ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın

ne kadar empatiden yoksun cevap verenler var. Bence destek olamadığıniz yön gösteremediğiniz konularda hiç yorum yapmayın.ayrıca eşim anlatmasaydı öğrenmem imkansız olurdu.evliliğim güzel gidiyor eşimle oturduk konuştuk zamanında hesaplaştık. Kadın eşimden yüz bulmuyor eminim, evliyken aradığında da iş içindi ondan da eminim. Kadın suçunu inkar etmiyor, eşimde inkar etmiyor bi şekilde hesaplastık.aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Eşimde kadınin aramasından rahatsızdı zaten artık aramıyor, bi daha ararsa somut adımlar atacağını söyledi zaten.ayrıca herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen bi iki ararım bi daha aramam başlarını olmuyor işte arsız insan arıyor

Kader deniln olaydan bihabersin sanırım...
Senin kaderinde varmış bu ihaneti öğrenmek.
Eşin anlatsa da anlatmasa da öğrenecektin.
Ya gözünle görecektin ya başkasından duyacaktın ama mutlaka bişekilde öğrnecktin bu ihaneti.
Eşinden zamanında yüz bulmuş ama bunu da atlıyorsun.
Lütfen gerçeklerle yüzleş.

Aldatılırsam ayrılırım demek kolay demişsin.

Sana çok net ve açık bişey diyim mi.
Aldatılırsam yüzde bin ayrılırım.
Neden mi?
Aldatan gene aldatır mı sorusuyla kafayı yememek için...

ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın

valla senden akıllı olduğumuz ortada .akılsız diyemezsin burdaki hanımlara .çok çirkin .neyse belkide aldatılmayı hakediyorsundur burdanda bakmak lazım .

ne kadar empatiden yoksun cevap verenler var. Bence destek olamadığıniz yön gösteremediğiniz konularda hiç yorum yapmayın.ayrıca eşim anlatmasaydı öğrenmem imkansız olurdu.evliliğim güzel gidiyor eşimle oturduk konuştuk zamanında hesaplaştık. Kadın eşimden yüz bulmuyor eminim, evliyken aradığında da iş içindi ondan da eminim. Kadın suçunu inkar etmiyor, eşimde inkar etmiyor bi şekilde hesaplastık.aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Eşimde kadınin aramasından rahatsızdı zaten artık aramıyor, bi daha ararsa somut adımlar atacağını söyledi zaten.ayrıca herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen bi iki ararım bi daha aramam başlarını olmuyor işte arsız insan arıyor

yaa hanimefendi sizde sular coktan durulmus zaten.madem esinizden bu kadar eminsiniz mutlu,mesut yasiyorsunuz siz neyin pesindesiniz???siz gaza gelmek istiyorsunuz herhalde.kadina karsi hirsiniz,hinciniz var belli.istiyorsunuz ki sizi kadina karsi dolduralim,zaten kafanizda olan kadinin kocasini arama dusuncenizi destekleyelim.sizde arayin,anlatin herseyi rahatlayin!!!

bir kadına aldatilmayı hak ediyorsun diyorsun. Yazık gerçekten birşey demiyorum

yaptığın çirkin yoruma cevaben dedim .akılsız falan demek hiç hoş değil .kimse sana yüklenmiyor aslında burda herkes kocana yükleniyor ama sen sevgili koçişine laf gelmesin istiyorsun .aldatan erkeği baş tacı yapıcak halimiz yoktu burası kadın formu.

eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim

iyide siz yüzleştiğinizde daha 1 aydır çıkıyormuşsunuz, ama onlar yıllardır evliler ve bir çocukları var, şartlarınız eşit değil... söyleyip onların mutsuzluğuyla mutlumu olacaksınız, yıllar önceki bir olayın hesabını sormak için biraz geç değilmi
merak etmeyin o kadının yaptığı yanına kalmaz çıkar bir yerlerden kokusu ve eşi duyar, tıpkı sizin duyduğunuz ve tıpkı eşinizinde yanına kar kalmayacağı gibi...
siz eşinizden sorumlusunuz, güveniyorsanız, bir daha yapmaz diyorsanız rahatınıza bakın ama güveniniz yoksa bu kadın olmazsa başka bi kadın girebilir hayatınıza diyeceğim siz işinizi kocanızla halledin, kocanız terslerse, yüz vermezse, arayıp sormazsa kimse kucağına atlamaz...

bir kadına aldatilmayı hak ediyorsun diyorsun. Yazık gerçekten birşey demiyorum

Her zaman kadın demek acitasyon demek değildir.
Her zaman kadın demek mağdur demek değildir.
Her zaman kadın demek ne şartlarda olursa olsun erkeği suçlamak değildir.

