ihanete uğradım, affettim ama unutamıyorum

ilknurba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1
0
86
İzmir
evli 2 çocuk annesiyim. eşim tarafından aldatıldım. hata olduğunu sadece barda oturup içki içtiklerini söylüyor ama inanmak mümkün mü? 10 gün kadar sonra affettim. eve geri geldi. aradan 5 ay geçti. çok iyi davranıyor, alttan alıyor, bensiz hiçbiryere gitmiyor.... ama unutamıyorum. ne zaman aklıma gelse ona olan nefretim kabarıyor ve en ufak birşeyden kavgaya dönüştürüyorum. ben ne yapıyorum ne yapacağım bilemiyorum. ne oldu , ne oluyor, ne olacak hiçbir fikrim yok.

çok zor durum...
madem affettin bırak kendi haline düşünme...
varsa bişey zaten gizli kalmaz....

eğer affettiysen geride bırak bu konuyu sürekli önüne getirme. yeni bi sayfa aç. hatta bi uzmandan yardım al

ama affedemem diyosan bitireceksin yapacak birşey yok sonra kaybettiğin yıllara üzülürsün

bence boşuna takılıyosun barlarda adamlara askıntı olan tipler coktur.seni sevmese niye yanında olsun vs....
içini ferah tut mutluluguna bununla gölge düşürme keyfine bakk lütfen takılma bukadar...
eşinin sevigsinden eminsen kendinide onuda üzme.
mutluluklar...

Oyle bir cirpida kurulmuyor ki yuvalar hele cocuk da varsa, kolay yikilsin. Sizi anliyorum onu affettiniz o an icin ama omrunuz boyunca unutamayacaginiz bir hata yapmis esiniz ve bu kurt gibi beyninizi zaman zaman yiyecek. Evli bir erkegin barda ne isi olur bir kere yanlis orda en basindan. Aranizda tartisma da yasansa erkeklerin kendilerini barlara atmalarini yanlis buluyorum ben.
Neyse madem ona bir sans daha tanidiniz, siz olmadan bir yere gitmiyormus siz de gecmisi birakin bir tarafa bundan sonrasina bakin. Belliki o da pisman olmus.
Insallah bundan sonra bir yanlisi olmaz cok mutlu olursunuz.

Evliliği sona erdirmek ya da devam ettirmek, o evliliğin koşullarına ve ihanetin şekline bağlıdır. Erkek, bir hata yapmış olabilir. Hatasını kabul edip, size bunu unutturmak için elinden geleni yapmaya hazırsa, sizinde de duygularından fedakarlık yapıp evliliği sürdürmeye çalışmanız beklenebilir. Eğer erkek hiçbir şekilde sizinşe beraberliğini sürdürmek istemiyorsa, zorla güzellik olmaz deyip, yeni kararlar alınmalı bence.

Son düzenleme:
eğer affettiysen bunun arkasında dur ve o konuyu artık gündeminden çıkar bunun hiç bi faydası olmaz bu durumu ısıtıp ısıtıp getirirsen eşinde bi yerden sonra arsızlaşır ve bu durum normalleşir bardaki iki tane baya kadın yüzündende kendini ve çocuklarını üzme artık canım

eşinizle duygusal,cinsel ve paylaşım bağlarını konuşun. Bunları olay netlik kazanana kadar devam etmeyeceğini ortaklaşa kararlaştırın.
Devamlı sorgulamak yerine zaman dilimi belirleyin.
Bütün detayları öğrenmeye çalışmayın.
Sizin bunu fark edememeniz beceriksizliğiniz değil, güvenmenizin göstergesi olduğunu unutmayın.
Evliliğinizi ve kendinizi suçlamak yerine, bunun bir evlilik sorunu ve eşinizin tutumu olduğunu unutmayın.
Kendinizi başkasıyla kıyaslamayın.
Benden güzel olsaydı gam yemem demeyin. Sizden güzel olsaydı daha üzülürdünüz.
Eşinizi devamlı kontrol etmeyin. Maillerini telini cüzdanın karıştırmayın. Bu ilişkinize yapıcı bir katkıda bulunmaz.
Eğer iletişimle sorunu çözemiyorsanız karşılıklı anlaşarak birbirinize mektup yazın.
Olayın hemen ertesinde hiç bir şey olmamış gibi davranmak yerine, baş başa uzun zaman dilimi içinde olayın detaylı konuşulması,eğer zaman geçmişse ve siz konuşmamışsanız tekrar ortaya getirmeyin bence
Çok acı bir süreçti fakat geride kaldı diyebilmek. Kabullenmeyi gurursuzluk ve çaresizlik olarak değil, güçlü olabilmek olarak da düşünmelisiniz

Son düzenleme:
Back
X