ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

Evliyken degıl kızlar yanlıs okumussunuz bekarken atlamıs zaten,sonra konu sahıbı affedınce
evlenmıslerr

Yok doğru okuduk aslında… yani kadın baksana şimdi de atlamak için adamın kucağına zaman kolluyormuş, fırsat arıyormuşşşş konu sahibin anlatmasına göre….

Evliyken degıl kızlar yanlıs okumussunuz bekarken atlamıs zaten,sonra konu sahıbı affedınce
evlenmıslerr

adam bekarmış ama atlayan evli canım .evli bir kadınla ilişki yaşayan erkekten sadakat mı beklenir ?baba mı olması beklenir ?isteyen bir kadınının kolayca baştan çıkarabileceği zayıf iradeli ve ahlak anlayışı kıt olan bir adamdan bahsediyoruz .konu sahibi beni taşlıyorsunuz diyor .onu taşlayan bir kişi bile olmadı .hep yorumlar kocasınaydı halbuki .

Son düzenleme:
bi kere adam ne karekterli dimi evli bir kadınla yaşamış .yani ikiside bekar olsa belki bir derece ama adamın nasıl biri olduğu evli birinle bir erkeğin karısınla yaşamasından belli ya .ne kötü .evli bir kadınla ilişki yaşa sonrada evlen .karıda kocada mutlu olsun .eşini aldatan kadına kabak patlasın .

Konu sahibinle fikirlerimiz uyuşmadı jovano :ssz:

şunu iyi bilin ki bu dünyada eşini çok seven ve sevecek, onu asla aldatmayacak, eşini ve çocğuunu herşeyden önce tutacak erkek ve kadınlar var.. ister inanın ister inanmayın ama böyle insanlar var. daha başka ne diyebilirim ki... herkes kendi değerini kendi veriyor.

Ya kızlar 14 sayfadır anlasılmayan bısey var bu olay sevgılıyken olmus hemde oyle cıddı bı ılskı fılanda degılmıs henuz 1 aylık bıseymıs
hadı bunu gcelım
kadın ıs ıcın arıyor konu sahıbının kocasını bı beklentısı yok kı magdur o kadıncagız dusunsenıze olmus belkı bı hatayla ıs ıcın o kısıyle gorusmek durumundasınız ve her tlfonda hakaret vs.
Konu sahıbı kadını cok takmıs bellı kadın egıtımlı bı yere gelmıs vs. Dıyerek takıntısını belırtmıs
konu sahıbnın derdı kocamı kaptırırmıyım bu kadına

yazık konu sahıbı elın kadınınn yuvasını yıkmaya ugrasmakla olmaz kocanın uckurunu tutatcaksın tutamıyosan uckuruyla basbasa bırakcaksın

burası ıyı kotu her elestırıye acık bır yer kımseye hakaretvarı yorumlarda bulunma

bu forumda konu açıyorsanız yorumlara açık olmanız gerekiyor..o kadar kadın aynı şeyi söylüyor onlar haksızda sizmi haklısınız..ne demeliydik kocana sahip çık o kadınada haddini bi güzel bildirmi :)

Konu sahibinle fikirlerimiz uyuşmadı jovano :ssz:

herşeyi geçtim hala beni bekarken aladattı demesi çok gülünç .tamam bekarken aldattı ama evli birinle aldattı .kadın evli evli birinle birlikte olan erkekten kimseye yarar gelmez .baştan çıkarmak isteyen bir dişinin kolayca baştan çıkarabileceği bir tip .ne diyelim Allah vere başka biri gözüne kestirmesin eşinide mutlu mutlu yaşasınlar .
görmeyeceksin duymayacaksın konuşmayacaksın böyle evlilik sürdüren çok kişi var ve savunmada ama her erkek aldatıyor hayır yok öyle şey her erkek aldatmaz .bu kişilerin kendine yaptığı teselliden ibarettir .

