bir kez daha düşerse! yine suçlayamazsın.

Onun yerine kadını tehdit et kocana söylerim diye. Korkup vazgeçer belki. :6:

Back
X