Buraya bir konu açıyorsanız her türlü yoruma karşı medeni cesaretinizi ortaya koyuyor olmanız lazım. Her fikirden yorum gelebilir. Bu istenilen yönde olmayınca neden hemen hakaretler başlıyor?

halksin canım allah a havale etmek en iyisi ama bundan sonrası için ne yapayım bir daha arayacağını düşünmüyorum ama oldu ki ararsa dava açayım mi kadına sonuç alırmiyim

güzel kardeşim kocanı koynunda tutup elin kadınına dava açarsan adliyede sana bi taraflarıyla gülerler
bizim de zaten garip karşıladığımız bu
senin derdin eşin olmalı
önce onunla hallet problemi de kadına bişey demeye yapmaya yüzün olsun

Kadının eşinizin kucağına atladığını ne biliyorsunuz ? Eşini bir aklama kadını suçlama çabası içindesiniz :) erkeklerin klasik yalanıdır bu bir kere sarhoştum hatırlamıyorum birde bahanesi müthiş yani kavgalıydık sanada iğneyi batırıyor bu arada.
Kadın eşiniz arama dese aramazdı bence neden arasınki. Demek ki bir irtibat var aralarında. Kadının eşine söyleyince ne geçicek elinize onu merak ediyorum. Eşinizi aklayın kadını suçlayın en kolay olan ve kendini tatmin etme yoluda bu zaten.olayın nasıl geliştini nereden biliyorsunuz ki

geçen yaz kadın yine aradı eşimi. Eşim hazırlanıyordu işe gitmek için ben numarayı tanıdım rehberde yok zaten eşim tanımadığı numarayı açmaz zaten.akşam oldu mesaj yazdım eşimin telefonundan 'aramışsın görmedim' diye, cevap yazacak mi merak ettim ama aradı cevap yazmadı. Kim olduğumu sordu bende söyledim neden arıyorsun dedim birşey demedi sustu.bizden uzak dur huzurumuzu bozma dedim kapattım.bi daha aramadı ama ne arsız kadın böyle hem kocasıni aldatıyor bebeği olmuş ama hala yüzü var eşimi aramaya insan biraz utanır ya.bide olaydan sonra biz daha çıkarken naber kovboy diye mesaj atmıştı. Ve bu kadın evli, eşide gayet eğitimli belli bi yere gelmiş biri öyle basit biri de değil

Öyle bir yazmışsınki sen kadın kocanın peşini bırakmıyor,kusura bakmada madem kocanın kadınla görüşmüyorda telefon numarası ne geziyor??? tatlım önce kocanın hakkından gel.belliki eşin senide onuda idar ediyor.birde şu aklında olsun bir kere aldatan erkek hep aldatır.acı ama gercek canım...

Eşin bir kere ilişki yasamadık yuzeysel derken uydurmus,ama bu olay 4 yıl önce olmus..Kadın 4 yılda
2kere kocana ulasmıs bırı iş için..Yani bence unut kadını ya da eşine söyle ararsa laf söylesın hakaret
etsın senın yanında kanıtlasın aralarında bırsey olmadıgını..Kadın bır geceyı unutamamıs bellı kı,bebegı
oldugu halde yıne ıstıyor utanmadan kovboy kelımelı mesajı da cok sey ıfade ettı bende:)) Bence
unut sen de hamılelıgını bunlarla gecırme ..

burada oy birliğine göre mi affedeceksiniz

affetmeyin tabiki de

nasıl olduda evlendiniz ben onuda anlamadım

sarhoş muş bahane

kadın kucağına atlamış bahane

kadın kucağına atladıysa normal ADAM onu yatağa atmaz ....

burada oy birliğine göre mi affedeceksiniz

affetmeyin tabiki de

nasıl olduda evlendiniz ben onuda anlamadım

sarhoş muş bahane

kadın kucağına atlamış bahane

kadın kucağına atladıysa normal ADAM onu yatağa atmaz ....

Kadınlar da bayılıyordu evli erkeklerin kucaklarına atlamak için. Üstelik evli bir kadın.. hadi diyelim kadında maya sorunu var atladı. Atlamak için ortam nasıl oluştu? Ya da her kucağına atlayan kadını kocasının “gereğini yaptım mı demesi” lazım demiii

Evliyken degıl kızlar yanlıs okumussunuz bekarken atlamıs zaten,sonra konu sahıbı affedınce
evlenmıslerr

olay karışık eşim suçsuz demiyorum o da bende ödedik bedelini tam unuttuk diyoruz pat kadın yine çıkıyor ama sonraki olaylarda eşim suçsuzdu. Tüm şifrelerini biliyorum telefonu sürekli ortada hiç bir şekilde şüphelenmiyorum

o zaman ne affetmesinden bahsediyorsunuz ...

biraz saçma değil mi bu konuyu açmanız ?

Lütfen terbiyeni takın! Hem de acilen !
Buraya konu açıyorsan gelebilecek her türlü yoruma açık olacaksın.
Ki biz burda seni taşlamadık.Kocanı eleştirdik.
Aldatan adam her türlü lafı kabul eder sen hiiiiç merak buyurma.

Kadınlar da bayılıyordu evli erkeklerin kucaklarına atlamak için. Üstelik evli bir kadın.. hadi diyelim kadında maya sorunu var atladı. Atlamak için ortam nasıl oluştu? Ya da her kucağına atlayan kadını kocasının “gereğini yaptım mı demesi” lazım demiii

bi kere adam ne karekterli dimi evli bir kadınla yaşamış .yani ikiside bekar olsa belki bir derece ama adamın nasıl biri olduğu evli birinle bir erkeğin karısınla yaşamasından belli ya .ne kötü .evli bir kadınla ilişki yaşa sonrada evlen .karıda kocada mutlu olsun .eşini aldatan kadına kabak patlasın .

Back
X