Son düzenleme:
Ya kızlar 14 sayfadır anlasılmayan bısey var bu olay sevgılıyken olmus hemde oyle cıddı bı ılskı fılanda degılmıs henuz 1 aylık bıseymıs
hadı bunu gcelım
kadın ıs ıcın arıyor konu sahıbının kocasını bı beklentısı yok kı magdur o kadıncagız dusunsenıze olmus belkı bı hatayla ıs ıcın o kısıyle gorusmek durumundasınız ve her tlfonda hakaret vs.
Konu sahıbı kadını cok takmıs bellı kadın egıtımlı bı yere gelmıs vs. Dıyerek takıntısını belırtmıs
konu sahıbnın derdı kocamı kaptırırmıyım bu kadına

yazık konu sahıbı elın kadınınn yuvasını yıkmaya ugrasmakla olmaz kocanın uckurunu tutatcaksın tutamıyosan uckuruyla basbasa bırakcaksın

burası ıyı kotu her elestırıye acık bır yer kımseye hakaretvarı yorumlarda bulunma

evet sevgiliyken ama evli bir kadınla .

Eşin bir kere ilişki yasamadık yuzeysel derken uydurmus,ama bu olay 4 yıl önce olmus..Kadın 4 yılda
2kere kocana ulasmıs bırı iş için..Yani bence unut kadını ya da eşine söyle ararsa laf söylesın hakaret
etsın senın yanında kanıtlasın aralarında bırsey olmadıgını..Kadın bır geceyı unutamamıs bellı kı,bebegı
oldugu halde yıne ıstıyor utanmadan kovboy kelımelı mesajı da cok sey ıfade ettı bende:)) Bence
unut sen de hamılelıgını bunlarla gecırme ..

sadece masum bi sevişmemi oluyor bu yüzeysel ilişkiiiiiii aaa ama o aldatma sayılmazzzz :P

herşeyi geçtim hala beni bekarken aladattı demesi çok gülünç .tamam bekarken aldattı ama evli birinle aldattı .kadın evli evli birinle birlikte olan erkekten kimseye yarar gelmez .baştan çıkarmak isteyen bir dişinin kolayca baştan çıkarabileceği bir tip .ne diyelim Allah vere başka biri gözüne kestirmesin eşinide mutlu mutlu yaşasınlar .
görmeyeceksin duymayacaksın konuşmayacaksın böyle evlilik sürdüren çok kişi var ve savunmada ama her erkek aldatıyor hayır yok öyle şey her erkek aldatmaz .bu kişilerin kendine yaptığı teselliden ibarettir .

ALDATMANIN EVLİYKENİ BEKARKENİ OLMAZ...
Aldatmış mı aldatmış nokta.

ahlak ve vicdan olması gerek bir insanda .buda ne dinle nede çocukla oluyor .. hee yoksa ve karşındakini birgün bana bağlanacak diye ümitleniliyorsa ahlaksızlık ve vicdansızlığa tahammül etmeyi kabul etmiş oluyor.

ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın

Dünya kadar akıl verdik beğenmedin mi? Yazılanları ac ve tekrar oku lütfen.

konu başlığınız ihanete sessiz kalmaya devam etmeli miyim?yani hala bir ihanet devam ediyor gibi algılanıyor..

Ama siz şimdi ilk ihanetten bahsedip konunun kapandığını afffettiğinizi söylüyorsunuz..yanlış anlatıyorsunuz sanırım..

ortada 2. bir ihanet varsa, ihanet 2 taraflıdır..yani son aramalarda eşinizin bir suçu yoksa, kadın tek taraflı tekrar bağlantı kurmaya çalışıyorsa kocanızla, kocanız adam akıllı sizin yanınızda kadını terslesin, tehdit etsin aramaması konusunda..sizin olaya girmenize gerek yok ki..kocanız halletsin ona düşer..

Kadın yeşil ışık alamazsa tekrar aramaz kocanızı merak etmeyin..sorun da kalmaz..

Bu yoruma katılıyorum ben de. Eşinizi zaten affetmişe benziyorsunuz. Ama eşiniz bundan rahatsız olsaydı, bu kadınla ilişiğini komple kapatsaydı duruma muhakkak bir çözüm bulurdu. Benim de eşimin üniversitedeki eski sevgilisi hala mesaj atardı ara sıra, "sesini duymasam da seni görmesem de unutamıyorum içimdesin vs.." Eşim bundan son derece rahatsız olurdu. Benden daha çok rahatsız olurdu hatta. Ve böyle bir durumu hemen gelip bana söylerdi. Numara görünüyor olduğu için gidip karakola şikayet bile ettik daha neler. Sonra kız bıraktı tabiki. KAdında olduğu gibi eşinizde de suç çok bana göre.

Son düzenleme:
ALDATMANIN EVLİYKENİ BEKARKENİ OLMAZ...
Aldatmış mı aldatmış nokta.

tabikide olmaz .ama konu sahibi o şekilde savunuyor ya eşini tamam dedik bizde peki ama evli bir kadınla aldatmış .yani evli bir kadınla ilişkisi olan erkek yedi cihana sultan olsa gözümde değeri yok .burda çok şey yazmak isterim ama ceza almak istemiyorum nasıl bir ahlaksızlık nasıl bir vicdan var insanlarda tövbe yarabbim ya .

konu sahıbıde bunu sorgulasa gercek sucluyu bulacak zaten ama nerdeee :19:

bugün birdaha anladım aslında insanlar evlenmeden önce kendilerini belli ediyorlar biz görmezden geliyoruz gözümüz kapalı oluyor .aslında ateşe kendimizi kendimiz atıyoruz .ama kolay yol olarakda başka insanları suçluyoruz .sen ne biçim adamsın be evli birini koynuna almaya utamadın mı diyemiyoruz .yazık yazık üzüldüm .

Malesef hepimizin başına gelen klasik şeyler..
yapan da biz kadınlarız aldatılan da biz kadınlarız... artık erkeklerin genlerinde olan bişey. En başta çocuğun yokken tedbirini alsaydın keşke bu şansı geri tepmeseydin. Affetmeseydin. çünkü eşin senin onu sevdiğini biliyor ve bu zaafından yararlanmış. Ama şimdi bir çocuğun var eşinle biran önce otur konuş iş daha fazla çığrından çıkmadan. O bebeğin günahı yok yalanlar içinde büyümesin..

Konu sahibi gitti.
Kocasını itirafından ötürü yere göğe sığdıramasaydık bizden iyisi olmayacaktı.
Ama hatayı kocişinde bulduğmuz için biz hatalı ne biçim kadınlar olduk :19:

Malesef hepimizin başına gelen klasik şeyler..
yapan da biz kadınlarız aldatılan da biz kadınlarız... artık erkeklerin genlerinde olan bişey. En başta çocuğun yokken tedbirini alsaydın keşke bu şansı geri tepmeseydin. Affetmeseydin. çünkü eşin senin onu sevdiğini biliyor ve bu zaafından yararlanmış. Ama şimdi bir çocuğun var eşinle biran önce otur konuş iş daha fazla çığrından çıkmadan. O bebeğin günahı yok yalanlar içinde büyümesin..

erkeğin geninde olan birşey değil .bu erkekleri aklamak için uydurulmuş toplumsal safsatalar .kadınında cinsel dürtüleri var ve oldukça güçlü .ama toplum her zaman erkeği aklayıp kadını yerin dibine batırdığı için erkeklerin bunu yapmaları çok doğal görülüyor ve su yüzüne çıkabiliyor kadın yapınca zaten ya öldürülüyor yada gizliyor ortaya çıkarması söz konusu değil .yoksa kadınlarda aldatır .hem bir erkek kimle aldatıyor yine bir kadınla .asla genle ilgisi yok bunun .erkeğin doğasında var deyip geçmek sanırım bizi piskolojik olarak rahatlatıyor .

Back
X